Xerox on tulostuksenhallintapalveluiden ykkönen maailmassa jo neljättä vuotta peräkkäin


Lehdistötiedote 17.5.2013 - Xerox on johtava tulostuksenhallintapalveluiden tarjoaja maailmassa jo neljäntenä vuonna peräkkäin, kertoo tutkimusyhtiö Quocircan jokavuotinen toimialaa kartoittava tutkimus. Xeroxin johtoasemaa vahvistavat etenkin sen investoinnit tulostuksenhallintapalveluihin sekä palvelu- ja tuotevalikoiman laajuus ja globaali kattavuus.

“Xeroxin menestyksen taustalla on erityisesti laaja valikoima yritysratkaisuja toimisto-, mobiili-, tuotanto- ja offsite-ympäristöihin” kertoo Louella Fernandes, principal analyst, Quocircasta. “Xerox investoi vahvasti markkinoita kehittäviin, uusiin arviointi- ja raportointityökaluihin, jotka tarjoavat Xeroxin asiakkaille ennakoivaa analytiikkaa tulostusympäristöjen yksinkertaistamiseksi. Näin asiakkaat voivat edelleen pienentää kustannuksiaan ja tehostaa tuottavuuttaan.”

Palveluntarjoajia itsenäisesti arvioiva Quocircan raportti kertoo markkinoiden saavuttaneen jo kypsyysvaiheen. Kolme neljästä suuryrityksestä ja 41 prosenttia keskisuurista yrityksistä on hyödyntänyt tulostuksenhallintapalveluita yli kolmen vuoden ajan. Monet yritykset ovat solmimassa jo toista tai kolmatta tulostuksenhallintapalvelusopimustaan ja yritykset etsivät uusia, innovatiivisia toimintamalleja. Quocircan raportti antaa myönteisiä arvioita Xeroxin perinteistä ja vahvasta osaamisesta tulostuksenhallintapalveluissa sekä sopeutumisesta asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

“Xerox kehittää jatkuvasti tulostuksenhallintapalveluita esittelemällä uusia palveluita ja ratkaisuja tiedon ja sisällön hallintaan”, sanoo Xerox Oy:n toimitusjohtaja Pete Brusi. “Nostamme riman yhä korkeammalle siirtämällä vahvan tulostusympäristöjen osaamisemme sisällönhallintaan ja liiketoimintaprosessien automatisointiin. Asiakkaamme hyötyvät älykkäämmästä työnkulusta ja säästävät selvää rahaa.”

Tulostuksenhallintapalveluiden maailmanlaajuisena markkinajohtajana Xerox auttaa kaikenkokoisia yrityksiä yksinkertaistamaan työnkulkua, jotta yrityksissä voidaan keskittyä paremmin ydinliiketoimintaan sekä vähentää dokumenttien hallintaan kuluvaa aikaa. Xerox integroi tulostuksenhallintapalvelut IT-järjestelmiin auttaakseen informaation älykästä organisointia sekä paperisista että sähköisistä lähteistä.

Quocirca-raportin lisäksi Xerox on sijoittunut ensimmäiseksi kaikissa tärkeimmissä tulostuksenhallintapalveluita käsittelevissä raporteissa vuonna 2012. Xerox on tulostuksenhallintapalveluiden markkinajohtaja(1) Gartnerin Leaders Quadrant in the 2011 Magic Quadrant for Managed Print Services Worldwide(2) –raportissa, joka nimesi Xeroxin myös johtajien neliöön. Myös IDC:n Managed Print Services and Basic Print Services 2012-2015 Forecast and Analysis-(3), 2011 MPS MarketScape report(4)- ja The Forrester Wave TM MPS 2012 -raporteissa(5).

Lisätietoja:
Xerox Oy, toimitusjohtaja Pete Brusi, pete.brusi@xerox.com puh. 040 586 9320

Xerox Oy
Xerox Oy on osa Xerox Corporationia, joka on maailman johtava liiketoimintaprosessien ja dokumenttien hallinnan ratkaisuja tarjoava yhtiö. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli noin 23 miljardia dollaria. Xeroxin tarjoamat teknologiat, asiantuntemus sekä palvelut tuovat kaikenkokoisille yrityksille keinon tehostaa ja yksinkertaistaa toimintojaan sekä mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaansa. Xerox Corporationin pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen Norwalkissa. Xerox tarjoaa ratkaisuja liiketoimintaprosessien ulkoistuksiin ja asiakkuuksien hallintaan sekä yksityiselle että julkiselle sektorille maailmanlaajuisesti. Lisäksi yhtiö tarjoaa markkinoiden johtavia asiakirjateknologioita, palveluita, ohjelmistoja sekä tarvikkeita graafisen alan ja toimistotulostamisen tarpeisiin. Xeroxin 136 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi

XEROX®, XEROX, DocuShare® and ConnectKeyTM are trademarks of Xerox in the United States and/or other countries.