Xeroxin Confident Colour -ratkaisukokonaisuus tuo kilpailuetua väripainamiseen


Malli tarjoaa sekä teknologian että resurssit digitaalisen väritulostamisen kasvattamiseen

7.5.2012 - Kannattavista painotöistä kilpailevat tulostuspalveluiden tarjoajat käyttävät Xeroxin Confident Colour -rakaisua varmistaakseen lopputuotteen vastaavan asiakkaiden odotuksia ja saadakseen aikaan liiketoiminnan kasvua.

Confident Colour on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka poistaa värinhallintaan liittyvät epävarmuustekijät ja takaa toistettavien ja yhdenmukaisten värien saavuttamisen nopeasti ja helposti. Teknologian lisäksi sovellus yhdistää konsultoinnin, liiketoiminnan kehittämisen, kumppaneiden palvelemisen sekä erilaiset asiakasratkaisut.

"Tulostusalan ammattilaiset työskentelevät erilaisten tulostuslaitteiden viidakossa. Tarve värien yhdenmukaisuudelle on todella kriittinen. Xerox on ratkaissut tämän haasteen ja tuonut luotettavan väritulostamisen 2010-luvulle", kertoo Frank Romano, RIT professor Emeritus.

Automaatio on oleellinen värien onnistumiselle

Teknologioiden puolella Xeroxin digitaaliset painokoneet ovat ainoita laitteita, jotka automatisoivat kaikki kolme tärkeintä värinhallintaan liittyvää osa-aluetta; kalibroinnin, profiloinnin sekä värien tarkan kohdistuksen.

Kalibrointi sekä profilointi on hallinnoitu Xeroxin Automation Colour Quality Suite (ACQS) värinhallintatyökalulla, joka tuo tarkat värit kaikkiin sovelluksiin, kuten markkinointimateriaaleihin, esitteisiin ja suorapostituksiin. Automaatio ei ainoastaan säästä aikaa, vaan takaa myös tarkan värien yhdenmukaisuuden kaikkiin tulostustöihin eri tulostuslaitteiden kautta.

REAL Digital International luottaa Xeroxin teknologiaan taatakseen värien yhdenmukaisuuden, nopeat tuotantoajat sekä alhaisemmat kustannukset.

"Mattavärillä avulla iGen4 -painokoneet ovat tuoneet meille mahdollisuuden rakentaa johtava markkinaosuus, joka perustuu erinomaiseen väritulostamiseen", kertoo David Laybourne, managing director, REAL Digital International. "Näiden painokoneiden avulla tiedämme, että värinlaatu on sama ensimmäisestä tulosteesta aina 50 000 tulosteeseen. Luottamus, jonka voimme iskostaa asiakkaisiimme on meille erittäin tärkeää".

Asiantuntijuus, palvelu ja räätälöidyt ratkaisut

Mimic Print & Media Serviceselle Xeroxin Confident Color -ratkaisu auttoi kolminkertaistamaan tulostusmäärät samalla kun he toimittavat yhdenmukaiset väritulosteet ja sovellukset, kuten yrityslogot ja esitteet. Yritys pystyi myös lyhentämään tuotantoaikojaan - joissakin tapauksissa jopa alle 24 tunnin toimitusaikoihin.

"Xeroxin värikonsultoinnin tiimi antoi meille tarvitsemamme tuen ja avun. Koulutus toi meille merkittävän kilpailuedun", kertoo Laura Ambrozic, president, Mimic print & Media Services. "En usko, että tällä hetkellä on toista värinhallinnan organisaatiota, joka olisi Xeroxia parempi".

Xerox Confident Colour värinhallinta sisältää myös seuraavat ominaisuudet:
  • Xerox Business Development Consulting Services and ProfitAccelerator® -työkalut auttavat asiakkaita tarjoamaan uudenlaisia palveluita, kuten cross-media markkinointimateriaaleja ja valokuvatuotteita.
  • Xerox Production Colour Consultant auttaa digitaalisten laitteiden asennuksessa ja integraatiossa olemassa oleviin prepress- ja työnkulunjärjestelmiin.Colour Management workshopit sekä Fogra-sertifikaatit auttavat asiakkaita hyödyntämään jo olemassa olevia systeemeitään.
  • Business Innovation Partner -ratkaisut, kuten CGS-ORIS ja CMI takaavat digitaalisen ja offsetin yhteistyön tarkkojen värien saavuttamiseksi.
http://www.xerox.com/confidentcolour

Lisätietoja:

Janne Tilli, Xerox Oy, myyntipäällikkö, janne.tilli@xerox.com, puh. 040 586 9210

Xerox Oy

Xerox Oy on osa Xerox Corporatiota, joka on maailman johtava liiketoimintaprosessien ja dokumenttien hallinnan ratkaisuja tarjoava yhtiö. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli noin 23 miljardia dollaria. Xeroxin tarjoamat teknologiat, asiantuntemus sekä palvelut tuovat kaikenkokoisille yrityksille keinon tehostaa ja yksinkertaistaa toimintojaan sekä mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaansa. Xerox Corporationin pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen Norwalkissa. Xerox tarjoaa ratkaisuja liiketoimintaprosessien ulkoistuksiin ja asiakkuuksien hallintaan sekä yksityiselle että julkiselle sektorille

maailmanlaajuisesti. Lisäksi yhtiö tarjoaa markkinoiden johtavia asiakirjateknologioita,palveluita, ohjelmistoja sekä tarvikkeita graafisen alan ja toimistotulostamisen tarpeisiin. Xeroxin 140 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi

XEROX®, XEROX and Design® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries.