Xerox® FreeFlow® Variable Information Suite

Nopeita ja rajattomia yksilöintiratkaisuja.

Avain jokaisen markkinointikampanjan menestymiseen on potentiaalisten asiakkaiden huomion herättäminen. Voiko sen tehdä paremmin kuin yksilöinnillä? Xeroxin FreeFlow Variable Information Suite -ohjelmiston muuttuvan tiedon työkalut auttavat yksilöimään viestin nopeasti, edullisesti ja automaattisesti.
Lataa esite


Tärkeimmät ominaisuudet

 • VI Design Express, joka on Adobe® InDesign® plug-in-ohjelma, auttaa tuottamaan muuttuvien tietojen sovelluksia, jotka perustuvat erotusmerkkejä käyttäviin tai XML -pohjaiseen markkinointitietokantaan. Sovellukset voivat sisältää muuttuvaa tekstiä, kuvia ja tasoja, datapohjaista yritysgrafiikkaa, viivakoodeja, täytettyjä lomakkeita ja asiakkaan allekirjoituksia sekä tehokasta ehdollista logiikkaa.
 • VI Design Pro on edistynyt työkalu, mahdollistaa edistyneet muuttuvan tiedon käyttösovellukset esimerkiksi transaktioasiakirjoissa (laskut, tiliotteet, vakuutuskirjat)
 • VI Compose on tehokas sivujen koostamiseen tarkotettu työkalu, joka sijaitsee tulostimella ja koostaa työt mahdollisimman tehokkaasti ja saa tulostuksen nopeasti käyntiin. VI Compose käyttää dynaamista asiakirjojen laadintaa yhdistäen tietoja ja resursseja tuotantopalvelimessa ja poistaen aikaavievän esiasettelun tarpeen. VI Compose tukee FreeFlow®-tulostinpalvelimia, FreeFlowPrintServer-tulostinpalvelimen APPE RIP -palvelimia ja ulkoisia EFI Fiery -tulostuspalvelimia.
 • VI eCompose on skaalattava järjestelmä, joka voi luoda PDF -tiedostoja tulostimelle menevästä muuttuvan tiedon datasta. VI eCompose tukee PDF-interaktiivisia toimintoja, töiden lähettämistä verkossa SaaS-ympäristössä sekä Adoben töiden tietoturvaominaisuuksia. Se voi luoda useita erilaisia PDF -tiedostoja eri käyttötarkotukseen ja siinä on tehokas lähetysmoduuli, joka siirtää tiedostot työnkulun seuraavaan vaiheeseen (CRM, arkistointi jne.). VI eComposen luomat PDF-tiedostot voidaan myös tulostaa mihin tahansa Xerox PS- tai APPE tulostuspalvelimeen.
 • VI Suiten eri osilla voidaan käyttää hyväksi Xeroxin specialty imaging -tekstiefektejä, joilla voidaan luoda lisäarvoa asiakirjoihin.
  Lataa maksutta
Nykypäivän kovan kilpailun liikemaailmassa yritykset käyttävät yksilöityä viestintää, joka kohdistuu erityisesti kuhunkin vastaanottajaan asiakasuskollisuuden lisäämiseksi ja asiakaskannan laajentamiseksi. Ilman oikeita työkaluja se on kuitenkin aikaa vievä ja kallis tehtävä.

Tärkeimmät haasteet

 • Asiakkailla on tiukat laatu-, valmistumisaika- ja hintavaatimukset
 • Asiakirjojen suunnittelu sekä tiedostojen valmistelu, laatiminen ja tulostaminen vievät paljon aikaa
 • Erilliset laadintapalvelimet ovat kalliita
 • Tarvitaan useita tulostusformaatteja: tulostus, PDF, sähköinen jne.
Pidä yhteyttä asiakkaisiisi tarkasti kohdistetulla ja tarkoituksenmukaisella suoramarkkinoinnilla, joka vetoaa kunkin asiakkaan yksilöllisiin kiinnostuksen kohteisiin ja tarpeisiin.
 • Ilahduta asiakkaitasi dynaamisilla ja yksilöidyillä asiakirjoilla, jotka kiinnittävät huomiota ja tuottavat parempia tuloksia
 • Kasvata liiketoimintaasi personoinnilla ja maksimoi tuottavuutesi
 • Tee enemmän tuotantotöitä ja, toimita muuttuvan tiedon painotyöt huippunopeasti ja paranna samalla vastausprosentteja merkittävästi
 • Valitse joko PDF-tiedosto tai paperituloste nopeuteen, joustavuuteen ja hintaan liittyvien tarpeittesi perusteella
 • Tue kaikkia eri sovelluksiasi yhdellä ohjelmisto – paperituloste tai elektroninen tiedosto, väreissä tai mustavalkoisena, Xeroxin tai muiden valmistajien tulostimilla

Miksi valita Xerox?

Siirrä esiasettelu historiaan. Perinteisessä esiasettelua käyttävässä muuttuvan tiedon painatustyönkulussa 20 000 sivun työn siirtyminen tulostuskoneeseen voi viedä jopa 90 minuuttia. FreeFlow VI Suite -ohjelmistolla voit lähettää mallisi ja muuttuvat tietosi tulostimelle vain 4 minuutissa.
 • Tuota XML-pohjaisesta tiedosta markkinointiasiakirjoja nopeasti ja helposti
 • Tulosta SAP-sovelluksista tai tuota paperitulosteita ja PDF-tiedostoja sähköiseen jakeluun helposti
 • Auttaa parantamaan painosovelluksia painoyrityksissä, datakeskuksissa ja yritysten painatuskeskuksissa:
Xeroxin palkitut digitaaliset painokoneet ja monitoimitulostimet tarjoavat joustavaa toimivuutta ja mahdollistavat monien erilaisten työnkulkuohjelmistojen käytön. Toiminnot voivat vaihdella tuotemallista riippuen. Ota yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaan, jos haluat tarkempia tietoja yhteensopivuudesta.

Monitoimitulostimet

Tuotantotulostimet ja digitaaliset painokoneet Mustesuihku/atkolomakkeet


Tuettu työasemakokoonpano
 • VI Design Express:
  Windows®: Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon®, tai Intel Core™ Duo (tai yhteensopiva) prosessori; Windows® XP (SP3), Windows Vista™ (SP1/SP2), ja Windows 7 (sis. SP1) (service pack -tasot Adobe InDesignin vaatimusten mukaan); Vähintään 4 Gt RAM-muistia; Vähintään20 Gt vapaata levytilaa; 1 024 x 768 näyttö; DVD-ROM/CD-ROM-asema
  Macintosh®: Mac® OS X (Intel) prosessori (v10.4x, 10.5.x, 10.6.x, 10.7x ja 10.8x); Vähintään 4 Gt RAM-muistia; Vähintään 5 Gt vapaata levytilaa; 1 024 x 768 näyttö; DVD-ROM/CD-ROM-asema
 • VI Design Pro:
  Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008, Windows Server 2012
  Intel Pentium 4, Intel Centrino, Intel Xeon, tai Intel Core Duo (tai yhteensopiva) prosessori
  Vähintään 4 Gt RAM-muistia; Vähintään 5 Gt vapaata levytilaa; 1 024 x 768 näyttö; DVD-ROM/CD-ROM-asema
 • VI eCompose:
  Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008, Windows Server 2012
  Vähintään 2 Gt RAM-muistia (suositus on vähintään 2 Gt ja 1 suoritin kutakin instanssia varten)
  Vähintään 20 Gt vapaata levytilaa

VIPP
VIPP on tehokas ohjelmointikieli, joka tarjoaa nopean, tehokkaan ja joustavan tavan tuottaa muuttuvan tiedon sovelluksia. Useimmat PostScript-tulostimet tukevat VIPP-kieltä – sekä tuotantotason että toimistolaitteet, mustavalko ja väri, Xeroxin ja muiden valmistajien laitteet.