Friss hír a szkennelési probléma kapcsán: javítócsomag kerül fejlesztésreNéhány irodai eszközünkkel kapcsolatban felmerült probléma, hogy a szkennelés során bizonyos karakterhibák jelennek meg. Ugyanakkor ez a jelenség nincs kihatással a nyomtató, másoló és hagyományos fax funkciókra, így felhasználóink többsége nem találkozik a kellemetlenséggel.

Két megoldás a problémára:

  • Alapértelmezett szkennelő beállítások visszaállítása: Az eredeti, gyári beálltások esetén a probléma nem jelentkezik. A Xerox biztosít egy olyan leírást, amelynek alapján biztonsággal meg lehet állapítani az aktuális szkennelő beállításokat és vissza lehet térni a gyári beállításokhoz.
  • Javítócsomag telepítése: A Xerox kifejleszt egy olyan szoftveres javítócsomagot, amelyet a távolból is le lehet tölteni az eszközökre. A javítócsomag funkciója az lesz, hogy letiltja a legnagyobb tömörítéssel dolgozó üzemmódot, ezzel kiküszöbölve a karakterhelyettesítés esetleges problémáját. A Xerox a javító csomaggal előreláthatólag a következő hetekben készül el.
Fontos tudni, hogy a Xerox eszközök a gyárból olyan beállításokkal kerülnek ki, amelyek a meghatározott tömörítésnek és a felbontásnak köszönhetően ideális fájlméret mellett jól látszó és nyomtatható képet eredményeznek. Tehát amennyiben gyári beállításokkal történik a szkennelés, a karakterhelyettesítés problémája nem fordul elő.

Elnézést kérünk minden fennakadásért és kellemetlenségért, amit a vevőinknek okoztunk! Partnereinkkel és ügyfélszolgálati munkatársainkkal szerte a világon szoros együttműködésben azon dolgozunk, hogy tájékoztassuk ügyfeleinket és segítsünk nekik a probléma mielőbbi megoldásában.