Xerox samarbetar med Caperio


, dec 06, 2006 -- Xerox inleder samarbete med ytterligare en IT-återförsäljare. Denna gång inleds samarbete med snabbväxande Caperio som blir återförsäljare för Xerox Office-sortiment. Caperio har genomgått Xerox ackrediteringsprogram och blir därmed Xerox Corporate Reseller. Det nya samarbetet innebär en ytterligare förstärkning för Xerox på återförsäljarsidan. För Caperio innebär det att man kan erbjuda ännu bättre printlösningar åt sina kunder.

- Samarbetet mellan Xerox och Caperio är bra för såväl Xerox, Caperio som Caperios kunder. Vi ser Caperio som en viktig partner och deras aggressiva marknadsstrategi passar väl ihop med Xerox ambitioner. Vidare har Caperio en intressant förmåga att nå medelstora till stora företag och offentlig verksamhet som kommuner. Med denna förmåga kommer de att bli mycket betydelsefulla för oss, säger Johan Flodberg, Försäljningsansvarig IT-återförsäljare, Xerox Sverige AB.

Caperio, med kontor i Stockholm, Göteborg och, inom kort, i Malmö, har många kunder inom såväl privat som offentlig sektor.

- Print är ett viktigt område för Caperio och som Corporate Reseller för Xerox kommer vårt erbjudande att bli ännu starkare. Vi får en ny höjd i vårt erbjudande och kommer helt enkelt att kunna erbjuda ännu bättre lösningar inom vårt affärsområde Print Solutions, säger Johan Tidhult, Marknadschef, Caperio

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment avså väl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på ett flertal områden; små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöersamt tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning,samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se

För mer information, vänligen kontakta

Johan Flodberg
Försäljningsansvarig IT-återförsäljare Xerox
Tel 08-795 10 44
johan.flodberg@xerox.com

Johan Tidhult,
Marknadschef, Caperio
Tel 08-562 175 35
Mobil 0736-25 75 35
johan.tidhult@caperio.se