Xerox kellékanyagok nem
xerox nyomtatókhoz


Minőség és megbízhatóság elérhető áron

Xerox kompatibilis kellékanyagok HP, Lexmark & Kyocera nyomtatókhoz

Az irodai munka során a költségek 30%-át a felhasznált kellékanyagok teszik ki. Akár 20–25%-ot is megtakaríthat azzal, ha minőségi, az eredetinél olcsóbb kellékanyagot használ nyomtatójában.

Minőség

A Xerox története során folyamatosan a dokumentumkezelés élvonalában van, így pontosan ismerjük a minőségi berendezések és kellékanyagok gyártásának folyamatát. A HP, Lexmark és Kyocera készülékekhez gyártott alternatív nyomtatópatronok minősége tükrözi a Xerox tapasztalatát. A kazetták tesztek egész sorát magába foglaló pontos eljárás szerint készülnek, és az összetevőket gondosan választjuk meg. A Xerox minden nyomtatókazettája kizárólag új és fel nem használt komponensekből készül, a gyártási folyamat végén pedig alapos ellenőrzésen esik át.

A legkorszerűbben felszerelt üzemekben a teljes folyamat állandó ellenőrzés alatt áll, és megfelel az ISO 9001:2000 és ISO 14001:2004 szabványoknak.

Garancia*

A Xerox Magyarország Kft. garantálja, hogy minden általa forgalomba hozott - konkurens berendezésekhez gyártott - lézer tonerkazetta hibamentesen üzemel, nem okoz kárt, az átlagosnál nagyobb mértékű kopást vagy elhasználódást abban a nyomtatóban, amelyhez tervezték. Amennyiben mégsem tökéletesen elégedett a kompatibilis festékkazettájával, 100%-os minőségi garanciánk keretében díjtalanul kicseréljük azt.

Garanciánk természetesen berendezésére is vonatkozik, amennyiben úgy találná, hogy a festékkazetta okoz valamilyen meghibásodást abban.

A garancia időtartama:
 • 36 hónap a felújított kazettákra
 • 48 hónap a kompatibilis kazettákra
 • egész élettartamra szóló garancia a kazetta mechanikus részeire.
A Xerox nyomtatókazetták nem befolyásolják nyomtatója garanciális feltételeit.

Környezetvédelem

A Xerox vállalat a környezet védelmére irányuló elkötelezettsége a partnerekre, a beszállítókra és az ügyfelekre egyaránt kiterjed.

Célunk:
 • a hulladék csökkentése
 • környezetbarát, tisztább gyártás
 • használt kazetták begyűjtése
 • maximális ökológiai újrahasznosítás


*A Xerox kompatibilis tonerre vagy festékre vonatkozó reklamáció elfogadásának kiterjesztett feltételei:

 • Rossz minőségű vagy hibás nyomat esetén a reklamáció tárgyát képező kazettával együtt szükséges egy nyomatminta bemutatása is, melyből kitűnik a reklamált hiba. Nyomat nélkül a reklamációt nem tudjuk elfogadni.
 • Amennyiben a nyomtatókazetta mechanikus sérülésére vonatkozó reklamációt legkésőbb a vásárlást követő 2 munkanapon belül nem érvényesíti, a reklamáció nem vehető figyelembe. Javasoljuk, hogy már a vásárlás során, illetve az áru szállítmányozó cégtől történő átvételekor ellenőrizze a csomagolást. Amennyiben a csomagolás sérült az áru átvételekor vegye ezt a tényt jegyzőkönyvbe, illetve a nyilvánvaló sérülés esetén ne vegye át az árut.
 • Nem fogadható el az a reklamáció, amely során az ügyfél nem tudja bizonyítani az adott termék vásárlásának tényét (fizetési bizonylat, számla, eladási bizonylat, szállítólevél, pénztári bizonylat).
 • A nyomtató szerviz költségét csak abban az esetben térítjük meg, ha azt Ön szerviz központunkon keresztül végezteti (lásd a fenti elérhetőségeket). Amennyiben a Xerox kompatibilis toner vagy festék kárt okoz nyomtatójában, kérjük, hívja a Xerox hotline vonalát: +36 1 273 2364 vagy forduljon hozzánk e-mailben: hamos@servisxerox.com.
További információért forduljon hozzánk bizalommal:

Telefon: +36 1 273 2364

E-mail: hamos@servisxerox.com