Xerox yhteistyöhön Suomen Taitoluisteluliiton sekä Helsinki International UB Horse Shown kanssa


19.6.2012 - Xerox on sopinut sponsorointiyhteistyöstä Suomen Taitoluisteluliiton sekä Helsinki International UB Horse Shown kanssa. Xerox toimittaa sopimusten myötä STLL:n sekä HIHS:n tapahtumiin tulostukseen liittyvät konsultointipalvelut sekä laitteet, tarvikkeet ja huoltopalvelut. Sopimus STLL:n kanssa on kaksivuotinen ja HIHS:n kanssa kyseessä on toinen yhteistyövuosi.

Xeroxin ja Taitoluisteluliiton välinen yhteistyö perustuu kansainvälisten kilpailujen sekä Barona Areenalla 5-7.10.2012 luisteltavan Finlandia Trophyn, muodostelmaluisteluiden junioreiden MM-kilpailujen sekä Taitoluisteluliiton tavarantoimittajayhteistyösopimukseen. Sopimuksen mukaan Xerox toimii Taitoluisteluliiton virallisena yhteistyökumppanina ja toimittaa STLL:lle tulostamiseen liittyvät asiantuntija- ja konsultointipalvelut sekä tulostukseen liittyvät laitteet, välineet, huoltopalvelun ja paperit. Vastineeksi Xerox saa laajaa näkyvyyttä kansainvälisissä kilpailuissa sekä liiton päivittäisissä viestimissä.

"Olemme erittäin iloisia tästä yhteistyöstä Xeroxin kanssa. Xeroxin tarjoamat sopimuksen mukaiset palvelut ovat meille erittäin tarpeellisia ja mieluisia. Tulostimilla on merkittävä rooli taitoluistelun kilpailutapahtumien läpiviennissä. Odotamme yhteistyöltä paljon ja toivomme, että sopimussuhteemme jatkuisi pidempäänkin. Xeroxin luotettava ja kansainvälinen yrityskuva sopii erinomaisesti taitoluistelun imagoon ", kertoo Suomen Taitoluisteluliiton toiminnanjohtaja Lea Åman.

Lisäksi Xerox on sopinut yhteistyöstä Helsinki International UB Horse Show´n kanssa, joka on Suomen suurin vuosittain järjestettävä halliurheilutapahtuma. Helsinki International UB Horse Show'n kohokohta on FEI Rolex World Cupin Helsingin osakilpailu. Kilpailut ratsastetaan Hartwall areenalla tänä vuonna 18. - 21.10.2012 ja se tuo maailman huippuratsastajat Suomeen kilpailemaan maailmancupin sarjapisteistä. Tapahtumassa nähdään vuosittain yli 300 hevosta ja suuri osa maailman huippuratsastajia.

Yhteistyö Helsinki International UB Horse Show´n kanssa on jatkoa viime vuonna solmitulle sopimukselle, jonka mukaan Xerox toimittaa tapahtuman käyttöön tarvittavat asiantuntija- ja konsultointipalvelut, sekä tulostamiseen liittyvät laitteet ja tarvikkeet.

"Tapahtumamme on yksi odotetuimpia syksyn tapahtumia Suomessa. Kumppanimme ja sponsorimme ovat korkealuokkaisia brändejä sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Xeroxin yhdeksi tapahtumakumppaniksemme. Tavoitteenamme ovat laadukkaat ja tunnetut brändit, joten Xerox sopii joukkoon loistavasti", kertoo tapahtuman johtaja Tom Gordin.

"Yhteistyömme Suomen Taitoluisteluliiton ja Helsinki International UB Horse Shown kanssa sopivat profiilimme erinomaisesti. Taitoluistelu on Suomessa nouseva laji ja Xerox haluaa tukea erityisesti tätä nuoria houkuttelevaa lajia. UB Horse Show puolestaan tarjoaa mielenkiintoisen kohderyhmän sekä paljon näkyvyyttä myös kansainvälisesti. Ratsastus on nuorten parissa suosittu laji, harrastajamäärät ovat suuria", kertoo Xeroxin toimitusjohtaja Pete Brusi.

Lisätietoja: Pete Brusi, toimitusjohtaja, Xerox Oy, pete.brusi@xerox.com, puh. 040 586 9320