FreeFlow™ DocuSP™

Kuvaus - FreeFlow DocuSP
DocuSP (Document Services Platform) on RIP- ja tulostuksenhallintaohjain tuotantotason tulostimia varten (Xerox DocuPrint ja DocuTech). DocuSP edustaa Xerox-yhtymän tulevaisuusnäkymiä ja laajentaa Xerox-painokoneiden käyttömahdollisuuksia tuomalla lisäarvoa, uusia toimintoja ja tehokkuutta.

Poikkeuksellisen hyvien jononhallinta-, työnkäsittely- ja tulostuksenhallintaominaisuuksien ansiosta DocuSP tarjoaa juuri sitä joustavuutta ja monipuolisuutta, jota tarvitaan nykyajan painotuotannossa.

DocuSP toimii DocuTech 2000 -sarjan painokoneiden aivoina. Koska DocuSP tukee Adobe PostScript Level 3-, PDF-, TIFF- ja PCL5e-tiedostomuotoja, DocuTech pystyy käsittelemään tämän päivän dynaamisissa julkaisuympäristöissä tuotettuja painotöitä.

DocuSP tarjoaa myös transaktionaalisen painatuksen kannalta tärkeät toiminnot. Xerox LCDS (Line Conditioned Data Stream) -datavirtaa käsitellään alkuperäisenä sivunkuvauskielenä, mukaan lukien DJDE ja Metacode-tuki. Suoratulostuksen avulla voidaan tulostaa pitkiäkin töitä, kun niitä ei rajoita työjonon kapasiteetti ja tulostuksen viivästyminen kuten töitä, jotka on vastaanotettava jonoon kokonaisuudessaan ennen tulostusta. Ja kuten aiemmin mainittiin tavallisten transaktionaalisten töiden lisäksi DocuSP ja LCDS yhdessä mahdollistavat myös PostScript-, PDF-, PCL5e- ja TIFF-työt. Tällä hetkellä DocuSP LCDS on saatavissa DocuPrint 180 EPS -koneisiin.

DocuSP on skaalattava. Se toimii Sun Ultra Sparc -työasemalla ja voi ohjata tulostimia, joiden nopeus vaihtelee 65 sivusta/min (DocuTech 65) aina 900 sivuun/min (DocuPrint 900 Plus). Ja koska nämä tulostimet käyttävät samaa ohjainta, ne voidaan yhdistää nopeasti ja helposti painatusympäristöksi, joka on tällä hetkellä markkinoiden tuottavin.

Tuotantotyönkulkujen hallinta ja luotettavien, skaalattavien Xerox-painoratkaisujen kokoaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. DocuSP tarjoaa markkinoiden laajimman yhdistelmän toimintoja, standardeja, suorituskykyä ja toiminnallisuutta. DocuSP:n tekniikan ja laajan sovellusvalikoiman ansiosta painotuotantoa voidaan tehostaa ja näin parantaa tuottavuutta.

Tuotteesta lyhyesti - FreeFlow DocuSP
Monista sovelluksista voidaan tulostaa moniin DocuSP-pohjaisiin tulostimiin lähes ilman muutoksia, koska DocuSP toteuttaa toiminnot yhtenäisellä tavalla. Yhdelle tulostimelle kehitettyjä ratkaisuja voidaan käyttää muissakin laitteissa, mikä lisää joustavuutta ja säästää aikaa. Yksi yhteinen käyttöliittymä yksinkertaistaa tulostinten ja töiden hallinnan, mikä vähentää niin koulutuksen tarvetta kuin viivästyksiä ja virheitä. DocuSP tukee suosituimpia sivunkuvauskieliä kuten PostScript, PDF, PCL, LCDS. Järeät jono- ja virtuaalitulostinominaisuudet mahdollistavat useiden sivunkuvauskielien käsittelyn niin, ettei tulostimien uudelleenkonfigurointi tai uudelleenkäynnistys ole tarpeen erilaisten töiden välillä. DocuSP tukee ei-perinteisiä konfigurointeja niin, että vanhojen sovellusten verkkotulostus on mahdollista. Se sopii yhteen lukuisten standardien ja hallinnollisten kehysten kanssa ja näin DocuSP-tuotteet on helppo integroida monenlaisiin tuotantoympäristöihin. DocuSP-teknologia tukee työmääräimiä Xeroxin jatkuvasyöttöisissä ja tuotantolaitteissa. Työmääräimet tarjoavat tehokkaan, uudelleenkäytettävissä olevan tavan käyttää painotöiden mukauttamis- ja tuotantotoimintoja. Sun-alustan avulla Xerox voi laajentaa DocuSP:n käyttömahdollisuudet ja suorituskyvyn parannukset näihin tehokkaisiin työasemiin. Yhteisen ohjelmiston kehittäminen tämän yleisen alustan pohjalle merkitsee luotettavampaa toimintaa nyt ja tulevaisuudessa. Muita toimintoja ovat etädiagnostiikka, virheiden raportointi, paikalliset ja web-pohjaiset käyttöliittymät. DocuSP tukee kansainvälistä kaksitavuista tulostusta ja japanilaisia, kiinalaisia ja korealaisia fontteja. Ajurit ja töiden lähetystyökalut Windows(r)-, Macintosh(r)- ja UNIX-järjestelmiä varten.

Yhtenäinen ulkoasu ja käyttötuntuma

DocuTech-työmääräinten tuki

Liitettävyyden, protokollien ja standardien tuki

Yhteinen käyttö ja työnkulku

Kattava PDL-tuki

Tukee kansainvälistä kaksitavuista tulostusta ja japanilaisia, kiinalaisia ja korealaisia fontteja.

Ajurit ja töiden lähetystyökalut Windows(r)-, Macintosh(r)- ja UNIX-järjestelmiä varten.

Muita toimintoja ovat etädiagnostiikka, virheiden raportointi, paikalliset ja web-pohjaiset käyttöliittymät.

Monista sovelluksista voidaan tulostaa moniin DocuSP-pohjaisiin tulostimiin lähes ilman muutoksia, koska DocuSP toteuttaa toiminnot yhtenäisellä tavalla.

Yhdelle tulostimelle kehitettyjä ratkaisuja voidaan käyttää muissakin laitteissa, mikä lisää joustavuutta ja säästää aikaa.

Yksi yhteinen käyttöliittymä yksinkertaistaa tulostinten ja töiden hallinnan, mikä vähentää niin koulutuksen tarvetta kuin viivästyksiä ja virheitä.

DocuSP tukee suosituimpia sivunkuvauskieliä kuten PostScript, PDF, PCL, LCDS.

Järeät jono- ja virtuaalitulostinominaisuudet mahdollistavat useiden sivunkuvauskielien käsittelyn niin, ettei tulostimien uudelleenkonfigurointi tai uudelleenkäynnistys ole tarpeen erilaisten töiden välillä.

Tukee ei-perinteisiä konfigurointeja niin, että vanhojen sovellusten verkkotulostus on mahdollista.

Sopii yhteen lukuisten standardien ja hallinnollisten kehysten kanssa ja näin DocuSP-tuotteet on helppo integroida monenlaisiin tuotantoympäristöihin.

DocuSP-teknologia tukee työmääräimiä Xeroxin jatkuvasyöttöisissä ja tuotantolaitteissa.

Työmääräimet tarjoavat tehokkaan, uudelleenkäytettävissä olevan tavan käyttää painotöiden mukauttamis- ja tuotantotoimintoja.

Sun-alustan avulla Xerox voi laajentaa DocuSP:n käyttömahdollisuukset ja suorituskyvyn parannukset näihin tehokkaisiin työasemiin.

Yhteisen ohjelmiston kehittäminen tämän yleisen alustan pohjalle merkitsee luotettavampaa toimintaa nyt ja tulevaisuudessa.