Quocirca-raportti nimeää Xeroxin tulostuksenhallintapalveluiden maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi


Xerox omassa luokassaan vuoden 2012 globaalin raportin mukaan

28.3.2012 – Xerox on tulostuksenhallintapalveluiden ykkönen kolmantena vuonna peräkkäin, kertoo analyytikkojen tutkimusryhmä Quocirca vuoden 2012 raportissa. Xerox säilytti johtoasemansa suurelta osin sen maailmanlaajuisten jakelukanavien kautta tarjottavan vahvan palveluvalikoiman sekä liiketoimintaprosessejen ja IT-ulkoistuksen asiantuntemuksen ansiosta.

“Xerox on omassa luokassaan sen loppuun asti mietityn tulostuksenhallintapalvelutarjooman sekä vahvan arvolupauksen ja vision ansiosta”, kertoo Louella Fernandes, principal analyst, Quocirca. “Kaikenkokoiset yritykset hyötyvät Xeroxin vahvuuksista liiketoimintojen ja IT-prosessien ulkoistamiseen liittyvissä palveluissa ja sen vahvasta panostuksesta jatkuvaan palveluiden kehittämiseen ja innovointiin.”

Riippumattomassa raportissa arvioidaan tulostuksenhallintapalveluiden tarjoajia, ja sen mukaan liiketoimintaprosessien ja IT-järjestelmien integrointi osaksi tulostuksenhallintapalveluita tulee nousemaan yhä merkittävämpään osaan palveluiden kehittyessä. Kun pienet ja keskisuuret yritykset ottavat tulostuksenhallintapalvelut käyttöön kiihtyvällä tahdilla, Quocircan raportissa kerrotaan että Xerox ”johtaa peliä” jatkamalla Xerox Print Services- ja Xerox Partner Print Services-palveluihin kuuluvien toiminnallisuuksien kehittämistä.

“Xerox on säilyttänyt markkinajohtajan asemansa vuosi toisensa jälkeen, koska meillä on todistettavasti kyky toimittaa palveluita, joiden avulla yritykset pystyvät toimimaan käyttöönoton jälkeen entistä kustannustehokkaammin sekä parantamaan tietoturvansa tasoa,” kuvaa andrew Morrison, senior vice president, Xerox Managed Print Services. “Xeroxin innovatiiviset yritysratkaisut on nyt laajennettu auttamaan myös pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotta ne pystyvät yksinkertaistamaan tulostusinfrastruktuuriaan, hallinnoimaan sitä aiempaa paremmin sekä vähentämään kustannuksia.”

Tulostuksenhallintapalveluiden maailmanlaajuisena markkinajohtajana Xerox auttaa kaikenkokoisia yrityksiä yksinkertaistamaan tulostukseen liittyviä prosesseja – jotta yrityksissä voidaan keskittyä aiempaa paremmin niiden ydinliiketoimintaan sekä vähentää dokumenttien hallinnointiin kuluvaa aikaa. Xerox integroi tulostuksenhallintapalvelut IT-järjestelmään auttaakseen informaation älykästä organisointia – sekä paperisista että elektronisista lähteistä.

Yritys positioitiin Gartner, Inc.:n toimesta Johtajien neliöön Quadrant for Managed Print Services Worldwide[1]-raportissa ja se nimettiin samalla maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi2. Lisäksi Xerox tunnistettiin johtavaksi yritykseksi IDC:n Managed Print Services and Basic Print Services 2012-2015 Forecast and Analysis3-raportissa and 2011 MPS MarketScape-raportissa4.

Lisätietoja: Lassi Vihersaari, maajohtaja, Xerox Global Services, Xerox Oy, puh. 040 586 9299, lassi.vihersaari@xerox.com

Xerox Oy

Xerox Oy on osa Xerox Corporatiota, joka on maailman johtava liiketoimintaprosessien ja dokumenttien hallinnan ratkaisuja tarjoava yhtiö. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli noin 23 miljardia dollaria. Xeroxin tarjoamat teknologiat, asiantuntemus sekä palvelut tuovat kaikenkokoisille yrityksille keinon tehostaa ja yksinkertaistaa toimintojaan sekä mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaansa. Xerox Corporationin pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen Norwalkissa. Xerox tarjoaa ratkaisuja liiketoimintaprosessien ulkoistuksiin ja asiakkuuksien hallintaan sekä yksityiselle että julkiselle sektorille maailmanlaajuisesti. Lisäksi yhtiö tarjoaa markkinoiden johtavia asiakirjateknologioita,palveluita, ohjelmistoja sekä tarvikkeita graafisen alan ja toimistotulostamisen tarpeisiin.Xeroxin 136 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi
XEROX®, XEROX and Design® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries.
1Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide, Ken Weilerstein, Cecile Drew, Yulan Li, Oct. 25, 2011.
2Gartner, Inc., Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide Report, Nov. 30, 2011.
3IDC Worldwide and U.S. Managed Print Services and Basic Print Services 2012-2015 Forecast and Analysis.” Doc # 233453, Volume 1, March 2012.
4 IDC MarketScape: Worldwide Managed Print Services 2011 Hardcopy Vendor Analysis.” Doc # 232135, Dec. 2011.