eBook per transformimin nga leter ne dixhital

Nje udhezues praktik per te zvogeluar harxhimin e kohes, permiresuar proceset dhe ndryshuar menyren sesi punoni me dokumentat

Merr eBook

Produktet dhe Zgjidhjet

Zgjidhjet per Zyra

Printerat multifunksionale me Teknologjine Smart ConnectKey per kompani te medhenj e te vegjel

Manaxhimi I dokumentave

Printimi I manaxhuar, permbajtja, automatizimi I workflow dhe komunikimet qe ju drejtojne ne transformimin tuaj dixhital
Digital Press

Printimi I prodhimit

Teknologjia e printimit dixhital te prodhimit dhe software I workflow per te transformuar biznesin tuaj

Perafrimi Xerox

Inovacion pergjithmone

Ne ndihmojme njerezit neper bote te punojne me me eficence, kudo dhe sido qe at ate zgjedhin

Shihni videon

XEROX APPROACH

Creating Transformational Experiences

Get ahead of shifting customer expectations by changing your own thinking.

View the SlideShare series