Xerox fortsätter sponsra Ducati Superbike Team


Xerox fortsätter sponsra Ducati Superbike Team UXBRIDGE, okt 11, 2006 Xerox förlänger sitt sponsorsamarbete med Ducati World Superbike Team i ytterligare två år. Den framgångsrika säsongen för Ducati Superbike Team avslutades med värlsmästarkröningen av Ducatiföraren Troy Bayliss den första oktober på anrika Imola-banan i Italien. Samarbetet mellan Ducati och Xerox inleddes redan 2005 och fortsätter fram till 2008.

- Vi är mycket nöjda med förlängningen av vårt samarbete med Ducati. Vår gemensamma strävan att åstadkomma enastående prestationer, leverera teknologi i världsklass och bibehålla en ledarposition gör vårt samarbete idealiskt såväl utanför banan som på. Resultaten under 2006 talar för sig själva, säger Anthony Hyde, Head of branding and Marketing Communications, för Xerox Europa.

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av så väl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på tre områden; små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer samt tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se