Pysy ajan tasalla
Anna meidän pitää sinut ajan tasalla liiketoiminnan kehitystarjonnastamme

Digitaalisen painotoiminnan kehitys

Xerox ProfitAccelerator®

Kaikki mitä tarvitset digitaalisen painotoimintasi kasvattamiseen.

Kasvata digitaalista painotoimintaasi Xeroxin liiketoiminnan kehitystyökalujen avulla

Xerox ProfitAccelerator® on todella kattava kokoelma työkaluja ja ohjelmia, jotka auttavat maksimoimaan digitaalisiin painolaitteisiin tekemäsi investoinnit. Kokoelmassa yhdistyvät Xeroxin vertaansa vailla oleva kokemus ja asiantuntemus digitaalisen painatuksen alalta, huippuluokan resurssit ja alan johtava tuki.

Liiketoiminnan kehitysasiantuntijamme voivat näyttää sinulle, miten luodaan menestyksekäs digitaalinen painotoiminta. Tähän kuuluvat arvioinnit, suunnitelmien kehittäminen, myynnin koulutus ja paljon muuta - kasvotusten kanssasi tai webinaareissa ja verkkoluokissa.

Kaiken takana on yksi tavoite: digitaalisen painotoimintasi kasvattaminen.

Me voimme tarjota sinulle kaiken sen, mitä tarvitset digitaalisen painotoiminnan käynnistämiseen:

  • työkaluja, joiden avulla voit luoda liiketoimintasuunnitelman ja laskea tuoton sijoitetulle pääomalle
  • malleja, oppaita ja näytteitä, jotka auttavat sinua uusien sovellusten kehittämisessä
  • verkkoluokkia, webinaareja ja konsultointia, joissa henkilökunnallesi annetaan tietoa digitaalisten painomarkkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista
  • kirjoja, lehtiä ja esitteitä, jotka pitävät sinut ajan tasalla uusimmista digitaalisen painoalan trendeistä.

Monikanavaviestintä

Useita eri kanavia käyttävät kampanjat ovat lisääntymässä. Näitä kanavia ovat painettu materiaali, mobiililaitteet, sosiaalinen media ja internet. InfoTrendsin mukaan tämä ei ole ylimainontaa. Heidän eri mediat kattavassa tutkimuksessaan lokakuussa 2010 tuli ilmi, että markkinoijat käyttävät keskimäärin 2,7:ää kanavaa kampanjoissaan. Tämä suuntaus tarjoaa suuren mahdollisuuden painopalvelujen tarjoajille, joiden strategia ja kyvyt tukevat monikanavaviestintää.

hyödyllisiä linkkejä - Monikanavaviestintä
ProfitQuick Direct Marketing ROI Planner ProfitQuick™ Direct Marketing ROI Planner (ohjelmistotyökalu)
Tehokas suoramarkkinoinnin työkalu, jolla voidaan ennustaa suoramarkkinointikampanjaan tai -ohjelmaan investoidun pääoman tuotto. Kyseessä ei ole pelkkä laskuri, vaan edistynyt sovellus, jolla saadaan todellisia ennusteita ja tuloksia suoramarkkinointiprojektien tehokkuuden arviointiin. Sen avulla voidaan vertailla kampanjoita ja arvioida riskejä.

Lataa esite (PDF) 
Suoramarkkinointisovellusten kehittämisen konsultointipalvelut Suoramarkkinointisovellusten kehittämisen konsultointipalvelut
Sovelluspalvelumme auttavat henkilöstöäsi ymmärtämään, miten he voivat tunnistaa suoramarkkinointimahdollisuuksia ja hyödyntää niitä, sekä miten he voivat tehokkaasti toteuttaa suoramainonnan työnkulkua yrityksessäsi.

Suoramainonnan myyminen (PDF)
Huomioonotettavat operatiiviset tekijät suoramainonnassa (PDF)
Suoramainonnan toteuttaminen (PDF)
Xerox 1:1 Lab – tapaustutkimuksia

Xerox 1:1 Lab – tapaustutkimuksia New York Mets
Tilastoilla on merkitystä baseballissa – niin myös markkinoinnissa. Testattaessa tieto-ohjattua suoramainontaa vertailussa yksilöimättömään mainontaan Xerox 1:1 Lab -partnerit auttoivat New York Metsiä saavuttamaan 57,2 %:n lisäyksen ryhmälippumyynnissä ja 36,3%:n lisäyksen ryhmien vastausprosentissa.

Lataa tapaustutkimus (PDF) 
Katso video 
Xerox 1:1 Lab – tapaustutkimuksia Miamin yliopisto
Miamin yliopisto toteutti b+p+t-viestintäratkaisujen avulla henkilökohtaisia, relevantteja esitteitä ja pURL-osoitteita ja onnistui houkuttelemaan enemmän lahjakkaita opiskelijoita vaativaan Honors-ohjelmaansa. Yliopisto ylitti tavoitteensa 30 %:lla ja vähensi painokulujaan 29 %:lla..

Lataa tapaustutkimus (PDF) 
Katso video 
Xeroxin liiketoiminnan kehityksen konsultointipalvelut varmistavat menestymisesi

Liiketoiminnan kehityksen konsultointipalvelumme auttavat sinua rakentamaan menestyvän digitaalisen painotuotannon. Tarjolla on luokkahuonetyylisiä kursseja, webinaareja, e-Learning-kursseja ja mukautettua konsultointia sekä internetissä että yrityksesi tai Xeroxin tiloissa. Tarjoamme enemmän kuin vain työkaluja ja palveluja – Xerox toimii kumppaninasi matkalla menestykseen ja on omistautunut auttamaan sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.

hyödyllisiä linkkejä - Liiketoiminnan kehitys
Myynti- ja markkinointipalvelut Myynti ja markkinointi
Nämä palvelut tarjoavat oikotien menestykseen. Ne auttavat sinua kehittämään markkinointisuunnitelman strategioineen, luomaan suhteet vaikutusvaltaisiin mainostoimistoihin ja markkinoijiin, hyödyntämään sosiaalista mediaa viestinnässä ja kouluttamaan myyntihenkilöstösi tunnistamaan ja voittamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Palveluihin kuuluu muun muassa seuraavaa:

Markkinointisuunnitelman kehittäminen (PDF)
Myynninhallintasuunnitelman kehittäminen (PDF)
Arvopohjaisen hinnoittelun koulutusohjelma (PDF)
Digitaalisten painopalvelujen myyminen (PDF)
Vaihtuvan tiedon myyminen (PDF)
Myyminen vertikaalimarkkinoille (PDF)
Myyminen mainostoimistoille ja markkinoijille (PDF)
Sosiaalisen median palvelut (PDF)
Työnkulku ja operatiiviset palvelut Työnkulku ja operatiiviset palvelut
Työnkulun luominen, integrointi, automatisointi ja parantaminen ovat kriittisiä toimia tehokkaan digitaalisen painotuotannon kannalta. Tukea saat Xeroxin valtuutetuilta analyytikoilta ja liiketoiminnan kehittämiskonsulteita sekä ulkopuoliselta usean alan asiantuntijaverkostolta:

Digitaalisen suunnittelun työpaja (PDF)
Värinhallinnan työpaja (PDF)
XMPie™-koulutus ja -konsultointi (PDF)
FreeFlow™ Web -palvelujen koulutus (PDF)
FreeFlow VI Suite -koulutus (PDF)
Lean Document Production and Design -esite (PDF)
SmartPress-tuotannon konsultit (PDF)
Sovelluskehityspalvelut Sovelluskehitys
Nämä konsulttipalvelut auttavat sinua kehittämään kannattavia, suurivolyymisia erikoissovelluksia, jotta voit kasvattaa liiketoimintaasi ja sinusta tulisi asiakkaillesi entistä merkityksellisempi yhteistyökumppani. Nämä palvelut on tarkoitettu operatiiviselle työryhmällesi ja myyntiedustajillesi ja niihin kuuluvat:

Suoramainontamyynnin työpaja (PDF)
TransPromo-myynnin työpaja (PDF)
Huomioonotettavat operatiiviset tekijät suoramainonnan toteuttamisessa (PDF)
Huomioonotettavat operatiiviset tekijät TransPromon toteuttamisessa (PDF)
Suoramainonnan toteuttaminen (PDF)
TransPromon toteuttaminen (PDF)
Talousresurssit auttavat kannattavan digitaalisen liiketoiminnan harjoittamisessa

Kuinka nopeasti voit saada tuottoa sijoitetulle pääomalle? Mikä laite – offset tai digitaalinen – on kannattavin tiettyyn työhön? Miten siirryt perinteisestä kustannuspohjaisesta hinnoittelusta arvopohjaiseen malliin? Mitkä ovat todelliset toimintakulusi?
Xerox ProfitQuick™ Job Estimator, Business Planner ja Investment Planner auttavat sinua vastaamaan näihin kysymyksiin ja moniin muihin. Tarjoamme talousmalliohjelmiston, oppaita ja arviointeja, joiden avulla saat investoinneistasi parhaan mahdollisen hyödyn ja kasvatat liikevoittoasi.

Jos haluat lisätietoja näistä talousresursseista, ota yhteyttä Xeroxin edustajaan.