FreeFlow™ Web Services

Utómunkálatok és opciókSite Customization (Honlapszerkesztés):

A Web Services megoldás támogatja az ügyfelek igényeihez igazított honlapok készítését, és ezzel a nyomtatási szolgáltatókból stratégiai partnereket kovácsol. Ez a dinamikus alkalmazás lehetővé teszi a nyomtatási szolgáltatók számára, hogy a webes interfészt egyéni nyomtatási megrendelőinek szájíze szerint alakítsa. Az alkalmazással az ügyfelek teljesen átalakíthatják a megrendelők által használt alkalmazásablakokat, sőt módosíthatják a betűk típusát, színét és méretét is. Állandó webes jelenlét biztosításával tovább fokozhatja ügyfeleinek hűségét.


Book Assembly (Könyvösszeállítás):A Web Services megoldás Book Assembly (Könyvösszeállítás) opciójával az ügyfelek kötött könyveket készíthetnek. A könyveket több fájlból vagy egyetlen fájlból is létrehozhatják. A könyv tényleges nyomtatása előtt a megrendelők megtekinthetik a próbanyomatot, és ellenőrizhetik annak tartalmát, a kötési opciókat és a regiszterlapokat.


Credit Card / Online Payment (Hitelkártyás/online fizetés):A Web Services megoldással az online fizetés egyszerű és problémamentes. A Credit Card (Hitelkártya) modulban az online hitelkártyás fizetések, illetve a népszerű e-kereskedelmi webhelyeket – mint például Authorize.net®, DebiTech™, Moneries, Paymaster, Saferpay®, Tranzila, Citelis és PayPal™ – használó fizetések biztonságosan bonyolíthatók.


VIPP Emitter:


Ezzel a modullal a VIPP-támogatást élvező digitális nyomdagépek optimális változóadat-nyomtatást érhetnek el, optimalizálja a változóadatok nyomtatását, és az ügyfeleket tartózkodási helyüktől függetlenül még nagyobb szabadsághoz juttatja.


Data Export (Adatexportálás):


A Web Services megoldás Data Export (Adatexportálás) modulja számos perifériás rendszerrel könnyedén integrálható a nyomtatási szolgáltató szervezetén belül (például számlázás és tervezés). Ez az opció csökkenti a hibalehetőségek számát azáltal, hogy az ügyfelek kezelőinek engedélyezi a Web Services megoldásból közvetlenül a perifériás rendszerekbe történő adatexportálást. Ezzel az opcióval ezen kívül Excel táblázatokba is exportálhatják a kiválasztott adatokat. A Data Export (Adatexportálás) opció szükséges az LDAP adapter modul használatához, és azzal integrálható.


LDAP Adapter:

A Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) Adapter modul lehetővé teszi a felhasználói hitelesítést olyankor, amikor az ügyfél a Web Services rendszerbe egy címtárszolgáltatás segítségével jelentkezik be. Ez az opcionális modul együttműködik a Data Export (Adatexportálás) modullal, és használatához szükség van a Professional Services szolgáltatásra.
Előfeltételek: A Web Services opcionális Data Export (Adatexportálás) modulja.


Direct Marketing Links (DM-hivatkozások):A Direct Marketing Links (DM-hivatkozások) egy olyan alkalmazáshivatkozás vagy kezelőfelület, amely lehetővé teszi a Web Services megoldás más gyártóktól származó alkalmazásokkal történő használatát, úgymint a változóadatok, a képgenerálás, vagy a vonalkódnyomtatás használatát a DM-kampányok hatékonyabbá tétele érdekében. Az opció szükséges az XMPie PersonalEffect és a DirectSmile adapter használatához, és alkalmas az azokkal való integrációra.


DirectSmile Image Generator (DirectSmile képgenerátor):A DirectSmile Image Generator (DirectSmile képgenerátor) adapter segítségével a felhasználók személyre szabott képeket és a DirectSmile alkalmazással összeállított képeket illeszthetnek a Web Services sablonjaiba.
Előfeltételek: A DirectSmile Generator szoftvert a DirectSmile alkalmazástól függetlenül kell beszerezni, és része a DirectSmile VDP Studio 3.5-ös verziójának. Előfeltételek: A Web Services megoldás Direct Marketing Links (DM-hivatkozások) opcionális modulja.


XMPie™ PersonalEffect™ adapter:


Az XMPie PersonalEffect adapterrel a felhasználók integrálhatják Web Services megoldásukat az XMPie PersonalEffect szoftvermegoldással, és közvetlenül a Web Services megoldásból kiválaszthatják, illetve megrendelhetik az XMPie PersonalEffect kiszolgálón található kampánysablonokat. A nyomtatási munkák megrendelői ezáltal hozzáférhetnek, testre szabhatják és megrendelhetik a VI kampányokat közvetlenül a Web Services alkalmazásból, ideértve a dinamikus próbanyomtatást, valamint a PersonalEffect által támogatott összes VI kimeneti formátum generálását. Ehhez az opcióhoz szükség van a külön beszerezhető Professional Services használatára.
Előfeltételek: A Web Services megoldás Direct Marketing Links (DM-hivatkozások) opcionális modulja.