Arbejdsgangsoftware

Din forretningssucces afhænger af effektive løsninger til udvidelse af dit marked, effektive arbejdsprocesser til at strømline produktionen af dokumentation, og kreative print og elektronisk udbud, som adskiller dit firma. Præmiebelønnede print- og softwareløsninger fra Xerox og Xerox Business Innovation Partners hjælper dig med at automatisere dine daglige gøremål, optimere dine print-investeringer og tilskynde nye indkomstmuligheder gennem kreative produkter og services.

Hvadenten dine forretningsbehov kræver integration med dine eksisterende arbejdsprocesser eller komplet redesign til at understøtte nye og hastigt voksende kundekrav, Xerox løsninger for arbejdsgangen kan hjælpe dig med at frembringe flere jobs, reducere dine omkostninger, glæde dine kunder og udvide din forretning.


Søg i alle løsninger efter:
ForretningsbehovSoftwareudgiverIndustriSucces Historier

Jobstyring

Automatisering af processerne i hele din maskinpark for at få opgaverne ind og ud af din forretning er afgørende for din produktivitet. Og det kan også forbedre kvaliteten af din produktion. Med kortere produktionstider og mindre risiko for fejl vil du være i stand til at tage mere arbejde ind og udvikle din forretning.
Se løsninger
vis beskrivelser
Automatisering og integration til alle dine printprocesser.
FreeFlow Output Manager forbedrer din digitale printproduktionskapacitet, gennemløbstid og produktivitet ved at centralisere kontrollen over udskriftsjobstyring på tværs af flere produktionssystemer.
XPAF enables the printing of high resolution, personalised documents that combine variable text and full colour support, as well as precision forms, fonts, and logos.

Web til print

Gør dine serviceydelser mere tilgængelige, og udvid din rækkevidde ved at lægge din forretning på nettet og gøre det muligt for kunderne at indsende opgaver hvor som helst og når som helst ved at gøre brug af en praktisk og nem online-portal. Xerox web-til-print-løsninger skaber en online forretning, der er åben 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage, og som kan acceptere opgaver og oven i købet automatisere opgaveplanlægning og -opsætning, så din virksomhed altid er produktiv – selv når der ikke er nogen på arbejde.
Se løsninger
vis beskrivelser
Komplet web-til-print-løsning med indbygget prepress-automatisering

Prepress

Spar tid og penge ved at automatisere arbejdsintensive prepress-opgaver. Grundlæggende ombrydning, faneprogrammering, selv forenklet farvestyring kan håndteres med en berøringsfri arbejdsgang, som nedsætter risikoen for fejl, frigiver ressourcer og fremskynder opgaverne gennem din forretning, så du kan imødekomme kortere og kortere produktionstider og påtage dig flere opgaver.
Se løsninger
vis beskrivelser
FreeFlow Express to Print bruger en enkel, visuel grænseflade og foruddefinerede skabeloner til at forenkle og automatisere prepress opgaveforberedelse.
FreeFlow Makeready-software strømliner dine komplekse arbejdskrævende klargøringsopgaver med robuste, sofistikerede ressourcer i et 'WYSIWYG'-miljø (What you see is what you get).
Hjertet i Digital Workflow Collection er FreeFlow Process Manager, der muliggør workflow helt uden manuel håndtering til automatisering af tusindvis af indkommende opgaver hver dag. Automatiserer arbejdskrævende prepress-aktiviteter med mere end 20 forkonfigurerede prepress-funktioner, som er designet af Xerox, og som samtidig automatiserer beslutningstagningen. Summa summarum betyder det, at I kan producere flere opgaver på kortere tid, reducere omkostningerne og opnå en høj, ensartet kvalitet af hvert eneste print.
Komplet web-til-print-løsning med indbygget prepress-automatisering

Variable Data Printing

Brug kundetilpasning og individualisering til at oprette målrettede, relevante berøringsfelter, der giver værdifuld respons og skaffer dine kunder de ønskede resultater. Find innovative måder, som alligevel er enkle at gennemføre, til individuel tilpasning af dine trykte kommunikationer ved hjælp af Xerox' udgivelsesløsninger med variable data.
Se løsninger
vis beskrivelser
Produktivitet måles ikke kun på, hvor hurtigt en outputenhed kører. Den tid, det tager at oprette, forberede, efterbehandle og distribuere dokumenter er også meget vigtige faktorer, når du skal måle virksomhedens produktivitet.
Den fleksible, problemfri måde at øge din indtjening på ved transaktionsmail, TransPromo-mail og direct mail.
Bekæmp bedrageri med eksklusive specialty imaging-effekter, der er modstandsdygtige overfor bedrageri, til statiske og variable opgaver, der tilføjer et ekstra niveau til sikkerhed og godkendelse.
XMPies software til variable data og cross-media giver virksomheder og deres udbydere af marketingtjenester mulighed for effektivt at udvikle og håndtere meget tilpassede 1-til-1-marketingkampagner.

Udgivelser i flere formater

Levering af motiverende kommunikationer gennem adskillige kanaler, herunder print, e-mail, web, mobil og video, skaber en mere engagerende og interaktiv oplevelse for kunderne og sikrer, at budskaberne kommer i fokus. Xerox' udgivelsesløsninger i flere formater (cross media publishing) gør det muligt samtidig at udvikle kommunikationer med multi-berøring og ad mange kanaler og samtidig tilføje imponerende medietyper til at øge værdien og gennemslagskraften.
Se løsninger
vis beskrivelser
FreeFlow Digital Publisher udvider din rækkevidde ved at skabe interaktive, virkningsfulde, elektroniske kommunikationer.
XMPies software til variable data og cross-media giver virksomheder og deres udbydere af marketingtjenester mulighed for effektivt at udvikle og håndtere meget tilpassede 1-til-1-marketingkampagner.

Print Servere/Controllere

Optimér din printers styrke helt fra starten med avanceret farvestyring og automatiseret opgavestyring. Xerox og partnere tilbyder printservere, der er nemme at bruge, enormt produktive, og som konstant sikrer kvaliteten af din produktion, print efter print.
Se løsninger
vis beskrivelser
FreeFlow Print Server er en intuitiv, brugervenlig printserver, der leverer uovertruffen fleksibilitet, avanceret brug af arbejdsgange og nyeste farvestyring inden for Xerox-produktionsprintere

Integrerede løsninger

Optimér produktiviteten af din printvirksomhed fra start til slut med integrerede løsninger fra Xerox og partnere. Disse løsninger giver dig fleksibilitet til at køre flere opgavetyper, så du kan tilbyde en endnu bredere vifte af løsninger til dine kunder.
Se løsninger
vis beskrivelser
Nedsæt omkostningerne, og forøg produktionen med en strømlinet efterbehandlingsløsning fra start til slut.
Automatisering giver hurtig, præcis, produktiv farvestyring
Den fleksible, problemfri måde at øge din indtjening på ved transaktionsmail, TransPromo-mail og direct mail.

Farvestyring

Ensartede, præcise og gengivelige farver, som du kan stole på. Dette er blot nogle få af de kvaliteter, dine kunder forlanger, når det handler om farveprint. Vi gør det nemt for dig at imødekomme enhver af disse udfordringer med vores ekspertise og farvestyringsløsninger.
Se løsninger
vis beskrivelser
Automatisering giver hurtig, præcis, produktiv farvestyring
Fjern usikkerheden omkring farvestyring og levér alle opgaver med sikkerhed

Tilførsel og efterbehandling

Kør dine opgaver fejlfrit gennem dine printere, og tilføj en professionel efterbehandling – enten inline eller offline – til produktion med høj hastighed, af høj kvalitet og høj værdi. Automatiserede løsninger fra start til slut sparer tid og ressourcer og begrænser risikoen for fejl, som kan forringe din virksomheds produktionshastighed.
Se løsninger
vis beskrivelser
Nedsæt omkostningerne, og forøg produktionen med en strømlinet efterbehandlingsløsning fra start til slut.