Xerox i të sotmes...

Historia jonë e thjeshtuar. Lexoni Raportin Vjetor për vitin 2013

Xerox i të sotmes...

Historia jonë e thjeshtuar. Lexoni Raportin Vjetor për vitin 2013

Raporti Global i Qytetarisë

2013 reflekton një vit angazhimi ndaj një të ardhmeje dhe një komuniteti që na rrethon të qëndrueshëm Lexoni raportin

Rrjedhë pune e sigurt në lëvizje

ConnectKey™ ofron siguri të teknologjisë informative të avancuar e më shumë në gjithë pajisjet celulare të lidhura të forcës tuaj punëtore. Thjeshtoni mënyrën se si bëhet puna

Novacioni është në D.N.A.-në tonë

Vegla jonë "Digital Nurse Assistant (Ndihmësi dixhital i infermieres)" grumbullon të dhënat e pacientëve në mënyrë që infermieret t'i kushtojmë më shumë kohë kujdesit të pacientit. Hidhini një sy më nga afër
Xerox Remote Print Services
Get connected to a modern, productive print environment
Phaser 7100
Printo formate më të mëdha se A4 me printerë të zyrës.
Celebrating 75 Years of Xerography
Still simplifying how the world works