Skydda dokumenten med tekniker för säker utskrift

Teknik för specialbildeffekter : bedrägeriskydd

Möjligheten att skydda känsliga dokument mot obehörig kopiering har blivit ett allt större behov. Falska kopior av dokument som exempelvis kuponger, biljetter och fakturor kan få allvarliga ekonomiska konsekvenser. Du kan förhindra problemet med hjälp av våra unika tekniker för specialbildeffekter, som ger en extra nivå av säkerhet och behörighetskontroll i utskriftsjobb med statisk och variabel information. Specialeffekterna kan bara skrivas ut via ett digitalt FreeFlow-gränssnitt i kombination med FreeFlow-programvara. På andra skrivarservrar skrivs de ut som vanlig text.
Hämta broschyr - Specialbildeffekter 
Hämta broschyr - Variabelt Tryck 

 • MicroText-märken: Text som skrivs ut med mindre än 1 punkts storlek och kan bara läsas med lupp eller förstoringsglas. Ger extra skydd åt fakturor, kuponger och andra dokument som kan vara intressanta att förfalska. Kompatibelt med utrustning med utskriftsfunktioner för färg, svartvitt och spotfärg.
  Ladda ner gratis 
  Titta på video 

 • Korrelationsmärken: Tryckt text som bara blir synlig med hjälp av en "mall" som placeras ovanpå. Ger en extra nivå av behörighetskontroll för lotter, inbjudningar och andra dokument som kräver behörighetskontroll. Kompatibelt med utrustning med utskriftsfunktioner för färg, svartvitt och spotfärg.
  Ladda ner gratis 
  Titta på video 

 • Glossmark®-text: Tryckt text som inte är synlig för blotta ögat utan först med vinklad belysning. Ger ett extra skydd mot förfalskning av exempelvis nöjesparksbiljetter, kuponger och allmänna inträdesbiljetter. Endast kompatibelt med utrustning med färgutskriftsfunktion.
  Ladda ner gratis 
  Titta på video 

 • FluorescentMark: Tryckt text som bara är synlig i UV/svart-ljus. Skyddar känsliga dokument som exempelvis konsertbiljetter, inträdesbiljetter och rabattkuponger. Endast kompatibelt med utrustning med färgutskriftsfunktion. Ingen font krävs, däremot färganrop i utskrifter med statisk eller variabel information.
  Titta på video 

 • InfraRed-text: Tryckt text som bara är synlig i mörker med infraröd kamera. Skyddar känsliga dokument som exempelvis inträdesbiljetter och rabattkuponger. Endast kompatibelt med utrustning med färgutskriftsfunktion. Ingen font krävs, däremot färganrop i utskrifter med variabel information.
  Titta på video 

Produkter för specialeffekter:
FreeFlow™ Makeready™
FreeFlow Makeready production printing software Description:
Programvaran FreeFlow Makeready gör dina komplexa och arbetsintensiva intagningsprocedurer enkla och smidiga med hjälp av stabila, sofistikerade resurser i en WYSIWYG-miljö.
FreeFlow™ Print Server
FreeFlow Print Server production printing software Description:
FreeFlow Print Server är en intuitiv, användarvänlig skrivarserver som levererar oöverträffad flexibilitet, avancerade arbetsflöden och oöverträffad färghantering för Xerox produktionsskrivare
FreeFlow Variable Information Suite
FreeFlow Variable Information Suite production printing software Description:
Produktivitet är inte enbart ett mått på hur snabbt en produktionsenhet kan köras. Företagets produktivitetsnivå avgörs även av den tid det tar att skapa, förbereda, efterbehandla och distribuera dokumenten. Designverktygen i FreeFlow VI Suite kan producera PDF- eller VIPP-filer, så användarna kan välja vilket format som passar dem bäst.
XMPie®
XMPie production printing software Description:
Med XMPies programvara för variabla data och olika medier kan företag och marknadsföringsansvariga effektivt ta fram och driva anpassade och informationsbaserade reklamkampanjer med personlig anpassning.