Xerox 770 színes digitális nyomdagép
Munkafolyamat-kezelő szoftverek

Xerox 770 színes digitális nyomdagép

Munkafolyamat-kezelő szoftverek

Automatizálás és integráció a teljes nyomtatási munkafolyamatban. A helyszínen és a felhőben.
A FreeFlow Digital Publisher drámai mértékben kiterjeszti kommunikációs hatókörét interaktív és hatásos elektronikus anyagok segítségével. A konfigurációk lehetnek telephelyi vagy felhőalapú megoldások.
A FreeFlow Makeready egyszerűvé teszi a nyomdai előkészítést.
A FreeFlow Output Manager javítja a digitális nyomtatási kapacitást, az átfutáis időt és a termelékenységet azáltal, hogy központosítja a nyomtatási munkák kezelését több termelési rendszerben.
A FreeFlow™ Variable Information Suite erőteljes eszköztárat kínál a Xerox VIPP engedélyezésével a lehető legnagyobb termelési hatékonyságért a változó adatú nyomtatványok és bemutatók készítésében.
A Xerox FreeFlow Web Services segítségével ügyfelei kényelmesen, mindennap, a nap 24 órájában elérhetik szolgáltatásait - 24 órás emberi jelenlét nélkül. A (webes, telefonos, faxos vagy az üzletbe betérő ügyféltől eredő) megrendelések egyesítésével automatizálható a feladatjegyek kezelése, a feladatok követése és az útválasztás, valamint könnyűvé válik a rendszer új üzleti lehetőségeket is hozó bővítése.