FreeFlow™ DocuSP™

Beskrivelse - FreeFlow DocuSP
DocuSP (Document Services Platform) er printere i produktionsklassen til RIP (raster image processing) og controller til printstyring i Xerox DocuPrint- og DocuTech-serien. DocuSP repræsenterer fremtiden for Xerox' printstrategi og bringer funktionaliteten ved en krydsplatform til Xerox Production Printers og Publishers -- tilføjer forbedret værdi, nye muligheder og øget effektivitet i produktionsmiljøer.

Med ekstern køstyring, opgavebehandling og printerkontrol giver DocuSP jer al den fleksibilitet og alsidighed, der kræves for at køre en ukompliceret printkørsel.

Til Production Publishing er DocuSP hjernen bag DocuTech 2000 Series Production Publishers. Tilbyder Adobe Postscript Level 3, PDF, TIFF og PCL5e-support og DocuSP giver DocuTech mulighed for at håndtere printopgaver i nutidens dynamiske udgivelsesmiljøer.

Til Production Printing har DocuSP de vigtige funktioner, der kræves på det transaktionelle printmarked. Xerox LCDS (Line Conditioned Data Stream) håndteres som en native PDL, inklusive DJDE'er og Metacode-support. Job Streaming udskriver lange opgaver uden de normale begrænsninger for køstørrelser eller forsinkelser i modtagelse af et helt job inden udskrivning. Og da du har brug for en printer, der kan håndtere mere end bare transaktionel udskrivning kan DocuSP med LCDS også udskriver PostScript-, PDF-, PCL5e- og TIFF-opgaver. I øjeblikket findes DocuSP LCDS i DocuPrint 180 EPS.

DocuSP kan skaleres. DocuSP er baseret på Sun Ultra Sparc-arbejdsstationen og kan styre printere fra 65 PPM DocuTech 65 op til DocuPrint 900 Plus, et produktions- og udgivelsessystem med 900 sider i minuttet. Og da disse produkter deler den samme controller, kan de hurtigt og nemt integreres med jeres miljø, så I får den mest produktive printløsning, der findes i dag.

At styre produktionens workflows og skabe pålidelige, skalerbare Xerox-printløsninger har aldrig været lettere. DocuSP tilbyder det største udvalg af funktioner, standarder, ydeevne og funktionalitet, der i øjeblikket kan fås. Den teknologi øger effektiviteten og maksimerer produktiviteten, i takt med at I udvider mængden af jeres applikationer og styrer ældre dokumenter på nye udskrivningsplatforme.

Produktets fordele - FreeFlow DocuSP
Mange applikationer kan udskriver på flere DocuSP-baserede printere med en lille eller ingen ændring, da DocuSP implementerer funktioner på en ensartet måde. Løsninger, der er udviklet til en printer, kan behandles på andre maskiner, hvilket sparer tid og øger fleksibiliteten. Et fælles brugerinterface forenkler printer- og jobstyring, hvilket reducerer behovet for omfattende uddannelse af operatører og reducerer forsinkelser og fejl. DocuSP understøtter de mest anvendte PDL'er, f.eks. Postscript, PDF, PCL, LCDS m.m. Flere PDL'er håndteres med en robust kø og virtuelle printerfunktioner, så I aldrig har brug for at genkonfigurere eller genstarte til forskellige opgaver. Understøtter ikke-traditionelle konfigurationer, der muliggør netværksudskrivning med ældre applikationer. Kompatibel med talrige standarder og administrative rammer, der letter integrationen med DocuSP-baserede produkter i forskellige printmiljøer. DocuSP-teknologien yder support af interne ordresedler på Xerox' printere til endeløse baner og produktionsprintere. Interne ordresedler er en effektiv måde at spore tilpasning af printjob og produktionsfunktioner. Brug af Sun-platformen giver Xerox mulighed for at udvide DocuSP-funktionaliteten og forbedringer af ydeevne for disse effektive arbejdsstationer. Ved at bygge en fælles software på denne standardplatform får man en mere pålidelig drift, samtidig med at man har de funktioner, der er behov for i dag og i fremtiden. Andre funktioner inkluderer ekstern diagnosticering, fejlrapportering og kontering, lokale og webbaserede grafiske brugergrænseflader. Understøttelse af international double-byte-udskrivning af japanske, kinesiske og koreanske fonte (hvis det er tilgængeligt). Drivere og klienter til joboverførsel for Windows(r)-, Macintosh(r)- og UNIX-systemer.

Ensartet udseende

Understøttelse af interne ordresedler på DocuTech

Understøttelse af tilslutning, protokol og standarder

Almindelig drift og workflow

Robust PDL-support

Understøttelse af international double-byte-udskrivning af japanske, kinesiske og koreanske fonte (hvis det er tilgængeligt).

Drivere og klienter til joboverførsel for Windows(r)-, Macintosh(r)- og UNIX-systemer.

Andre funktioner inkluderer ekstern diagnosticering, fejlrapportering og kontering, lokale og webbaserede grafiske brugergrænseflader.

Mange applikationer kan udskriver på flere DocuSP-baserede printere med en lille eller ingen ændring, da DocuSP implementerer funktioner på en ensartet måde.

Løsninger, der er udviklet til en printer, kan behandles på andre maskiner, hvilket sparer tid og øger fleksibiliteten.

Et fælles brugerinterface forenkler printer- og jobstyring, hvilket reducerer behovet for omfattende uddannelse af operatører og reducerer forsinkelser og fejl.

DocuSP understøtter de mest anvendte PDL'er, f.eks. Postscript, PDF, PCL, LCDS m.m.

Flere PDL'er håndteres med en robust kø og virtuelle printerfunktioner, så I aldrig har brug for at genkonfigurere eller genstarte til forskellige opgaver.

Understøtter ikke-traditionelle konfigurationer, der muliggør netværksudskrivning med ældre applikationer.

Kompatibel med talrige standarder og administrative rammer, der letter integrationen med DocuSP-baserede produkter i forskellige printmiljøer.

DocuSP-teknologien yder support af interne ordresedler på Xerox' printere til endeløse baner og produktionsprintere.

Interne ordresedler er en effektiv måde at spore tilpasning af printjob og produktionsfunktioner.

Brug af Sun-platformen giver Xerox mulighed for at udvide DocuSP-funktionaliteten og forbedringer af ydeevne for disse effektive arbejdsstationer.

Ved at bygge en fælles software på denne standardplatform får man en mere pålidelig drift, samtidig med at man har de funktioner, der er behov for i dag og i fremtiden.