In contact blijven
Laat ons u up-to-date houden over de Xerox Business Development aanbiedingen

Bedrijfsontwikkeling op het gebied van digitaal afdrukken

Xerox ProfitAccelerator®

Alles wat u nodig heeft om uw activiteiten op het gebied van digitaal drukwerk uit te breiden.

Breid uw digitale drukwerkactiviteiten uit m.b.v. de bedrijfsontwikkelingsbronnen van Xerox

De Xerox ProfitAccelerator® is een krachtig pakket hulpmiddelen en programma’s die zijn ontworpen om uw investering in digitale afdrukapparatuur te optimaliseren; het combineert de ongeëvenaarde digitale afdrukervaringen en expertise van Xerox, bronnen van wereldklasse en ondersteuning door ervaren en onafhankelijke consultants uit de grafische industrie.

Onze Business Development Consultants kunnen u laten zien hoe u een succesvolle digitale drukkerij kunt opbouwen aan de hand van een eenvoudig stappenplan: beoordeling, het plannen van de ontwikkeling, verkooptraining, etc., face-to-face of via webinars en on-line lessen.

Deze uitgebreide ondersteuning heeft één doel: uw bedrijf laten groeien.

Wij leveren alles wat u nodig heeft om uw activiteiten op het gebied van digitaal drukwerk te bevorderen:

  • tools om u te helpen met het opstellen van uw ondernemingsplan en het berekenen van uw ROI
  • sjablonen, richtlijnen en voorbeelden om u te helpen nieuwe toepassingen te bedenken
  • lessen, webinars en consulting om uw medewerkers bij te scholen voor een winstgevende digitale drukwerkactiviteit
  • boeken, magazines en brochures om u up-to-date te houden op het gebied van de laatste trends in digitaal drukwerk.

Multi channel (cross-media) communicatie-uitingen

Het aantal communicatiecampagnes dat gebruik maakt van meerder kanalen -print, mobiel, sociaal en online- groeit. Dat is zeker geen hype volgens InfoTrends, het onderzoeksbureau dat in haar cross-media onderzoek in oktober 2010 reeds wist te melden dat marketeers momenteel gemiddeld 2,7 mediakanalen per campagne gebruiken. Deze trend biedt grote kansen voor grafimediabedrijven die ervoor zorgen dat hun strategie en mogelijkheden meerkanaals communicatie-uitingen mogelijk maken.

meer bronnen - Meerkanaals (cross-media) communicatie-uitingen
ProfitQuick® Direct Marketing ROI-planner ProfitQuick™ Direct Marketing ROI-planner (software tool)
is een krachtige marketingtool, ontworpen om prognoses te maken van de volledige Return on Investment (ROI) van direct marketingcampagnes of -programma's. Het is meer dan een ROI-calculatietool. Dit geavanceerde systeem levert realistische ramingen en resultaten om de effectiviteit van uw direct marketing-projecten te beoordelen, campagnes te vergelijken en risico's in te schatten.

Download brochure(PDF)
Direct Marketing Application Development Consulting Services Direct Marketing Application Development Consulting Services
Onze Business Development Application Services kunnen uw verkoop- en operations-teams helpen te begrijpen hoe direct marketing mogelijkheden te herkennen, vast te leggen en te gebruiken en hoe op effectieve wijze een direct mail workflow te implementeren in uw onderneming.

Hoe Direct Mail te verkopen (PDF)
Operationele overwegingen voor Direct Mail (PDF)
Hoe Direct Mail te implementeren (PDF)
Xerox 1:1 Lab Case Studies

Xerox 1:1 Lab Case Studies New York Mets
Statistieken doen er wel degelijk toe in baseball - en in marketing. Door datagestuurde direct mail toe te passen in plaats van direct mail zonder personalisatie hielpen de Xerox 1:1 lab partners de Mets een toename van 57,2% te realiseren in de groepskaartenverkoop, waarbij 36,3% meer groepen reageerde.

Case study downloaden (PDF) 
Bekijk video 
Xerox 1:1 Lab Case Studies Miami University
Miami University paste personalisatie, relevante brochures en pURLs toe om een groter percentage goed presterende studenten verbonden aan hun college te interesseren voor hun Honors programma. Zij overtroffen daarmee hun doel met zo'n 30%, terwijl de printkosten afnamen met zo'n 29%.

Case study downloaden (PDF) 
Bekijk video 
Verzeker uw succes met Xerox Business Development Consulting Services

Onze Business Development Consulting Support kan u helpen om een succesvolle activiteit op het gebied van digitaal drukwerk op te zetten. Er zijn klassikale cursussen, webinars, e-Learning en adviesgesprekken op maat on-line of op locatie (bij u of bij ons) beschikbaar. Wij bieden u meer dan slechts een pakket tools en diensten - Xerox is uw partner voor succes, volledig gericht om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.

meer bronnen - Business Development Services
Verkoop en marketing services Diensten op het gebied van Sales & Marketing
Neem de kortste route naar succes met services die u helpen een marketing business plan op te stellen met strategieën en tactieken, contacten te leggen met belangrijke reclame en direct marketing bureaus en marketeers, social media toe te passen als deel van uw communicatieplan en uw verkoopteam te trainen in het herkennen en binnenhalen van nieuwe inkomstenbronnen. Voorbeelden van deze services zijn:

Een marketingplan opstellen (PDF)
Een verkoopbeheerplan ontwikkelen (PDF)
Training 'Op waarde gebaseerde prijsstelling' (PDF)
Digitaal drukwerk verkopen (PDF)
Variabel Data Printing (VDP) verkopen (PDF)
Verkopen in verticale markten (PDF)
Verkopen aan bureaus en marketeers (PDF)
Diensten op het gebied van de Social Media (PDF)
Diensten op het gebied van de workflow resp. operationele diensten Diensten op het gebied van de workflow resp. operationele diensten
Het opbouwen, integreren, automatiseren en algemeen verbeteren van uw workflow is cruciaal voor efficiënte activiteiten op het gebied van digitaal drukwerk. Ondersteuning hierbij is beschikbaar via onze speciaal daartoe opgeleide Xerox analisten, business development consultants en het externe netwerk van lokale branche-experts op diverse gebieden:

'Design for Digital' workshop (PDF)
Workshop Kleurbeheer (PDF)
XMPie™ training en consulting (PDF)
FreeFlow™ Web Services training (PDF)
FreeFlow VI Suite training (PDF)
Lean documentproductie en -ontwerp (PDF)
SmartPress productie consultants (PDF)
Diensten op het gebied van applicatie-ontwikkeling Diensten op het gebied van applicatie-ontwikkeling
Deze consulting services helpen u bij de ontwikkeling van hoogwaardige, speciale hoogvolume toepassingen en maken het mogelijk om uw bedrijf uit te breiden en vanuit strategisch oogpunt belangrijker te worden voor uw klanten. Ondersteuning op dit gebied is gericht op uw operations team en verkoopvertegenwoordigers en omvat:

Workshop 'Hoe Direct Marketing te verkopen' (PDF)
Workshop 'Hoe TransPromo te verkopen' (PDF)
Operationele overwegingen voor de implementatie van Direct Mail (PDF)
Operationele overwegingen voor de implementatie van TransPromo (PDF)
Implementatie van Direct Mail (PDF)
Implementatie van TransPromo (PDF)
Financiële middelen voor een winstgevende digitale onderneming

Hoe snel kunt u ROI realiseren op uw kapitaalinvesteringen? Op welke machinetype -offset of digitaal- kan met de hoogste marge een bepaalde opdracht worden geproduceerd? Hoe stapt u voorbij uw traditionele kosten + prijsstelling naar een model gebaseerd op waarde? Wat zijn uw actuele bedrijfskosten?
De Xerox ProfitQuick™ Job Estimator, Business Planner en Investment Planner kunnen u helpen antwoorden te vinden op deze en andere vragen. Wij bieden u financiële modelleer software, richtlijnen en evaluaties om uw investering te optimaliseren en betere marges te behalen.

Voor meer informatie over deze financiële bronnen of om daarvan gebruik te maken, neem contact op met uw Xerox vertegenwoordiger.