FreeFlow™ Web Services

Afwerking en optiesSite-aanpassing:

Door klanten websites te bieden die aan hun bedrijfsstijl zijn aangepast, worden aanbieders van drukwerk dankzij Web Services een strategische partner. Deze dynamische branding-applicatie biedt aanbieders van drukwerk de mogelijkheid om de "webskins" voor individuele inkopers van drukwerk te regelen en aan te passen. De applicatie zorgt voor complete designcontrole over de hoofdapplicatievensters van de inkoper van drukwerk, alsmede voor stylingcontrole over de lettertypes, kleuren en afmetingen. Klanten een coherente webaanwezigheid bieden, bevordert de klantentrouw.


Boek samenstellen:Met de Web Services-optie "Boek samenstellen" kunnen klanten op dynamische wijze ingebonden boeken maken, meerdere bestanden tot één boek integreren of van één bestand één boek maken. Inkopers van drukwerk kunnen verschillende soorten inhoud, inbindopties en tabbladen uitproberen voordat het boek wordt verzonden om te worden afgedrukt.


Creditcardbetalingen/ on-line betalingen:Met Web Services wordt het accepteren van on-line betalingen bijzonder gemakkelijk en probleemloos. De creditcardmodule ondersteunt veilige on-line betalingen met creditcards of on-line betalingen via populaire e-commerce websites zoals Authorize.net®, DebiTech™, Moneries, Paymaster, Saferpay®, Tranzila, Citelis en PayPal™.


VIPP Emitter:


Met deze module kan elk willekeurig digitaal front-end met VIPP-ondersteuning optimaal afdrukken van variabele gegevens bereiken, waarmee het afdrukken van variabele gegevens wordt geoptimaliseerd en uw klanten nog meer controle krijgen - vanaf elke willekeurige locatie.


Data-export:


Met de optie Data-export kunnen de Web Services gemakkelijk worden geïntegreerd in verschillende bestaande randapparaten binnen de organisatiestructuur bij de aanbieder van drukwerk (zoals systemen voor accountadministratie en offertes). Met deze optie worden fouten verminderd doordat de operators van uw klanten gegevens rechtstreeks vanuit Web Services naar randapparatuur kunnen exporteren. Ook kunnen ze geselecteerde gegevens naar een Excel-werkblad exporteren. De optie Data-export wordt ook gebruikt voor - en is ook ontworpen voor integratie met - de LDAP-adapter.


LDAP-adapter:

De Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) adapter wordt gebruikt voor gebruikersverificatie als gebruikers inloggen op het Web Services systeem via een directory service. Deze optionele module is ontworpen voor integratie met de module Data -export. Voor deze optie zijn aanvullende Professional Services nodig.
Benodigdheden: Optionele module Data-export van Web Services.


Direct-marketing-links:De direct-marketing-link is een applicatie-link of interface waarmee Web Services en applicaties van derden zoals variabele gegevens, beeldgeneratie en het afdrukken van barcodes kunnen worden geïntegreerd om de mogelijkheden en doelmatigheid van direct mail-campagnes te verbeteren. Deze link wordt gebruikt voor - en is ontworpen voor integratie met - de XMPie PersonalEffect- en DirectSmile-adapters.


DirectSmile Image Generator:Met de adapter van de DirectSmile Image Generator kunnen gebruikers gepersonaliseerde beeldindelingen en weergegeven afbeeldingen die gegenereerd zijn met DirectSmile opnemen in een Web Services sjabloon.
Benodigdheden: De DirectSmile Generator software moet apart worden aangeschaft bij DirectSmile en maakt onderdeel uit van de DirectSmile VDP Studio v.3.5 oplossing. Benodigdheden: Optionele module Direct-marketing-links van Web Services.


XMPie™ PersonalEffect™-adapter:


Met de XMPie PersonalEffect-adapter kunnen gebruikers van de XMPie PersonalEffect-software integreren met Web Services voor het selecteren en bestellen van campagnesjablonen die zijn gemaakt en opgeslagen in de XMPie PersonalEffect Server vanuit Web Services. Hiermee kan de inkoper van drukwerk rechtstreeks vanuit Web services toegang krijgen tot VI-campagnes om aan te passen en te bestellen, inclusief dynamische proefafdrukken en het genereren van alle VI-uitvoerformaten die worden ondersteund in PersonalEffect. Voor deze optie zijn aanvullende Professional Services nodig, die afzonderlijk worden gefactureerd.
Benodigdheden: Optionele module Direct-marketing-links van Web Services.