DocuPrint™ 155MX in één oogopslag

Standaard functionaliteit High-volume network printing, simplex or duplex
Gespecificeerde afdruksnelheid 155 ipm
Aanbevolen maandelijks afdrukvolume 1.800.000 afdrukken per maand
RIP/Printserver FreeFlow Print Server
Afwerkopties Garenloos binden, Geniete sets, Ingebonden, Katernen produceren, Nieteenheid, Omslagen, Overbruggingstransport, Uitleg, Vellenuitvoer, Vlakliggende wiro-gebonden documenten
Papiersoorten Transparanten, etiketten, tabbladen, zelfkopiërend papier, voorgeboord papier, kopieerbeveiligd papier en ander afdrukmateriaal voor speciale toepassingen
Gedetailleerde specificaties

 

Beschrijving - DocuPrint 155MX EPS
De DocuPrint 155 biedt alle voordelen van de 2000-serie.

Geavanceerde afdruktechnologie: U kunt gebruik maken van de laatste technologische ontwikkelingen: ondersteuning voor PDL's (Page Description Languages), protocol-gateways, netwerk- en andere I/O-connectiviteit, taak- en wachtrijbeheer, foutrapportage, accounting, hoge-snelheidssystemen, grote papiercapaciteit en een resolutie van 600 dpi.

Krachtige 1:1-documenten: U kunt in uw hele bedrijf dynamische LCDS-documentconstructie gebruiken voor variabele gegevens en voor commerciële documenten van uw data centre. Verder is Xerox's VIPP-software beschikbaar voor het maken van documenten met variabele gegevens vanaf het netwerk.

Voordelige netwerkdocumenten: Met software voor de samenstelling van documenten, zoals Xerox VIPP IDE, Lytrod ProForm Designer, Elixir Autograph of Group1 Doc 1 kunt u meer halen uit dynamische LCDS-documentconstructie.

Offset-kwaliteit: Met een capaciteit van 600 dpi biedt de DocuPrint 155 laserafdrukken met een kwaliteit die vergelijkbaar is met offsetdrukken en de mogelijkheid om dynamisch variabele gegevens op elke pagina af te drukken.

Gestroomlijnde assemblage: De troeven van de DocuPrint 155 zijn duplex-afdrukken, meerdere invoer- en uitvoerladen, flexibele papierverwerking en compatibiliteit met industriestandaard-producten voor papierinvoer en afwerking.

Afdrukken op verzoek: Met afdrukken op verzoek verkleint u de productiecycli en beschikt u over een optimale flexibiliteit voor het wijzigen en bijwerken van toepassingen.

Belangrijkste productkenmerken - DocuPrint 155MX EPS
Maandelijks kunnen tot vijf miljoen afdrukken worden gemaakt.

De snelheid is tot 155 afdrukken per minuut voor A4-papier (8,5 x 11 inch).

Papierverwerkingsmogelijkheden zijn uitgebreid met een optionele kit voor het invoeren van papier van 178 x 254 mm (7 x 10 inch).

De functionaliteit van de DocuPrint 100 EPS is equivalent aan de Xerox-netwerkprinters; netwerk-PDL-afdrukken is een optionele mogelijkheid.

Door de functionele equivalentie met Xerox IPDS-printers is IPDS-afdrukken ook mogelijk.