Päivitys skannausasiaan: Ohjelmistopäivitys on työn allaJulkaistu 11. elokuuta 2013

Rick Dastin, corporate vice president and president, Office and Solutions Business Group, Xerox

Skannaustoiminnon lisäselvityksissä on varmistunut, että laitteen tehdasasetukset laatu/tiedostokoossa ja korkein mahdollinen tulostuslaatu eivät täysin poista vaikealukuisissa dokumenteissa ilmennyttä merkkimuutosongelmaa. Ongelman havainneen David Krieseliin mukaan merkkimuutoksia tapahtuu myös tehdasasetuksilla toteutetussa skannauksessa. Tämä on linjassa hänen aiemmin raportoiman tiedon kanssa ja kiitämme häntä tiedoista.

Koneen tehdasasetukset ja korkein tulostuslaatu vähentävät huomattavasti merkkimuutoksien todennäköisyyttä, mutta ohjelmistoviasta johtuen merkkimuutosta ei voida kokonaan sulkea pois. Pahoittelemme aiheeseen liittyneestä aiemmasta tiedottamisestamme mahdollisesti aiheutunutta sekaannusta.

Kehitämme kiireellisesti ongelman korjaavaa ohjelmistopäivitystä ja kerromme lisätietoja sen saatavuudesta mahdollisimman pian.

Uskomme merkkimuutoksen koskevan vaikealukuisia dokumentteja, joissa on pieni fonttikoko ja jotka on skannattu useita kertoja. Dokumentin ominaisuuksista riippumatta olemme sitoutuneet ratkaisemaan ongelman, vaikka kyseessä olisikin tilanne, jota asiakkaamme eivät koskaan kohtaisi.

Kuuntelemme aktiivisesti asiakaitamme ja seuraamme koko toimialalla käytävää keskustelua. Asiaan liittyvät näkemykset ja kysymykset ovat meille tärkeitä ja kiitämme saamastamme palautteesta.

Osallistu jatkossakin keskusteluun kanssamme – voit olla myös suoraan yhteydessä johtavaan insinööriimme: francis.a.tse@xerox.com.

Toimistolaitteet, joissa merkkimuutoksia ilmenee

  • ColorQube : 87XX, 89XX, 92XX, 93XX
  • WorkCentre : 5030, 5050, 51XX, 56XX, 57XX, 58XX, 6400, 7220, 7225, 75XX, 76XX, 77XX, 78XX
  • WorkCentrePro : 2XX
  • BookMark : 40, 55
Huomio: Mikäli laitenimeä ei löydy yllä olevasta listauksesta, mainittu skannausasia ei vaikuta koneesi toimintaan.

Julkaistu 9. elokuuta 2013

Päivitys skannauasiaan: Yhteistyötä David Krieselin kanssa ratkaisun löytämiseksi


Rick Dastin, corporate vice president and president, Office and Solutions Business Group, Xerox

Jatkamme toimistolaitteidemme testaamista useilla eri skannausasetuksilla, jota voimme kartoittaa asian laajuuden. Ohjelmistopäivitystä kehittävä tiimimme työskentelee jatkuvasti asian ratkaisemiseksi ja pidämme teidät ajan tasalla tilanteen etenemisestä Real Business at Xerox -blogissa.

Olemme työskennelleet tiiviisti yhdessä tutkija David Krieselin kanssa, joka alkujaan löysi skannausmuutoksen ja haluammekin kiittää hänen panostustaan aiheeseen liittyen. Kuten olemme Davidin kanssa keskustelleet, skannausmuutos lisääntyy dokumenteissa, joissa on pieni fonttikoko, matala resoluutio, alhainen laatu ja jotka on vaikealukuisia. Vaikka nämä eivät ole tyypillisimpiä piirteitä useimmissa skannattavissa dokumenteissa, toimintaamme ohjaa luonnollisesti aina se, mikä on asiakkaillemme tärkeintä.

Kuuntelemme myös jatkossa aktiivisesti asiakaitamme ja seuraamme koko toimialalla käytävää keskustelua. Suhtaudumme meille osoitettuihin näkemyksiin, kysymyksiin ja huolenaiheisiin vakavasti ja arvostamme saamaamme palautetta. Kuten on huomattavissa, olemme vastanneet monille blogikommentoinnin ja tweettien kautta. Vaikka emme voi vastata kaikille henkilökohtaisella tasolla, voitte olla varmoja, että kuuntelemme ja käsittelemme saamamme palautteen. Osallistu jatkossakin keskusteluun kanssamme – voit tehdä niin olemalla suoraan yhteydessä johtavaan insinööriimme: francis.a.tse@xerox.com.

Julkaistu 7. elokuuta 2013

Rick Dastin, Corporate vice president and President, Office and Solutions Business Group, Xerox

Viime aikoina on uutisoitu osassa toimistolaitteissamme ilmenneestä viasta, jossa skannaustoimintoa käytettäessä osa merkeistä saattaa muuttaa muotoaan alkuperäisestä dokumentista. Vaikutusta ei ilmene normaalissa tulostuksessa, kopioinnissa tai perinteisissä faksitoiminnoissa. Useimmilla käyttäjillä ei ilmene mitään muutoksia.

Asiaan on olemassa kaksi ratkaisua:

  • Skannauksen tehdasasetusten palauttaminen: Xerox tarjoaa ohjeet, kuinka laitteen nykyiset skannausasetukset voi tarkistaa ja tarvittaessa palauttaa alkuperäiset tehdasasetukset.
  • Ohjelmistopäivityksen lataaminen: Xerox kehittää parhaillaan ohjelmistopäivitystä, joka voidaan ladata etänä jokaiselle laitteelle. Ohjelmistopäivitys estää suurimman pakkaustoiminnon käytön, jolloin mahdollisuus merkkimuutoksiin voidaan poistaa kokonaan. Xerox alkaa toimittamaan päivitystä lähiviikkojen kuluessa.
On tärkeää huomata, että Xeroxin laitteet toimitetaan tehtaalta pakkaustasolla ja resoluutiosasetuksella, joka on optimoitu lukemiseen tai tulostamiseen kohtuullisessa tiedostokoossa. Merkkimuutosta ei ilmene alkuperäisillä tehdasasetuksilla skannattaessa.

Aiheeseen liittyvä harmi ja epävarmuus ovat vastoin kaikkea, mitä Xeroxin perinteet ja tulevaisuus edustavat. Pahoittelemme asiasta asiakkaillemme aiheutunutta vaivaa ja epävarmuutta. Työskentelemme jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme ja asiakaspalvelutiimiemme kanssa ympäri maailman informoidaksemme asiakkaitamme ja auttaaksemme asian ratkaisussa.

Lehdistö- ja analyytikkoyhteyksissä ota yhteyttä Bob Wagner, robert.wagner@xerox.com.