Hold dig orienteret
Lad os holde dig orienteret om de nyeste tilbud i Xerox Business Developmentprogrammet

Udvikling af digitale printforretninger

Xerox ProfitAccelerator®

Alt hvad I har brug for til at udbygge jeres digitale printforretning.

Udbyg jeres digitale printforretning med ressourcer og hjælpemidler til forretningsudvikling fra Xerox

Xerox ProfitAccelerator® er et komplet sæt værktøjer og hjælpemidler til at maksimere jeres investering i digitalt printudstyr. Det er baseret på Xerox' uovertrufne erfaring og ekspertise i digitalprint, hjælpermidler i verdensklasse og branchens førende service og support.

Vores konsulenter i forretningsudvikling kan vise jer, hvordan I opbygger en succesrig digital printforretning ved hjælp af analyser, udarbejdelse af planer, salgstræning mm. – hvad enten der ønskes instruktørbaserede kurser, webseminarer eller online undervisning.

Denne komplette service har ét eneste formål, nemlig at udbygge jeres forretning.

Vi leverer alt det, I har brug for til at sætte skub i jeres digitale printforretning:

  • værktøjer til at udarbejde jeres forretningsplan og beregne afkastet
  • skabeloner, vejledninger og produktprøver, så I kan producere nye produkter
  • undervisning, webseminarer og konsulentservice til at oplære jeres medarbejdere i lønsomme forretningsmuligheder på det digitale printmarked
  • bøger, tidsskrifter og brochurer, så I kan holde jer på forkant med de nyeste udviklinger inden for digitalprint

Multikanalbaseret kommunikation

Antallet af kommunikationskampagner, der baserer sig på en blanding af forskellige kanaler – print, mobilt udstyr, sociale medier og internettet – er stigende. Ifølge InfoTrends er det en udvikling, der kan påvises, idet analysefirmaet i sin undersøgelse fra oktober 2010 om tværmediebaseret marketing kunne konstatere, at marketingfirmaer i dag anvender i gennemsnit 2,7 mediekanaler pr. kampagne. Denne tendens byder på en kolossal forretningsmulighed for printserviceleverandører, der har en strategi for og kompetencer i multikanalbaseret kommunikation.

flere ressourcer - Multikanalbaseret kommunikation
ProfitQuick Direct Marketing ROI Planner ProfitQuick™ Direct Marketing ROI Planner (softwareprogram)
Et super effektivt Xerox-marketingværktøj, som er beregnet til at vise og udarbejde det samlede afkast af jeres investering (ROI) i en kampagne eller et program baseret på direct marketing. Det er ikke blot en funktion til beregning af ROI, men en avanceret gennemgang af resultater på et velinformeret grundlag til at vurdere effekten af jeres direct marketing-projekter, så I kan sammenligne kampagner og vurdere risici.

Indlæs brochure (PDF) 
Konsulentservice til udvikling af direct marketing Konsulentservice til udvikling af direct marketing
Vores Business Development Application Services kan bistå jeres salgs- og forretningsteams med at forstå, hvordan direct marketingmuligheder identificeres, gribes og udnyttes, og hvordan I implementerer et effektivt direct mailworkflow i jeres virksomhed.

Sådan sælges direct mail (PDF)
Forretningsmæssige overvejelser ifm. direct mail (PDF)
Implementering af direct mail (PDF)
Xerox 1:1 Lab kundecases

New York Mets
Xerox 1:1 Lab kundecases Statistik er vigtig i baseball - og i markedsføring. Ved at teste databaseret direct mail over for ikke-personaliseret markedsføring hjalp Xerox 1:1 Lab-samarbejdspartnere virksomheden bag New York Mets med et opnå 57,2% større billetsalg til grupper, idet 36,3% flere grupper reagerede på markedsføringen.

Download kundecase (PDF) 
Se video 
Xerox 1:1 Lab kundecases Miami University
Det amerikanske printfirma b+p+t communication solutions hjalp Miami University med at få en større procentdel af universitetssøgende unge optaget på sin Honors-linje ved hjælp af personaliserede, relevante brochurer og PURL-websteder. De nåede 30% over målet og reducerede samtidig printomkostningerne med 29%.

Download kundecase (PDF) 
Se video 
Xerox Business Development Consulting Services sørger for succesen for jeres forretning

Vores forretningsudviklingskonsulenter kan hjælpe jer med at opbygge en succesrig digital printforretning. I kan vælge mellem instruktørbaserede kurser, webseminarer, e-Learning og kundespecifik konsulentrådgivning på nettet eller fysisk hos jer eller os. Vi tilbyder ikke blot et komplet sæt værktøjer og servicetilbud – Xerox er jeres samarbejdspartner, der arbejder for jeres succes og forretningsvækst.


flere ressourcer - Business Development Services
Salgs- og marketingservice Salgs- og marketingservice
Kom i overhalingsbanen på vejen mod succes for jeres forretning med servicetilbud, der hjælper jer med at udarbejde en forretningsplan for markedsføringen med strategier og taktik, med at opbygge relationer til indflydelsesrige bureauer og marketingfirmaer, med at udnytte sociale medier som led i jeres kommunikationsplan og med at træne jeres salgsstyrke i at identificere og udnytte nye indtjeningsmuligheder. Servicetilbuddene omfatter bl.a.

Udarbejdelse af en marketingplan (PDF)
Udarbejdelse af en plan for salgsstyring (PDF)
Kursus i prisfastsættelse baseret på tilført værdi (PDF)
Salg af digitalprint (PDF)
Salg af print baseret på variable data (PDF)
Salg på vertikale markeder (PDF)
Salg til bureauer og marketingfirmaer (PDF)
Sådan udnyttes sociale medier (PDF)
Service til workflow og drift Service til workflow og drift
Opbygning, integrering, automatisering og generel forbedring af jeres workflow er de afgørende faktorer for en effektiv digital printforretning. Vi kan støtte jer via vores specialcertificerede Xerox-analytikere, forretningsudviklingskonsulenter og eksterne netværk af brancheeksperter på en lang række områder:

Workshop om digitalt design (PDF)
Workshop om farvestyring (PDF)
Kursus- og konsulentservice til XMPie™ (PDF)
Kursus i FreeFlow™ (PDF)
Kursus i FreeFlow VI Suite (PDF)
Lean-baseret produktion og design af dokumenter (PDF)
SmartPress Production Consultants-konsulentbistand (PDF)
Application Development Services Application Development Services
Denne konsulentservice hjælper jer med at udvikle specialprodukter med høj værdi og volumen, med at udbygge jeres forretning og med at placere jer mere strategisk relevant for jeres kunder. Konsulentservicen til støtte for jeres forretningsteam og salgsrepræsentanter omfatter:

Workshop om salg af direct mail (PDF)
Workshop om salg af salgsfremmende transaktionsdokumenter (PDF)
Forretningsmæssige overvejelser ifm. direct mail (PDF)
Forretningsmæssige overvejelser ifm. salgsfremmende transaktionsdokumenter (PDF)
Implementering af direct mail (PDF)
Implementering af salgsfremmende transaktionsdokumenter (PDF)
Økonomivurdering til at hjælpe jer med at drive jeres digital printforretning rentabelt

Hvor hurtigt får I ROI af jeres anlægsinvestering? Hvilken maskine – offset eller digital – er mest lønsom at bruge til at printe en bestemt opgave? Hvordan rykker man fra en traditionel omkostning + pris-model til en model baseret på værditilført prisfastsættelse? Hvad er jeres faktiske driftsomkostninger?
Xerox ProfitQuick™ Job Estimator, Business Planner og Investment Planner kan besvare disse spørgsmål og mange andre. Vi tilbyder økonomiske modelleringsværktøjer, vejledninger og analyser til at give jer maksimalt afkast af jeres investering og plus på bundlinjen.

Kontakt jeres Xerox-repræsentant og få mere at vide eller benyt vores redskaber til økonomivurdering.