Munkafolyamat-kezelő szoftverek

Üzleti sikereinek kulcsát a hatékony megoldások jelentik a piaci részesedés bővítésére, a hatásos munkafolyamatok a dokumentumtermelés modernizálására, illetve a kreatív nyomtatási és elektronikus kínálat, mely megkülönbözteti a vállalatát. Díjnyertes nyomtatási és szoftvermegoldások a Xeroxtól és a Xerox üzleti innovációs partnereitől, melyekkel automatizálhatja mindennapi műveleteit, optimalizálhatja nyomtatási beruházásait, és új bevételi forrásokat teremthet kreatív termékekkel és szolgáltatásokkal.

Vállalkozásának akár integrációra van szüksége a létező munkafolyamatokkal, akár teljes újratervezésre az új és gyorsan változó ügyféligények kielégítése érdekében, a Xerox munkafolyamat-megoldásai segíthetnek Önnek a nagyobb termelékenység, a kisebb költségek, az elégedett ügyfelek és a bővülő üzlet elérésében.


Tallózás az összes megoldás között a következők szerint:
Üzleti igénySzoftverkiadóIparágÜgyfelek sikertörténetei

Munkakezelés

A termelékenység szempontjából létfontosságú a folyamatok automatizálása minden készüléken a megbízások gyors elvégzése érdekében. Mindez javíthatja a nyomtatás minőségét is. A rövidebb átfutási idővel és a kevesebb hibalehetőséggel több megbízást szerezhet, és bővítheti vállalkozását.
Megoldások
leírások megtekintése
Automatizálás és integráció a teljes nyomtatási munkafolyamatban.
A FreeFlow Output Manager javítja a digitális nyomtatási kapacitást, az átfutáis időt és a termelékenységet azáltal, hogy központosítja a nyomtatási munkák kezelését több termelési rendszerben.

Webes nyomtatás

Szolgáltatásait elérhetőbbé teheti, és több ügyfélhez férhet hozzá, ha vállalkozását az internetre viszi, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egy kényelmes online portálon bárhonnan és bármikor beküldhessék a megbízásokat. A Xerox webes nyomtatási megoldásai non-stop üzletmenetet biztosítanak a megbízások folyamatos fogadása és a feladatok ütemezésének és beállításának automatizálása érdekében, termelékenységet biztosítva a vállalkozás számára – még akkor is, amikor senki sincs az üzletben.
Megoldások
leírások megtekintése
Teljes körű webes nyomtatási megoldás a nyomdai előkészítés beépített automatizálásával

Nyomdai előkészítés

Időt és pénzt takaríthat meg a nagy munkaigényű nyomdai előkészítési feladatok automatizálásával. Az alapvető kilövés, a lapprogramozás és még az egyszerűsített színkezelés is egy beavatkozás nélküli munkamenettel kezelhető, csökkentve a hibák kockázatát, erőforrásokat szabadítva fel és felgyorsítva a megbízások elvégzését, hogy teljesíthesse az egyre rövidebb átfutási időket, és több megbízást szerezhessen.
Megoldások
leírások megtekintése
A FreeFlow Express to Print egyszerű grafikus felületet és előre elkészített sablonokat kínál az előkészítési munkák egyszerűsítéséhez és automatizálásához.
A FreeFlow Makeready szoftver leegyszerűsíti az nagy és bonyolult erőforrásokat igénylő összetett, munkaigényes előkészítési műveleteket WYSIWYG környezetben.
A Digital Workflow Collection megoldás magjaként a FreeFlow Process Manager egy olyan valódi, beavatkozást nem igénylő munkafolyamatot hoz létre, amely naponta a beérkező feladatok ezreit képes automatikusan feldolgozni. A munkaigényes előnyomdai tevékenységek automatizálásához több mint 20 előre konfigurált előnyomdai funkció közül választhat, ideértve a döntéshozatalt is automatizáló, kizárólag a Xerox által kínált lehetőségeket. Mindezek eredményeként rövidebb idő alatt több munkát tud elvégezni, csökkentheti költségeit, és folyamatosan kiváló minőséget biztosíthat.
Teljes körű webes nyomtatási megoldás a nyomdai előkészítés beépített automatizálásával

Változóadatokkal

A testre szabhatósággal célzott, releváns érintkezési pontokat alkothat, melyek értékes válaszokat váltanak ki, és a kívánt eredményeket nyújtják ügyfeleinek. Innovatív, ám egyszerűen bevezethető módszerekkel szabhatja személyre nyomtatott kommunikációs anyagait a Xerox változóadat-közzétételi megoldásaival.
Megoldások
leírások megtekintése
A FreeFlow™ Variable Information Suite erőteljes eszköztárat kínál a Xerox VIPP engedélyezésével a lehető legnagyobb termelési hatékonyságért a változó adatú nyomtatványok és bemutatók készítésében.
A rugalmas és zökkenőmentes módszer, hogy növelje tranzakciós, transzpromó és közvetlen levélből származó bevételeit.
Változtassa személyi számítógépét professzionális űrlaptervező munkaállomássá az Elixir DesignPro Forms Editor szoftverrel.
Olyan szoftvercsomagot keres, amely lehetővé teszi vállalkozása számára, hogy kihasználja a változó adatok nyújtotta előnyöket, anélkül hogy fel kellene áldozni a tervezői szabadságot, az adatbázis pontosságát vagy a sebességet?

Íme! Ez a PrintShop Mail.

Médiaközi kiadványkészítés

Ha figyelemfelkeltő kommunikációt folytat több csatornán – nyomtatott anyagok, e-mail, internet, mobil és videó –, azzal megnyerőbb és interaktívabb élményt nyújthat ügyfeleinek, akik észreveszik az üzeneteit. A Xerox médiaközi kiadványkészítési megoldásai lehetővé teszik többérintéses és többcsatornás kommunikációs megoldások párhuzamos fejlesztését funkciógazdag anyagok hozzáadásával az érték és a hatás növelése érdekében.
Megoldások
leírások megtekintése
A FreeFlow Digital Publisher drámai mértékben kiterjeszti kommunikációs hatókörét interaktív és hatásos elektronikus anyagok segítségével.

Nyomtatószerverek/nyomtatóvezérlők

Optimalizálja nyomtatója képességeit a legmodernebb színkezelési és az automatikus munkakezelési megoldásokkal. A Xerox és partnereink könnyen használható és rendkívül termelékeny nyomtatószervereket kínálnak, mindemellett folyamatosan biztosítva nyomtatása minőségét.
Megoldások
leírások megtekintése
A FreeFlow Print Server egy átlátható, egyszerűen kezelhető nyomtató-kiszolgáló, amely páratlan rugalmasságot, fejlett munkafolyamat-kezelést és korszerű színkezelést biztosít a Xerox gyártmányú nyomtatókhoz

Integrált megoldások

Optimalizálja nyomtatási hatékonyságát a végpontok között a Xerox és partnereink integrált megoldásaival. Ezek a megoldások rugalmasságot nyújtanak Önnek, hogy több munkatípust vállalhasson el, még bővebb szolgáltatási portfóliót kínálva ügyfeleinek.
Megoldások
leírások megtekintése
Az automatizálás gyors, pontos és hatékony színkezelést tesz lehetővé.
Csökkentse a költségeket és gyorsítsa fel a termelést egy modernizált, teljes körű utómunkálati megoldással.
A rugalmas és zökkenőmentes módszer, hogy növelje tranzakciós, transzpromó és közvetlen levélből származó bevételeit.

Színkezelés

Következetes, pontos és megismételhető színek, amelyekre támaszkodhat. Ez csak néhány a minőségi jellemzők közül, melyeket ügyfelei elvárnak a színes nyomtatás terén. Szakértelmünkkel és színkezelési megoldásainkkal egyszerűvé tesszük Önnek a kihívások teljesítését.
Megoldások
leírások megtekintése
Az automatizálás gyors, pontos és hatékony színkezelést tesz lehetővé.
Szüntesse meg a bizonytalanságot a színkezelésben, és végezzen minden feladatot magabiztosan

Adagolás és utómunkálatok

A munkák zökkenőmentesen haladhatnak át nyomtatóin, és professzionális utómunkálatokat végezhet (beépített vagy külső eszközzel) a gyors, kiemelkedő minőségű és magas értéket képviselő nyomatokért. Az automatizált, végpontok közötti megoldások időt és erőforrásokat takarítanak meg, és csökkentik a munkát lelassító hibák lehetőségét.
Megoldások
leírások megtekintése
Csökkentse a költségeket és gyorsítsa fel a termelést egy modernizált, teljes körű utómunkálati megoldással.