Maradjon velünk kapcsolatban
Engedje meg, hogy folyamatosan tájékoztassuk a Xerox Business Development ajánlatairól
Lépjen kapcsolatba a Xeroxszal

A digitális nyomtatási üzlet fejlesztése

Xerox ProfitAccelerator®

Minden, amire szüksége lehet digitális nyomtatási vállalkozásának fejlesztéséhez.

Terjessze ki digitális nyomtatási vállalkozását Xerox üzletfejlesztési erőforrásokkal

A Xerox ProfitAccelerator® olyan hatékony eszközöket és programokat fog egybe, amelyekkel maximalizálhatja digitális nyomtatási befektetésének hozamát. A megoldás egyesíti a Xerox digitális nyomtatás terén elért páratlan tapasztalatát, szakértelmét, valamint az iparágvezető támogatást.

Üzletfejlesztési tanácsadóink bemutatják Önnek, hogyan alakítható ki egy sikeres digitális nyomtatási vállalkozás. Ehhez felméréseket, tervezést, értékesítési tréninget és más szolgáltatásokat nyújtanak – közvetlenül vagy webes szemináriumok és online tanfolyamok útján.

Mindezen kiterjedt támogatás egyetlen célja az, hogy az Ön vállalkozása fejlődjön.

Mindent a rendelkezésére bocsátunk ahhoz, hogy digitális nyomdaüzletét beindíthassa:

  • az üzleti terv kidolgozásához és a befektetés megtérülésének kiszámításához szükséges eszközöket,
  • sablonokat, útmutatókat és mintákat, amelyekkel új alkalmazásokat dolgozhat ki
  • tanfolyamokat, webes szemináriumokat és tanácsadást, amelyek bemutatják személyzetének a nyereséges digitális nyomtatási lehetőségeket
  • könyveket, folyóiratokat és füzeteket, amelyek naprakészen tájékoztatják a digitális nyomtatás legújabb tendenciáiról.

Többcsatornás kommunikáció

Egyre bővül a vegyes csatornákat hasznosító kommunikációs kampányok száma (nyomtatott, mobil-, közösségi és online csatornák) az InfoTrends 2010. Októberi médiaközi tanulmánya szerint, a marketingesek jelenleg kampányonként átlagosan 2,7 médiacsatornát vesznek igénybe. Ez a tendencia óriási lehetőséghez juttatja azokat a nyomtatási szolgáltatókat, amelyek többcsatornás kommunikációt támogató stratégiával és képességekkel rendelkeznek.

további erőforrások - Többcsatornás kommunikáció
ProfitQuick direktmarketinges beruházásmegtérülés-tervező ProfitQuick™ direktmarketinges beruházásmegtérülés-tervező (szoftvereszköz)
A hatékony marketingeszközzel demonstrálhatja és megtervezheti a DM-kampányra vagy -programra fordított beruházás teljes megtérülését (ROI). A szoftver nem csupán egy egyszerű számítási eszköz, hanem olyan valódi előrejelzéseket és eredményeket adó megoldás, amellyel kiértékelheti direktmarketing-projektjeinek hatékonyságát, összehasonlíthatja a kampányokat, és felmérheti a kockázatokat.

Prospektus letöltése (PDF) 
Direktmarketinges alkalmazásfejlesztési tanácsadói szolgáltatások Direktmarketinges alkalmazásfejlesztési tanácsadói szolgáltatások
Üzletfejlesztési szolgáltatásunk segítséget nyújthat értékesítési és operatív csapatainak, hogy megértsék, hogyan ismerhetők fel, ragadhatók meg és hasznosíthatók a direktmarketing lehetőségei, valamint hogyan valósítható meg vállalatánál hatékonyan a levélreklámokkal kapcsolatos munkafolyamat.

Hogyan adjuk el a reklámlevelet? (PDF)
A direct mail-el kapcsolatos operatív megfontolások (PDF)
A direct mail programok bevezetése (PDF)
Xerox 1:1 Lab: esettanulmányok

Xerox 1:1 Lab: esettanulmányok New York Mets
A statisztika a baseballban és a marketingben is lényeges. Az adatokra épülő levélreklámot próbaként összevetették a megszemélyesítés nélküli levelekkel, és azt állapították meg, hogy a Xerox 1:1 lab partnerei segítségével a Mets csapata 57,2%-os növekedést ért el a csoportos jegyeladásban, és 36,3%-kal nőtt a válaszadók száma.

Esettanulmány letöltése (PDF) 
Videó megtekintése 
Xerox 1:1 Lab: esettanulmányok Miami Egyetem
A Miami Egyetem, a b+p+t communication solutions marketingszolgáltató cég segítségével személyre szabott, célirányos brossúrákat és pURL-eket alkalmaz, hogy növelje a jól teljesítő hallgatók arányát a Honors programjában. Céljukat 30%-kal túlteljesítették, miközben a nyomtatási költségeiket 29%-kal csökkentették.

Esettanulmány letöltése (PDF) 
Videó megtekintése 
A siker biztosítása a Xerox üzletfejlesztési tanácsadói szolgáltatásaival

Üzletfejlesztési tanácsadási támogatásunk segítségével sikeres digitális nyomtatási vállalkozást építhet ki. Klasszikus osztálytermi tanfolyamok, webes szemináriumok, e-képzés valamint személyre szabott tanácsadás elérhető online módon vagy a helyszínen, igény szerint Önöknél vagy nálunk. Többet kínálunk, mint csupán készletek és szolgáltatások együttesét: a Xerox az Ön partnere a sikerben, és elkötelezetten segít bővíteni vállalkozását.

többcsatornás kommunikáció - Üzletfejlesztési szolgáltatások
Értékesítési és marketingszolgáltatások Értékesítési és marketingszolgáltatások
Tegyen szert azonnali sikerre olyan szolgáltatásokkal, amelyekkel stratégiát és taktikákat tartalmazó üzleti tervet dolgozhat ki, kapcsolatot teremthet befolyásos ügynökségekkel és értékesítőkkel, a közösségi médiát kommunikációs terve részeként hasznosíthatja, és kiképezheti eladószemélyzetét az új bevételi lehetőségek felismerésére és megragadására. Néhány szolgáltatás:

Marketingterv kidolgozása (PDF)
Értékesítésmenedzsment-terv kidolgozása (PDF)
Értékalapú árképzési tréning (PDF)
Digitális nyomdatermékek értékesítése (PDF)
Változóinformációk értékesítése (PDF)
Értékesítés vertikális piacokra (PDF)
Értékesítés ügynökségek és forgalmazással foglalkozó szakemberek részére (PDF)
Közösségimédia-szolgáltatások (PDF)
Munkafolyamat- és működtetési szolgáltatások Munkafolyamat- és működési szolgáltatások
Munkafolyamatának kialakítása, integrálása, automatizálása és általános fejlesztése különösen fontos ahhoz, hogy nyomtatási tevékenysége hatékony legyen. A speciális képzésben részesített Xerox elemzőktől, üzletfejlesztési tanácsadóktól és külső iparági szakértőkből álló hálózatunktól számos területen kaphat támogatást:

Digitális dizájn workshop (PDF)
Színkezelési workshop (PDF)
XMPie™ tréning és professzionális szolgáltatások (PDF)
FreeFlow webes szolgáltatások, tréning (PDF)
FreeFlow VI Suite tréning (PDF)
Lean dokumentum-előállítás és -tervezés (PDF)
SmartPress gyártási tanácsadók (PDF)
Alkalmazásfejlesztési szolgáltatások Alkalmazásfejlesztési szolgáltatások
Ezek a tanácsadási szolgáltatások támogatást nyújtanak a nagy értékű speciális alkalmazásokhoz, lehetővé teszik vállalkozása fejlesztését, és azt, hogy stratégiailag fontosabbá váljon az ügyfelei számára. Ezen a területen az alábbi támogatási szolgáltatásokat nyújtjuk operatív csapata és értékesítői számára:

Levélreklámok értékesítése, workshop (PDF)
TransPromo-értékesítés, workshop (PDF)
A levélreklám bevezetésének működési szempontjai (PDF)
A TransPromo megvalósításának működési szempontjai (PDF)
A levélreklám-programok bevezetése (PDF)
A TransPromo-programok bevezetése (PDF)
Pénzügyi eszközök, amelyekkel jövedelmező digitális vállalkozást működtethet

Mennyi idő alatt térülnek meg a tőkeberuházásai? Milyen eszközön – ofszet vagy digitális – a legjövedelmezőbb egy adott munka elvégzése? Hogyan alakíthatja át hagyományos költség + árképzését egy értékalapú modellé? Mekkorák a tényleges működési költségei?
A Xerox ProfitQuick™ munkakalkulátor, üzlettervező és beruházástervező segíthet ezen és más kérdések megválaszolásában. Pénzügyi modellező szoftvereket, útmutatókat és értékeléseket kínálunk, amelyekkel maximalizálhatja a beruházásai megtérülését és nyereséget érhet el.

További tudnivalókért, illetve a felsorolt pénzügyi eszközök beszerzéséért, kérjük, forduljon a Xerox képviselőjéhez.