Прес информация

От изобретяването на ксерографията до придобиването на Affiliated Computer Services, Inc., нашите смели ходове променят историята. Абонирайте се за RSS емисии или ни последвайте в социалните мрежи, за да сте постоянно информирани с актуалните новини за Xerox и печатната индустрия.

На фокус
Featured Article Посланието на цветовете. Как да създадете въздействащи цветни документи.
Във времена на икономически застой, компании от всякакъв мащаб са съсредоточени върху две неща: продажби и продуктивност. В ерата на информационно пренасищане потребителят има тежката задача да отсее важната за него информация и да избере най-полезното съдържание между приблизително 3000 маркетингови съобщения, на които е изложен всеки ден.

Новини

март 2014Ксерокс България е безспорен лидер в сегментите „Графична комуникация“ и „Средни до големи работни групи“ за 2013 г.
март 2014Ксерокс България, съвместно с Лирекс.ком - стратегически партньори на 15-та конференция по електронно управление
february 2014Четири неща, които не знаете за „невидимите работници“
january 2013Xerox DocuMate 5445 е най-добрият скенер за документи за 2013 г., според PCMag.com
december 2013Xerox DocuShare разширява опциите за управление на съдържанието с подобрения при мобилния печат, възпроизвеждането на изображения и облачните технологии