FreeFlow™ DocuSP™

Beskrivning - FreeFlow DocuSP
DocuSP (Document Services Platform) är en styrenhet för rippning och utskriftshantering till tryckpressar i serierna Xerox DocuPrint och DocuTech. DocuSP är framtiden i Xerox utskriftsstrategi för företag och gör skrivarna och tryckpressarna från Xerox plattformsoberoende, vilket innebär att produktionsmiljön blir mer omfattande, heltäckande och effektiv på hela företaget.

Med överlägsen köhantering, jobbearbetning och skrivarkontroll ger DocuSP dig den flexibilitet du behöver för att framställa utskriftsserier utan problem.

DocuSP är själva "hjärnan" i tryckpressarna i DocuTech 2000-serien. DocuSP innehåller stöd för Adobe Postscript nivå 3, PDF, TIFF och PCL5e, vilket innebär att DocuTech-maskinerna kan hantera alla typer av utskrifter i dagens mångskiftande dokumentframställningsmiljö.

DocuSP innehåller dessutom alla funktioner som behövs för att framställa transaktionsdokument. Xerox LCDS (Line Conditioned Data Stream) hanteras som inbyggd PDL, inklusive DJDE och stöd för Metacode. Med Job Streaming är det möjligt att skriva ut långa jobb utan de vanliga begränsningarna när det gäller köstorlek och utan fördröjningar som beror på att hela jobbet måste tas emot innan det skrivs ut. Eftersom skrivarutrustningen måste klara mer än bara transaktionsutskrift, kan DocuSP med LCDS även skriva ut PostScript, PDF, PCL5e och TIFF. För närvarande ingår DocuSP LCDS i DocuPrint 180 EPS.

DocuSP är utbyggbart. Styrenheten bygger på arbetsstationen Sun Ultra Sparc och kan driva skrivare från DocuTech 65 med kapaciteten 65 sidor per minut upp till DocuPrint 900 Plus, som är ett system med skrivare och tryckpress med kapaciteten 900 sidor per minut. Eftersom produkterna har samma styrenhet är de enkla att integrera i den befintliga maskinparken så att du får marknadens mest effektiva utskriftslösningar.

Det är enklare än någonsin att hantera produktionsarbetsflöden och skapa tillförlitliga och utbyggbara utskriftslösningar med Xerox-utrustning. DocuSP innehåller marknadens mest omfattande kombination av funktioner, standarder, prestanda och funktionalitet. Tack vare den inbyggda tekniken kan du bli effektivare och mer produktiv samtidigt som du utökar antalet användningsområden och kan hantera äldre dokument på nya skrivarplattformar.

Särskilda produktegenskaper - FreeFlow DocuSP
Många typer av dokument kan skrivas ut på flera DocuSP-baserade skrivare samtidigt med bara få eller inga förändringar, eftersom funktionerna fungerar likadant i alla enheter. Lösningar som har utvecklats för en viss skrivare kan hanteras av andra enheter, vilket sparar tid och ökar flexibiliteten. Tack vare det gemensamma användargränssnittet förenklas hanteringen av skrivare och utskrifter samtidigt som behovet av utbildning och risken för förseningar och fel minskar. DocuSP har stöd för de vanligaste PDL:erna, till exempel Postscript, PDF, PCL och LCDS. Flera PDL:er kan hanteras samtidigt tack vare den stabila köfunktionen och virtuella skrivarfunktioner. Konfigurationen behöver aldrig ändras och utrustningen behöver inte startas om mellan olika jobb. Eftersom DocuSP innehåller stöd för icke-traditionella konfigurationer är det möjligt att också skriva ut äldre dokument på nätverksanslutna skrivare. Kompatibiliteten med olika standarder och administrationsmetoder gör det enkelt att integrera DocuSP-baserade produkter i olika typer av utskriftsmiljöer. DocuSP-tekniken ger stöd för arbetssedlar på enheter med kontinuerlig matning och produktionsutrustning från Xerox. Arbetssedlarna är ett effektivt sätt att spåra anpassning av utskrifter och inställningar. Eftersom Sun-plattformen används som grund kan de kraftfulla arbetsstationerna utökas med DocuSP-funktioner och kapacitetsförbättringar. Eftersom programvaran på standardplattformen är gemensam, fungerar både dagens och morgondagens funktioner problemfritt. Exempel på övriga funktioner är fjärrdiagnostik, felrapportering och redovisning samt lokala och webbaserade grafiska användargränssnitt. Vissa modeller har även stöd för utskrift av dubbelbyte-tecken för japanska, kinesiska och koreanska fonter. Drivrutiner och jobböverföringsklienter finns tillgängliga för system med Windows(r), Macintosh(r) och UNIX.

Enhetligt utseende

Stöd för DocuTech-arbetssedlar

Stöd för anslutning, protokoll och standarder

Gemensam drift och gemensamt arbetsflöde

Stabilt PDL-stöd

Vissa modeller har även stöd för utskrift av dubbelbyte-tecken för japanska, kinesiska och koreanska fonter.

Drivrutiner och jobböverföringsklienter finns tillgängliga för system med Windows(r), Macintosh(r) och UNIX.

Exempel på övriga funktioner är fjärrdiagnostik, felrapportering och redovisning samt lokala och webbaserade grafiska användargränssnitt.

Många typer av dokument kan skrivas ut på flera DocuSP-baserade skrivare samtidigt med bara få eller inga förändringar, eftersom funktionerna fungerar likadant i alla enheter.

Lösningar som har utvecklats för en viss skrivare kan hanteras av andra enheter, vilket sparar tid och ökar flexibiliteten.

Tack vare det gemensamma användargränssnittet förenklas hanteringen av skrivare och utskrifter samtidigt som behovet av utbildning och risken för förseningar och fel minskar.

DocuSP har stöd för de vanligaste PDL:erna, till exempel Postscript, PDF, PCL och LCDS.

Flera PDL:er kan hanteras samtidigt tack vare den stabila köfunktionen och virtuella skrivarfunktioner. Konfigurationen behöver aldrig ändras och utrustningen behöver inte startas om mellan olika jobb.

Eftersom DocuSP innehåller stöd för icke-traditionella konfigurationer är det möjligt att också skriva ut äldre dokument på nätverksanslutna skrivare.

Kompatibiliteten med olika standarder och administrationsmetoder gör det enkelt att integrera DocuSP-baserade produkter i olika typer av utskriftsmiljöer.

DocuSP-tekniken ger stöd för arbetssedlar på enheter med kontinuerlig matning och produktionsutrustning från Xerox.

Arbetssedlarna är ett effektivt sätt att spåra anpassning av utskrifter och inställningar.

Eftersom Sun-plattformen används som grund kan de kraftfulla arbetsstationerna utökas med DocuSP-funktioner och kapacitetsförbättringar.

Programvaran på standardplattformen är gemensam, vilket innebär att både dagens och morgondagens funktioner fungerar problemfritt.