Приспособено на вашите конкретни потреби…

Xerox WorkCentre™™ 5022/5024 ви ги дава сите суштински елементи. Достапна продуктивност А3, во наједноставната форма досега. Дознајте повеќе

Приспособено на вашите конкретни потреби…

Xerox WorkCentre™™ 5022/5024 ви ги дава сите суштински елементи. Достапна продуктивност А3, во наједноставната форма досега. Дознајте повеќе

„Xerox“ денес…

Накусо, нашата приказна Прочитајте го Годишниот извештај за 2013 год.

Извештај за глобалното државјанство

Во 2013 година се фокусиравме на одржливата иднина и на заедницата што нè опкружува. Прочитајте го извештајот.

Работниот процес тече и кога сте во движење

Покрај другото, ConnectKey™ обезбедува напредна информатичко-технолошка безбедност за поврзаните уреди на Вашата мобилна работна сила. Поедноставете го работењето
Xerox Remote Print Services
Get connected to a modern, productive print environment
Phaser 7100
Печати поголем формат во боја од компактен десктоп принтер.
Celebrating 75 Years of Xerography
Still simplifying how the world works