Painotalo Copy-Set aikoo tuplata värituotannon Xeroxin DocuColor 8080 -painokoneella


30.1.2012- Helsinkiläinen painotalo Copy-Set panostaa digipainamisen kapasiteettiin tarjotakseen asiakkailleen entistäkin laadukkaampia tuotteita nopealla aikataululla. Tavoitteena on tuplata yrityksen värituotannon määrä muutamassa vuodessa Suomen ensimmäisen Xerox DocuColor 8080 -painokoneen avulla.

DocuColor 8080 on järeämmän luokan nopea tuotantokone, jonka vakiovarusteena on automaattinen värinhallinta sisäänrakennetulla spektrofotometrillä ja edistyksellisellä profiloinnilla.

”Halusimme investoida mahdollisimman uuteen malliin ja tässä koneessa on mattaväri, joka on valttia, jos aikoo kilpailla offset-talojen kanssa. Odotukset ovat todella kovat”, kertoo Copy-Set Oy:n toimitusjohtaja Tom Hynninen.

Tällä hetkellä yksi alan hallitsevista markkinatrendeistä on siirtyminen mustavalkoisista painotuotteista nelivärisiin. Lisäksi kysyntää on yksilöidyille lyhyemmille sarjoille nopeasti toimitettuina tarvepainatustilauksina. Investoinnin toivotaan kannustavan yhä useampia asiakkaita siirtymään mustavalkoisista tai yksivärisistä painotuotteista värillisiin painotöihin. Tämän odotetaan kasvattavan yrityksen liikevaihtoa ja kannattavuutta.

”Uuden laitteen myötä kynnys mustavalkoisen ja värillisen tuotteen valitsemisen välillä on madaltunut. Asiakas saa yksinkertaisesti entistä laadukkaamman tuotteen entistä halvemmalla”, summaa Hynninen.

Kone otettiin yrityksessä käyttöön syyskuun loppupuolella ja kolmen ensimmäisen kuukauden aikana tuotantomäärät ovat ylittäneet molempien osapuolten odotukset. Copy-Set ja Xerox ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

”Copy-Setillä oli tarpeena lisätä kapasiteettia ja sitä laite on heille tarjonnut. Copy-Set on pystynyt hyödyntämään alan liiketoimintamuutokset omaksi edukseen sopeutumalla niihin tehokkaasti. Meillä on ollut ilo toimia strategisena kumppanina, laitteiden toimittajana sekä liiketoiminnan kehittämispalveluiden sparraajana”, toteaa Xeroxin Large Account manager Timo Huotari.

DocuColor 8080 painaa jopa 300 gramman painoista paperia kaksipuoleisena. Tämä takaa moitteettoman kohdistuksen lisäksi merkittävää ajan säästöä, mikä puolestaan vähentää ylityövuoroja ja kustannuksia. Suuret painosmäärät voidaan tarjota erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

”On äärimmäisen antoisaa työskennellä asiakkaan kanssa, joka on avoin uusille mahdollisuuksille. Parhaimmat asiakassuhteet syntyvät, kun kasvua haetaan yhdessä. Tämä auttaa saavuttamaan asiakkaalle hyviä tuloksia liiketoiminnan kehittämisessä”, summaa Huotari.

Lisätietoja:

Janne Tilli, Sales Manager, Production Systems Group Xerox Oy, puh. 040 5869 210, janne.tilli@xerox.com

Tom Hynninen, toimitusjohtaja, Copy-Set Oy, puh. 040 579 3341, copy-set@copy-set.fi

Xerox

Xerox tarjoaa tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen sekä konsultointia ja ratkaisuja dokumenttien hallintaan ja ulkoistukseen. Xeroxin helmikuussa 2010 ostama ACS-yhtiö laajensi yrityksen tarjontaa lisäksi liiketoimintaprosessien ja IT-ratkaisujen ulkoistamispalveluihin, joita tarjotaan yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille ympäri maailman. Xeroxin 136 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi

XEROX®, XEROX and Design® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries.

Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.