Raporti Global i Qytetarisë

2014 reflekton një vit angazhimi ndaj një të ardhmeje dhe një komuniteti që na rrethon të qëndrueshëm Lexoni raportin

Raporti Global i Qytetarisë

2014 reflekton një vit angazhimi ndaj një të ardhmeje dhe një komuniteti që na rrethon të qëndrueshëm Lexoni raportin

Për të mbuluar nevojat tuaj ekzakte…

Xerox WorkCentre™ 5022/5024 ofron gjërat thelbësore. Produktivitet A3 jo i kushtueshëm në formën më të thjeshtë të mundshme. Mësoni më shumë

Rrjedhë pune e sigurt në lëvizje

ConnectKey™ ofron siguri të teknologjisë informative të avancuar e më shumë në gjithë pajisjet celulare të lidhura të forcës tuaj punëtore. Thjeshtoni mënyrën se si bëhet puna
Xerox Remote Print Services
Get connected to a modern, productive print environment
Phaser 7100
Printo formate më të mëdha se A4 me printerë të zyrës.
Celebrating 75 Years of Xerography
Still simplifying how the world works