DocuTech™ 6115

De DocuTech 6115 wordt niet langer als nieuw model aangeboden.
U zou het vervangende product in overweging kunnen nemen.
 Xerox Nuvera™ 1XX EA-serie 

PDF-downloads

  • DocuTech 6115 slide1
  • DocuTech 6115 slide2
  • DocuTech 6115 slide3

DocuTech™ 6115 Publisher

Wanneer de opdracht in grote hoeveelheden monochroom moet worden geproduceerd met dezelfde hoge afdrukkwaliteit, verschillende papiersoorten, en veelzijdigheid qua invoer en afwerking, is de DocuTech 6115 de oplossing.

In vogelvlucht

Standaard functionaliteit High-volume network printing, simplex or duplex
Gespecificeerde afdruksnelheid 115 ppm
Aanbevolen maandelijks afdrukvolume Tot 600.000 pagina's per maand
Afwerkopties Garenloos binden, Geniete sets, Hechteenheid, Inbindeenheid, Ingebonden, Katernen produceren, Omslagen, Overbruggingstransport, Uitleg, Vlakliggende wiro-gebonden documenten
Papiersoorten Omslagmaterialen, voorgesneden en volledige tabbladen, Xerox zelfkopiërend papier, kringlooppapier
Gedetailleerde specificaties

Beschrijving

De DocuTech 6115 is een modulaire en schaalbare digitale productie-oplossing die is afgestemd op uw specifieke afdrukvolumes. De DocuTech 6115 levert maximaal 115 pagina's per minuut af, beschikt over inline afwerking zoals hechten en inbinden en is zeer geschikt voor printing-on-demand en 1:1 applicaties. De DocuTech 6115 is compatibel met vrijwel elke client-omgeving, waaronder Windows, Mac, en Sun. De DocuTech 6115 beschikt over een maximale papierinvoercapaciteit van meer dan 7.000 vel. Zo brengt de DocuTech 6115 uw zakelijke documenten op een hoger niveau van digitaal afdrukken en uitgeven. De DocuTech 6115 beschikt over een van de krachtigste Front End systemen ter wereld. Het Front End is gebaseerd op het Sun ultrasparc-platform uitgerust met twee processoren. Deze kracht gaat gepaard met een zeer hoge productiviteit in combinatie met een groot gebruikersgemak. De grafische gebruikersinterface stelt u in staat alle mogelijkheden van de DocuTech eenvoudig te bereiken. Instellingen voor verschillende opdrachten kunnen ook na het versturen van een printopdracht worden aangepast. Zo ziet u dat de DocuTech 6115 een compleet pakket is: krachtig, maar met grote aandacht voor gebruiksvriendelijkheid.

De DocuTech 6115 is een product waarmee Xerox opnieuw aantoont dat de toezegging van topproducten serieus bedoeld is.

Belangrijkste productkenmerken

256 MB RAM

Laserresolutie 600 dpi

Een paar toetsen indrukken en de bedieningsinstellingen zijn gereed

Ethernet-interface (10 Mb/s of 100 Mb/s)

TCP/IP, EtherTalk, Novell (SPX-IPX) native omgevingen