Contact
Bel voor meer informatie naar 0800 135 36 of stuur een Email
Xerox Financial Services
Andere bronnen

Xerox Financial Services

Voordelen van leasen

Contract tussen de verhuurder en de huurder voor een bepaalde duur tegen betaling van periodieke bijdragen teneinde over toestellen te kunnen beschikken.

Waarom leasen bij Xerox Financial Services?

Als u least, kan u altijd beschikken over de nieuwste technologie, terwijl u tegelijkertijd de vrijheid behoudt om uw kapitaal te investeren in andere delen van uw bedrijf.

Ziehier de 12 voordelen van het Xerox Financial Services-aanbod:
 • Een volledige expertise: U geniet van een uniek globaal en bevoorrecht advies, op zoek naar de oplossing die zowel op technologisch als op financieel vlak het best aan uw vereisten beantwoordt. Wij kunnen u wettelijk en fiscaal advies geven met betrekking tot uw contract, of, indien van toepassing, de nodige ondersteuning geven om regionale subsidies te verkrijgen,
 • Een duidelijke facturatie, op maat gemaakt: Uw facturen zijn duidelijk, in overeenstemming met de boekhoudkundige regels, en groeperen het volledige pakket: de huur maar ook de installatie, de opleiding, het onderhoud, enz… Bovendien zijn wij altijd bereid de facturen op te stellen in functie van uw vereisten.
 • Geen fondsen blokkeren: U betaald huurgelden gedurende een gezamelijk overeengekomen periode
 • Verbetering van de cash flow: U behoudt uw cash om te investeren in uw businessopportuniteiten, uw productontwikkeling of uw marketingacties. Investeer niet in kapitaal dat in waarde vermindert.
 • Overstijg uw budgetbeperkingen: U kiest uw oplossing in functie van uw behoeften, niet in functie van de beperkingen van een kapitaalsbudget. U zal namelijk de kost van het toestel spreiden over een welbepaalde periode.
 • Budgetaire planning: U gebruikt uw werkingsbudgetten. Ze zijn flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Het bekomen van een investeringsbudget in kapitaal vereist namelijk een goede planning in verschillende organistaties.
 • Betaal minder belastingen: De huurgelden zijn 100% aftrekbaar. U recupereert een gedeelte van de intresten via fiscale weg.
 • Uw potentieel van toekomstige credieten blijft bewaard: U behoudt uw kredietlijnen voor uw core business. Sluit geen lening af bij de bank.
 • Budgetaire zekerheid: De huurgelden worden niet geïndexeerd.
 • Steeds de beste technologie: U maakt gebruik van de laatste nieuwe technologie op de markt. Wacht niet op het recupereren van een kapitaalsinvestering. De wereld van de technologie verandert voortdurend. Laat uw toestel evolueren zonder belemmering van een vervaldatum.
 • Vermijd de lasten van een eigendom: Uw boekhoudkundig beheer wordt vereenvoudigd.
 • Een contract op maat: Wij kunnen het contract aanpassen aan uw budgetaire beperkingen en de vereisten van uw beheer. Uitstel van betaling, globalisatie, wijziging in de duur van het contract, slechts één vervaldatum voor het contract om het even over welke toestellen het gaat, toestellen die niet van Xerox zijn inbegrepen.