Oversigt

Xerox Corporation (NYSE-børsnavn "XRX") er verdens førende leverandør af dokumentstyringsteknologi og -serviceydelser. Xerox har en omsætning på USD 17 mia. og tilbyder branchens største udvalg af dokumentløsninger. Selskabets digitale systemer omfatter sort/hvid og farveløsninger: print- og publishingsystemer, digitale trykpresser og "bogfabrikker", multifunktionsmaskiner, netværksopkoblede laser- og solid ink-printere, kopimaskiner og faxmaskiner. Xerox byder på en uovertruffen serviceekspertise, herunder hjælp til virksomheder med at udvikle online dokumentarkiver, analyse af, hvordan medarbejdere deler dokumenter og viden mest effektivt på kontoret, drift af trykkerier og postrum internt hos virksomheder samt oprettelse af webbaserede processer til individualisering af direct mail, fakturaer, brochurer mm. Xerox tilbyder desuden tilhørende software, support og forbrugsstoffer som f.eks. toner, papir og blæk.

Kontorprodukter | Produktionsløsninger | Outsourcing af dokumenter | Forbrugsstoffer og support

Kontorprodukter

Multifunktionelle / Alt-i-et-printere
En bred vifte af fleksible multifunktionsprintere med avancerede funktioner til print, kopiering, scanning og fax. Alt i en multifunktionsprintere for individuelle brugere til arbejdsgrupper med stort forbrug. Køb en printer med scanner och kopiamaskine - multifunktionsprinter fra Xerox.

 • Farve
  En komplet linje med multifunktionsprintere til farve, der kopierer, udskriver, scanner og faxer - alt i en. Køb en multifunktions farvelaserprinter fra Xerox.
 • Sort/hvid op til 30 ppm
  Multifunktions laserprintere, der udskriver sort/hvidt med hastigheder på op til 30 sider i minuttet. Hver sort/hvid multifunktionsprinter yder dokumenthåndtering med udskrift, kopiering, scanning og fax i papirformater fra letter til tabloid. Find mange funktioner og høj ydeevne, som du kan stole på, med sort/hvid multifunktionsprintere der maksimerer arbejdsgruppens produktivitet.
 • Sort/hvid over 30 ppm
  Sort/hvid multifunktions laserprintere udskriver mere end 30 sider i minuttet i papirformater fra letter til tabloid. Sort/hvid multifunktionsprintere er højtydende multitaskere, der giver flere personer flere muligheder for at printe, kopiere, scanne og faxe.

Kontorprintere
Printere: Hvis du kun har behov for at udskrive, har vores førende Phaser-printere sort-hvid laserprintere og farvelaserprintere et imponerende sæt funktioner og tilbehør.

 • Farve
  En komplet linje med prisbelønnede farvelaserprintere og solid ink-printere, der imødekommer ethvert kontors behov. Køb en Xerrox farvelaserprinter eller solid-ink printer.
 • Sort/hvid
  Sort-hvide printere: Hårdtarbejdende og brugervenlige sort/hvid-laserprintere, som dit kontor kan stole på. Køb en laserprinter fra Xerox.

Kontorsoftware og Løsninger
Få mere ud af din Xerox hardware investering med innovative softwareløsninger, der er designet til at øge din produktivitet, forbedre din kommunikation og spare dig penge.

  ^ TILBAGE TIL TOP


  Produktionsløsninger

  Produktionsprintere & digitalprintere

  Arkfremførende farveprintere og andre digitale produktionsmaskiner med høj hastighed, som giver den bedste produktivitet, udskriftskvalitet og besparelse.
  • Farve
   Digitale printermodeller, der integrerer din aktuelle arbejdsgang for at aktivere andre applikationer, f.eks. 1:1 marketing og print on demand.
  • Sort/hvid udgivelse
   Effektiv udskrivning i sort/hvid samt med framhævningfarve og publishing-printere med uovertruffen fleksibilitet og pålidelighed for alle digitale printapplikationer.
  • Sort/hvid transaktionsdokumenter
   Hurtige, pålidelige mono-produktionsprintere til transaktionsudskrivning og udgivelsesmiljøer.
  • Farve
   Omkostningseffektive printere leverer højkvalitetsfarve til en lang række digitale printapplikationer.
  • Sort/hvid
   Høj hastighed, højvolumen kopimaskine/printer og kopimaskiner til omkostningseffektiv digital printproduktivitet og billedkvalitet.
  • Sort/hvid udgivelse
   Effektiv udskrivning i sort/hvid samt med framhævningfarve og publishing-printere med uovertruffen fleksibilitet og pålidelighed for alle digitale printapplikationer.
  • Sort/hvid transaktionsdokumenter
   Hurtige, pålidelige mono-produktionsprintere til transaktionsudskrivning og udgivelsesmiljøer.

  Inkjet/Fortløbende fremføring

  Suveræn printkvalitet, hastighed og fleksibilitet (inkl. MICR) kombineret med fremragende driftsikkerhed giver større produktivitet og lavere omkostninger.

   Workflow og software

   FreeFlow™ løsningerne integreres let i din nuværende produktionsarbejdsgang og giver dig frihed og fleksibilitet til at integrere de komponenter, der fungerer bedst for dig.
   • FreeFlow-software og scannere
    Løsninger til produktionsarbejdsgang booster produktiviteten, reducerer omkostninger og aktiverer nye applikationer.
   • DFE’er og controllere
    Fuldt udrustede farveservere med en række avancerede farvestyringsværktøjer, sikkerhedsfunktioner, workflow-styring samt professionelle opgavestyringsfunktioner.
   • Software til produktionsprint
    Prepress-, datastyrings- og forretningsmodelsoftware

   Fremførings- og printefterbehandlingsløsninger

   Turn your Xerox press into a complete workflow solution with feeding and print finishing equipment. ^ TILBAGE TIL TOP


   Outsourcing af dokumenter

   Veletableret dokument-outsourcing og service, som reducerer omkostningerne, øger effektiviteten, giver hurtigere indtjening og giver jeres kunder en endnu bedre oplevelse.

   Kommunikations- og markedsføringsløsninger
   Spilder I tid og penge på forældede dokumenter i jeres dokumentforsyningskæde?
   Bruger I for meget tid på at finde nye kunder?
   Får I fuld udnyttelse af de kunder, I allerede har?
   Vil I gerne forbedre afkastet på jeres marketinginvesteringer?

   Enterprise Content Management
   Do you know how to automate your document processes?
   Are you spending too much time managing your paper and digital content?

   Managed Print Services
   Kender I de sande omkostninger til styring af jeres printmiljø?
   Ønsker I at reducere omkostningerne til gavn for bundlinjen i hele jeres teknologiinfrastruktur?
   Spilder jeres medarbejdere tid og kræfter på at holde styr på printerparken, når de hellere skulle bidrage til virksomhedens resultater?
   Ønsker I at få miljøvenlige og mere bæredygtige forretningsmetoder?
   Vidste I, at jeres printerpark kan udgøre et sikkerhedsproblem?
   Er I interesseret i en løsning, der med garanti virker og giver resultater?

   Referencer

   ^ TILBAGE TIL TOP