IDC nosti Xeroxin tulostuksenhallintapalveluiden markkinajohtajaksi


3.1.2012- Tutkimusyhtiö IDC nosti Xeroxin tulostuksenhallintapalveluiden ykköseksi maailmanlaajuisessa Managed Print Services 2011 -raportissaan.

Raportti analysoi tulostuksenhallintapalveluita tarjoavia yrityksiä ja tarjoaa vertailun niiden kilpailukyvystä. Raportti tuo esiin Xeroxin kyvyn palvella sujuvasti kaikenkokoisia yrityksiä oman suoramyyntinsä sekä jälleenmyyjiensä kautta. IDC:n mukaan tulostuksenhallintapalveluiden hankkimista harkitsevien yritysten tulisi tarkastella palveluntarjoajien tarjonnan laajuutta sekä strategista näkemystä tulevaisuuden palveluista.

”Xeroxin korkeat pisteet osoittavat, että tulostuksenhallintapalveluita etsivät yritykset haluavat kumppanin, jolla on kokemusta markkinoista sekä syvällistä osaamista pitkäaikaisten tuloksien varmistamiseksi”, kertoo Holly Muscoline, IDC:n tutkimusjohtaja. ”Varma globaali jakelu on Xeroxille tärkein erottautumistekijä. Siksi he panostavat jatkuvasti maailmanlaajuisen, myös kanavaliiketoiminnan huomioivan infrastuktuurin rakentamiseen ja parantamiseen.”

IDC:n raportti mainitsee, että Xerox palvelee myös pieniä ja keskisuuria yrityksiä omalla Partner Print Services -mallilla. Se sisältää koulutuksen ja neuvonnan, sekä liiketoiminnan kehittämisen, markkinoinnin, palvelut ja muun tarvittavan tuen. Tämän lisäksi Xerox auttaa asiakkaitaan tunnistamaan oman liiketoimintansa prioriteetit sekä vähentämään tulostuskustannuksia hyödyntämällä Xeroxin omistaman ACS:n liiketoimintaosaamista.

”Tulostuksenhallintapalveluiden määrittämiseen ja toteuttamiseen on monta erilaista tapaa. Kuitenkin ainoastaan Xerox saa jatkuvaa tunnustusta markkinajohtajana, sillä meillä toimiva lähestymistapa sekä vaikuttava historia tulosten saavuttamisesta”, kertoo Stephen Cronin, president, Xerox Global Document Outsourcing.

Tulostuksenhallintapalveluiden johtajana Xerox laajensi tarjoamaansa tänä vuonna NewFieldt IT:n yrityskaupalla yksinkertaistaakseen tulostuksenhallintapalveluiden arviointiprosessia sekä vauhdittaakseen niiden implementointia/käyttöönottoa. Yhteistyö Ciscon kanssa liittää Xeroxin tulostuksenhallintapalvelut ja mobiilitulostamisen Ciscon reitittimiin ja laajentaa samalla mahdollisuuksia PK-yritysten tavoittamiseen Ciscon kanavaliiketoiminnan kautta.

IDC MarketScape: Worlwide Managed Print Services 2011 hardcopy Vendor Analysis. Doc # 232135, December, 2011

Lisätietoja:
Ilpo Ahokas, johtaja, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com


Xerox

Xerox tarjoaa tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen sekä konsultointia ja ratkaisuja dokumenttien hallintaan ja ulkoistukseen. Xeroxin helmikuussa 2010 ostama ACS-yhtiö laajensi yrityksen tarjontaa lisäksi liiketoimintaprosessien ja IT-ratkaisujen ulkoistamispalveluihin, joita tarjotaan yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille ympäri maailman. Xeroxin 136 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi

XEROX®, XEROX and Design® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries.

Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.