Хартија – во – дигитална трансформација eBook

Прирачник за намалување на отпадокот, подобрување на процесите и промена на начинот на работа со документи 

Добијте eBook

Производи & Решенија

Канцелариски решенија

Паметни мултифункциски принтери со ConnectKey® технологија за големи и мали претпријатија

Управување со документи

Управување со печатењето, содржината, автоматизацијата на процесите и комуникациите, ја прават вашата дигитална трансформација
Digital Press

Продукциско печатење

Дигиталната продукциска технологија за печатење и софтверот за работни процеси го трансформира вашиот бизнис

Xerox пристап

Иновации засегогаш

Ние им помагаме на луѓето низ целиот свет за да работат повеќе ефикасно, каде и да било, и како и да било тие да одберат

Погледајте го видеото

Xerox пристап

Иновации засегогаш

Ние им помагаме на луѓето низ целиот свет за да работат повеќе ефикасно, каде и да било, и како и да било тие да одберат

Погледајте го видеото