Hold kontakten
La oss holde deg oppdatert på våre tilbud innenfor bedriftsutvikling

Utvikling av digitale trykkerier

Xerox ProfitAccelerator®

Alt du trenger for å få det digitale trykkeriet til å vokse.

Skap vekst i det digitale trykkeriet med ressurser for forretningsutvikling fra Xerox

Xerox ProfitAccelerator® er solide verktøy og programmer som er utviklet for at du skal få maksimalt ut av investeringen i utstyret for digital trykking gjennom Xeroxs uovertrufne erfaring og ekspertise innenfor digitalt trykk, ressurser i verdensklasse og bransjeledende støtte.

Våre bedriftsrådgivere kan vise deg hvordan du bygger opp et vellykket digitalt trykkeri, blant annet gjennom analyser planutvikling eller salgsopplæring, ansikt til ansikt eller gjennom nettseminarer og nettundervisning.

Elementene i den solide støtten forenes i ett enkelt mål: å få virksomheten til å vokse.

Vi sørger for alt du trenger for at det digitale trykkeriet skal oppnå suksess:

  • Verktøy som hjelper deg med å lage en forretningsplan og beregne avkastning
  • maler, veiledninger og eksempler som hjelper deg med å utvikle lønnsomme forretningsområder
  • undervisning, nettseminarer og konsulenttjenester som gir de ansatte opplæring i lønnsomme muligheter innenfor digital trykkerivirksomhet
  • bøker, magasiner og brosjyrer som holder deg oppdatert på de nyeste trendene innenfor digital trykking.

Kommunikasjon i flere kanaler

Antall kampanjer som benytter seg av flere kanaler – trykt materiale, mobil, sosiale kanaler og Internett – øker. Ifølge InfoTrends er dette ingen overdrivelse. Studien deres av forskjellige medier fra oktober 2010 viser at markedsførere nå i gjennomsnitt bruker 2,7 mediekanaler per kampanje. Dette gir store muligheter for trykkerier som sørger for at deres strategi og kapasitet støtter kommunikasjon gjennom flere kanaler.

flere ressurser - Kommunikasjon i flere kanaler
ProfitQuick kampanjekalkulator ProfitQuick® Direct Marketing ROI Planner
ProfitQuick Direct Marketing ROI Planner – er et kraftig markedsføringsverktøy fra Xerox som er utformet for å demonstrere og projisere fullstendig ROI fra en direktemarkedsføringskampanje eller et program. Dette er ikke en hvilken som helst kalkulator. Verktøyet sørger for reell planlegging og reelle resultater, og dermed kan du evaluere hvor effektive markedsføringsprosjektene er, slik at du kan sammenligne kampanjer og evaluere risiko.

Last ned brosjyre (PDF) 
Konsulenttjenester for ressursutvikling for direktemarkedsføring Konsulenttjenester for ressursutvikling for direktemarkedsføring
Ressurstjenestene våre for virksomhetsutvikling kan hjelpe salgsteamene og andre team i virksomheten med å forstå hvordan de skal identifisere, gripe og utnytte mulighetene innenfor direktemarkedsføring og forstå hvordan dere effektivt kan implementere en arbeidsflyt for direktereklame.

Hvordan selge direktereklame (PDF)
Driftsmessige vurderinger knyttet til direktereklame (PDF)
Hvordan implementere direktereklame (PDF)
Kundeeksempler for Xerox 1:1 Lab

Kundeeksempler for Xerox 1:1 Lab New York Mets
Statistikk er viktig i baseball – og i markedsføring. Da Xerox 1:1 Lab-partnere testet datadrevet direktereklame opp mot upersonlig direktereklame, bidro dette til at New York Mets oppnådde en vekst på 57,2 prosent for gruppebilletter og en vekst på 36,3 prosent for antallet grupper som responderte.

Last ned kundeeksempel (PDF) 
Se video 
Kundeeksempler for Xerox 1:1 Lab Miami University
Med hjelp av b+p+t-kommunikasjonsløsninger brukte Miami University personlige, relevante brosjyrer og pURL-adresser for å tiltrekke seg flere fremtidige studenter med gode resultater til avanserte kurs. De overgikk målet med 30 prosent, mens kostnadene gikk ned 29 prosent.

Last ned kundeeksempel (PDF) 
Se video 
Sikker suksess med Xerox konsulenttjenester for virksomhetsutvikling

Konsulentstøttetjenesten for bedriftsutvikling kan hjelpe deg å bygge opp et vellykket digitaltrykkeri. Undervisningskurs, nettseminarer, elektronisk opplæring og tilpassede konsulenttjenester er tilgjengelige på nettet eller på stedet, enten hos dere eller oss. Vi tilbyr mer enn bare verktøy og tjenester – Xerox er en samarbeidspartner som arbeider for at virksomheten skal lykkes og vokse.

flere ressurser - Tjenester for bedriftsutvikling
Tjenester for salg og markedsføring Tjenester for salg og markedsføring
Legg forholdene til rette for suksess med tjenester som hjelper deg med å utvikle en forretningsplan for markedsføring med strategi og løsninger, bygge opp forhold til innflytelsesrike byråer og markedsførere, utnytte sosiale medier som en del av kommunikasjonsplanen og lære opp selgerne til å identifisere og gripe nye inntektsmuligheter. Eksempler på tjenester:

Utarbeide en markedsføringsplan (PDF)
Utarbeide en plan for salgsadministrasjon (PDF)
Opplæring i verdibasert prissetting (PDF)
Salg av digitaltrykk (PDF)
Salg av variable data (PDF)
Kurs i salg innenfor vertikale markeder (PDF)
Salg til byråer og markedsførere (PDF)
Tjenester for sosiale medier (PDF)
Tjenester for arbeidsflyt og drift Tjenester for arbeidsflyt og drift
Utvikling, integrering, automatisering og generell forbedring av arbeidsflyten er helt avgjørende innenfor effektiv digital trykking. Du har tilgang til støtte fra sertifiserte Xerox-analytikere, konsulenter for bedriftsutvikling og et eksternt nettverk av bransjeeksperter på flere områder:

Kurs i digital design (PDF)
Kurs i fargestyring (PDF)
Opplæring og konsulenttjenester for XMPie™ (PDF)
Opplæring for FreeFlow™ nettjenester (PDF)
Opplæring for programserien FreeFlow VI (PDF)
Rimelig produksjon og design av dokumenter (PDF)
SmartPress produksjonskonsulenter (PDF)
Tjenester for ressursutvikling Tjenester for programutvikling
Disse konsulenttjenestene hjelper deg i utviklingen av materiale av høy verdi og i store volumer og gir deg muligheten til å få virksomheten til å vokse og tilby mer relevante løsninger til kundene. ‎Eksempler på støtte på dette området for selgerne og andre i bedriften:

Kurs i salg av direktereklame (PDF)
Kurs i salg av TransPromo (PDF)
Vurderinger knyttet til implementering av direktereklame (PDF)
Vurderinger knyttet til implementering av TransPromo (PDF)
Implementering av direktereklame (PDF)
Implementering av TransPromo (PDF)
Økonomiske ressurser som bidrar til lønnsomhet i den digitale virksomheten

Hvor raskt kan virksomheten få avkastning på kapitalinvesteringene sine? På hva slags enhet – offset eller digital – er det mest lønnsomt å utføre en bestemt oppgave? Hvordan kan virksomheten gå over fra den tradisjonelle modellen "kostnader + prissetting" til en verdibasert modell? Hvor høye er de faktiske driftskostnadene?
Oppdragskalkulatoren, bedriftsplanleggeren og investeringsplanleggeren i Xerox ProfitQuick™ kan bidra til å besvare disse spørsmålene i tillegg til andre funksjoner. Vi tilbyr programvare, veiledninger og vurderinger for økonomimodeller som bidrar til at virksomheten øker investeringene og oppnår lønnsomhet.

Ta kontakt med en lokal representant for Xerox hvis du ønsker mer informasjon eller du ønsker å motta disse økonomiske ressursene.