DocuTech™ 6100

De DocuTech 6100 wordt niet langer als nieuw model aangeboden.
U zou het vervangende product in overweging kunnen nemen.
 Xerox Nuvera™ 1XX EA-serie 

PDF-downloads

  • DocuTech 6100 slide1
  • DocuTech 6100 slide2
  • DocuTech 6100 slide3

DocuTech™ 6100 Publisher

Wanneer de opdracht in grote hoeveelheden monochroom moet worden geproduceerd met dezelfde hoge afdrukkwaliteit, verschillende papiersoorten, en veelzijdigheid qua invoer en afwerking, is de DocuTech 6100 de oplossing.

In vogelvlucht

Standaard functionaliteit High-volume network printing, simplex or duplex
Gespecificeerde afdruksnelheid 96 ppm
Aanbevolen maandelijks afdrukvolume Tot 400.000 pagina's per maand
Afwerkopties Garenloos binden, Geniete sets, Hechteenheid, Inbindeenheid, Ingebonden, Katernen produceren, Omslagen, Overbruggingstransport, Uitleg, Vlakliggende wiro-gebonden documenten
Papiersoorten Omslagmaterialen, voorgesneden en volledige tabbladen, Xerox zelfkopiërend papier, kringlooppapier
Toepassingen Boeken en handleidingen
Gedetailleerde specificaties

Beschrijving

Volgens het gerenomeerde blad Better Buys for Business is de DocuTech 2000 Series 6100 "great for on-demand, and in-house publishing. Nothing handles this kind of work better than a DocuTech." (Zeer geschikt voor bedrijfspublicaties op aanvraag. Geen enkel apparaat kan dit soort werk beter aan dan een DocuTech.) De DocuTech 6100 Production Publisher rechtvaardigt deze lof door u superieure uitgavemogelijkheden te bieden. De DocuTech 6100 maakt gebruik van een Sun Ultra2 met het Solaris besturingssysteem, twee processoren en 256 MB RAM om u snel perfecte documenten te bezorgen. Met een afdruksnelheid van 96 pagina's per minuut, een invoercapaciteit van meer dan 7.000 vel, een hele reeks uitvoeropties en alle gangbare client-omgevingen die ondersteund kunnen worden, is de DocuTech 6100 Production Publisher het apparaat dat uw bedrijf in staat stelt om de efficiëntie en productiviteit te verbeteren. Xerox legt zich toe op het leveren van superieure producten. De DocuTech 6100 Production Publisher is hiervan een uitstekend voorbeeld.

Belangrijkste productkenmerken

Profiteer van een modulaire, schaalbare, digitale afdrukarchitectuur met mogelijkheid tot opwaardering.

Met de optionele rolinvoer heeft u de voordelen van losse bladen met de capaciteit en productiviteit van rolinvoer.

De Xerox DocuTech 2000 Serie 6100 Production Publisher voldoet aan Document Finishing Architecture (DFA).

De DocuTech 6100 biedt een modulaire en schaalbare architectuur met mogelijkheid tot opwaardering voor uw digitale afdrukwerk.

Met de optionele rolinvoer biedt de DocuTech6100 u de voordelen van losse bladen met de capaciteit en productiviteit van rolinvoer.

De DocuTech 6100 voldoet aan Document Finishing Architecture (DFA), dus kunt u kiezen uit een scala aan oplossingen voor afwerking online en offline.

Diagnose op afstand met Xerox Service

256 MB RAM

Afdruksnelheid tot 96 pagina's per minuut.

De grafische gebruikersinterface stelt u in staat alle mogelijkheden van de DocuTech eenvoudig te bereiken. Instellingen voor verschillende opdrachten kunnen ook na het versturen van een afdrukopdracht worden aangepast.

Ondersteuning van de gegevensformaten Adobe PostScript Level 3/PDF, PCL 5e, TIFF, ASCII, VIPP