Xerox® Color J75 Press
Programvare for arbeidsflyt

Xerox® Color J75 Press

Programvare for arbeidsflyt

Automatisering og integrering for hele utskriftsarbeidsflyten. På-stedet og i skyen.
FreeFlow Digital Publisher utvider rekkevidden din dramatisk ved å lage interaktive, virkningsfulle, elektroniske kommunikasjoner. Konfigurasjoner inkluderer løsninger på stedet og i skyen.
FreeFlow Fleet Navigator er en optimalisert utskriftsarbeidsflyt for ditt multi-leverandørmiljø. Få en felles arbeidsflyt for å sende jobber til utskriftsenheter fra flere leverandører.
FreeFlow Makeready forenkler førtrykkingstrinn.
FreeFlow Output Manager forbedrer kapasiteten til din digitale utskriftsproduksjon, gjennomkjøring og produktivitet ved å sentralisere kontrollen over utskriftsjobbadministrering på tvers av flere produksjonssystemer.
Designverktøy i FreeFlow VI Suite kan gi PDF- eller VIPP-filer, slik at brukerne kan velge den beste utgangsenhet for å møte deres behov.
Xerox FreeFlow Web Services gir kundene dine praktisk tilgang til tjenestene dine 24 timer i døgnet, uten at du må ha ansatte på vakt. Det konsoliderer bestillingene dine – enten de foregår via Internett, telefon, faks eller over disk – for å automatisere jobbsedler, sporing og ruting, i tillegg til at det blir enkelt å legge til funksjoner som igjen kan føre til flere oppdrag.