Dokumentsikkerhet med teknologier for sikret utskrift

Spesiell bildebehandling (Specialty Imaging): Teknologi som forhindrer svindel

Det blir stadig viktigere å beskytte sensitive dokumenter fra uautorisert kopiering. Forfalskede kopier av dokumenter som kuponger, billetter og fakturaer kan få alvorlige finansielle følger. Slå tilbake med eksklusive spesielle bildebehandlingseffekter som hindrer forfalskning, for statiske og variable jobber, som innfører et nytt nivå med sikkerhet og verifisering. Disse spesielle bildebehandlingseffektene kan bare skrives ut med FreeFlow digital datatilkopling i kombinasjon med FreeFlow-programvare – alle andre utskriftsserver skriver dem ut som vanlig tekst.
Last ned brosjyre - Spesiell bildebehandling (Specialty Imaging) 
Last ned brosjyre - Løsninger for variable informasjon 

 • MicroText-merker: Tekst som er skrevet ut i mindre enn ett punkt, og bare kan leses med lupe eller forstørrelsesglass. Gir ekstra sikkerhet til fakturaer, kuponger og andre anvendelsesområder som er utsatt for svindelforsøk. Kan brukes med farge-, sort/hvitt og uthevingsfarge-enheter.
  Last ned gratis 
  Se på video 

 • Korrelasjonsmerker: Trykt tekst som bare er synlig når et "kode"-overlegg plasseres oppå. Sørger for et ekstra verifiseringsnivå for loddsedler, invitasjoner og andre dokumenter som krever verifisering. Kan brukes med farge-, sort/hvitt og uthevingsfarge-enheter.
  Last ned gratis 
  Se på video 

 • Glossmark®-tekst: Trykt tekst som ikke er synlig når man ser rett på den, men som blir synlig under skråstilt lys. Sørger for et ekstra beskyttelsessjikt mot dokumentsvindel med billetter til fornøyelsesparker, kuponger og generelle adgangskort. Kan bare brukes med fargeenheter.
  Last ned gratis 
  Se på video 

 • FluorescentMark: Trykt tekst som bare er synlig under ultrafiolett lys eller svartlys. Beskytter sensitive dokumenter som konsertbilletter, adgangskort og salgsfremmende tiltak innen detaljhandelen. Kan bare brukes med fargeenheter. Krever ingen skrift, men forskjellige farger innen en statisk eller variabel jobb.
  Se på video 

 • Infrarød tekst: Trykt tekst som bare er synlig i mørket, med et infrarødt kamera. Beskytter sensitive dokumenter som adgangskort og salgsfremmende tiltak. Kan bare brukes med fargeenheter. Krever ingen skrift, men forskjellige farger innen en variabel jobb.
  Se på video 

Produkter innen spesiell bildebehandling:
FreeFlow™ Makeready™
FreeFlow Makeready production printing software Beskrivelse:
Programvaren FreeFlow Makeready strømlinjeformer sammensatte, arbeidskrevende tilrettingsoperasjoner med robuste, avanserte ressurser i et WYSIWYG-miljø.
FreeFlow™ utskriftsserver
FreeFlow utskriftsserver production printing software Beskrivelse:
FreeFlow utskriftsserver er en selvforklarende og brukervennlig utskriftsserver som gir enestående fleksibilitet, avanserte funksjoner for arbeidsflyt og toppmoderne fargestyring for produksjonsskrivere fra Xerox
FreeFlow Variable Information Suite
FreeFlow Variable Information Suite production printing software Beskrivelse:
Produktivitet måles ikke bare etter hvor raskt selve utskriften går. Tiden det tar å lage, forberede, sluttføre og distribuere dokumentene er også viktige faktorer som avgjør hvor ditt firma havner på produktivitetsskalaen. Designverktøy i FreeFlow VI Suite kan gi PDF- eller VIPP-filer, slik at brukerne kan velge den beste utgangsenhet for å møte deres behov.
XMPie®
XMPie production printing software Beskrivelse:
XMPie-programmet for variable data som kan brukes på tvers av medier gjør det mulig for bedrifter og deres reklamebyråer å effektivt utvikle og gjennomføre svært tilpassede, informasjonsdrevne én-til-én-markedsføringskampanjer.