Sitekaart

Xerox Corporation (NYSE:XRX) is wereldwijd de toonaangevende onderneming op het gebied van documentbeheertechnologie en -services. Xerox heeft een omzet van $ 17 miljard en levert het breedste productenportfolio in de industrie. De digitale systemen in kleur en zwart-wit bestaan onder andere uit print- en publicatiesystemen, digitale persen en 'book factories', multifunctionele apparaten, netwerkprinters op basis van laser en vaste inkt, copiers en faxen. De expertise van Xerox in service is ongeëvenaard en bestaat onder andere uit hulp aan bedrijven bij het ontwikkelen van online documentarchieven, het analyseren van mogelijkheden waarop werknemers documenten en kennis het meest efficiënt met anderen kunnen delen, het runnen van interne repro’s of postkamers en het bouwen van op het web gebaseerde processen voor het personaliseren van direct mail, facturen, brochures en nog veel meer. Xerox biedt tevens hierbij behorende software, ondersteuning en verbruiksartikelen zoals toner, papier en inkt.

Office-Producten | Productieomgeving oplossingen | Documentuitbesteding | Supplies & Support

Office-Producten

Multifunctionals
Een breed assortiment multifunctionele printers biedt flexibiliteit en geavanceerde functies als the kopieermachine, printer, scanner en faxapparaat, alles in één multifunctionele printer voor persoonlijk en hoog professioneel gebruik.

 • Kleur
  Een compleet assortiment multifunctionele kleurenprinters en Laserprinter die kunnen kopiëren, printen, scannen en faxen.
 • Z/W tot 30 ppm
  Een multifunctionele laserprinter drukt af in zwart-wit aan snelheden tot 30 pagina's per minuut. Met elke multifunctionele laserprinter kunt u documenten afdrukken, kopiëren, scannen en faxen, van briefformaat tot A3-formaat. Ontdek de interessante functies en prestaties van de multifunctional zwart-wit printer waarop u kunt vertrouwen bij een monochrome multifunctionele printer die de productiviteit van een werkgroep maximaliseert.
 • Z/W boven 30 ppm
  Een multifunctional zwart-wit printer kan meer dan 30 pagina's per minuut afdrukken, van briefformaat tot A3-formaat. De multifunctionele laserprinter bied meer mogelijkheden om te printen, kopiëren, scannen en faxen, naar meer mensen. Deze monochrome multifunctionele printers zijn dan ook een krachtige multitaskers.

Printers
Als u alleen maar hoeft te printen kunnen onze vooraanstaande Phaser zwart witte en kleuren laserprinters u een indrukwekkende serie eigenschappen en opties bieden.

 • Kleur
  Laserprinters in Kleur: Een compleet assortiment bekroonde kleuren laserprinters en solid ink printers waarmee u alles kunt.
 • Zwart-wit
  Zwart wit printers: Productieve en eenvoudig te gebruiken zwart wit laserprinters waarop uw kantoor kan bouwen.

Kopieermachines
Als u alleen hoeft te kopiëren, bieden onze snelle en gunstig geprijsde digitale kopieerapparaten ongeëvenaard veel waar voor hun geld.

Softwareoplossingen
Profiteer meer van uw Xerox hardware investering met behulp van innovatieve software-oplossingen die zijn ontworpen om uw productiviteit te verhogen, uw communicatie te verbeteren en geld te besparen.

  ^ Terug naar boven


  Productieomgeving oplossingen

  Digitale persen

  Hoog volume, losbladige digitale pers met een ongeëvenaarde productiviteit, afdruksnelheid en kwaliteit-prijsverhouding.
  • Kleur
   Digitale kleurenprinter modellen die integreren in uw huidige werkstroom om toepassingen zoals 1:1 marketing en print on demand mogelijk te maken.
  • Zwart-witpublicatie
   Productieve digitale pers voor zwart/wit, markeerkleurprinters en publicatiesystemen met ongeëvenaarde flexibiliteit en betrouwbaarheid voor alle digitale afdruktoepassingen.
  • Zwart-wittransactie
   Snelle digitale pers en betrouwbare zwart/wit-​productieprinters voor transactie- en publicatie​afdrukomgevingen.

  Productieprinters en copiers

  Met de docutech print-on-demand commerciële printer kan je digitaal afdrukken voor de grootste opdrachten.
  • Kleur
   Kostenbesparende printers leveren kleur van hoge kwaliteit voor een grote verscheidenheid aan digitale afdruktoepassingen.
  • Zwart-wit
   Hoge snelheid, groot volume copiers/printers en kopieerapparaten voor kostenbesparende digitale afdrukproductiviteit en afdrukkwaliteit.
  • Zwart-witpublicatie
   Productieve digitale pers voor zwart/wit, markeerkleurprinters en publicatiesystemen met ongeëvenaarde flexibiliteit en betrouwbaarheid voor alle digitale afdruktoepassingen.
  • Zwart-wittransactie
   Snelle digitale pers en betrouwbare zwart/wit-​productieprinters voor transactie- en publicatie​afdrukomgevingen.

  Rotatieve Printers

  Optimale beeldkwaliteit, snelheid en flexibiliteit (inclusief MICR), gecombineerd met optimale bedrijfstijd voor hogere productiviteit en lagere kosten.

   Workflow en software

   De FreeFlow™ digitaal workflow software biedt u de flexibiliteit om het opdrachtenbeheer in te bouwen die het beste is voor uw digitale printers, kleurenservers en scanners.
   • FreeFlow-software en scanners
    Productie-werkstroomoplossingen vergroten de productiviteit, verminderen kosten en maken nieuwe toepassingen mogelijk.
   • DFE's en controllers
    Kleurenservers met alle denkbare functionaliteit geavanceerd kleurenbeheer, beveiligingsvoorzieningen en functies voor werkstroombeheer en professioneel opdrachtenbeheer.
   • Productieprintersoftware
    Software voor prepress, gegevensbeheer en bedrijfsmodellering

   Invoer- en afwerkingsoplossingen

   Turn your Xerox press into a complete workflow solution with feeding and print finishing equipment. ^ Terug naar boven


   Documentuitbesteding

   Verlaag uw kosten, en realiseer een grotere efficiency om sneller omzet te genereren en de klantenervaring te verbeteren door middel van bewezen hoogwaardige documentuitbesteding.

   Communicatie- en marketingoplossingen
   Verspilt u tijd, geld en energie als gevolg van het gebruik van verouderde document supply chain-processen?
   Geeft u teveel geld uit op zoek naar nieuwe klanten?
   Haalt u het maximale uit uw bestaande klantenkring met multichannel marketing?
   Zoekt u naar mogelijkheden om uw marketing-ROI verbeteren?

   Enterprise Content Management
   Do you know how to automate your document processes?
   Are you spending too much time managing your paper and digital content?

   Services voor Managed Print Services
   Weet u wat u daadwerkelijk kwijt bent aan het beheer uw afdrukomgeving?
   Zoekt u naar mogelijkheden om besparingen door te voeren in uw technologische infrastructuur?
   Besteden uw medewerkers te veel tijd en energie aan het beheren van de afdrukapparatuur, terwijl ze zich meer zouden moeten bezighouden met het behalen van bedrijfsresultaten?
   Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke, duurzame printservice om werkzaamheden binnen uw bedrijf uit te voeren?
   Wist u dat uw afdrukapparatuur een zwakke schakel in de beveiliging zou kunnen zijn?
   Wilt u bewezen, gegarandeerde resultaten boeken met Xerox Printing Services in Nederland?

   Case Studies

   ^ Terug naar boven