Documentbeveiliging met beveiligde afdruktechnologieën

Gespecialiseerde beeldvorming: Technologie voor beveiliging tegen fraude

Het beschermen van gevoelige documenten tegen onbevoegd kopiëren is een groeiend probleem. Valse kopieën van documenten als coupons, kaartjes en facturen kunnen ernstige financiële gevolgen hebben. Bestrijd dit probleem met exclusieve fraudebestendige gespecialiseerde beeldvormingseffecten voor statische en variabele opdrachten. Dit voegt een extra beveiligings- en verificatieniveau toe. Deze gespecialiseerde beeldvormingsteksteffecten kunnen alleen worden afgedrukt met een FreeFlow-digitale front-end in combinatie met FreeFlow-software. Op alle andere printers wordt het als normale tekst afgedrukt.
Download brochure - Gespecialiseerde beeldvorming 
Download brochure - Oplossingen die variabele informatie 

 • MicroText-markeringen: Tekst die kleiner dan 1 puntgrootte wordt afgedrukt en alleen leesbaar is met een loep of vergrootglas. Biedt aanvullende beveiliging voor facturen, coupons en andere fraudegevoelige toepassingen. Compatibel met kleurenapparaten in kleur, zwart/wit en markeringskleuren.
  Gratis downloaden 
  Bekijk video 

 • Correlatiemarkeringen: Afgedrukte tekst die alleen zichtbaar is wanneer de tekst 'superopmaak' krijgt, via een 'gecodeerde' overdruk. Biedt een extra verificatieniveau voor loterijloten, uitnodigingen en andere documenten waarbij verificatie nodig is. Compatibel met kleurenapparaten in kleur, zwart/wit en markeringskleuren.
  Gratis downloaden 
  Bekijk video 

 • Glossmark®-tekst: Afgedrukte tekst die niet zichtbaar is als u er rechtstreeks naar kijkt, maar onder schuine verlichting wel zichtbaar is. Biedt een extra beschermingslaag tegen documentfraude voor amusementsparkkaartjes, coupons en algemene toegangskaartjes. Alleen compatibel met kleurenapparaten.
  Gratis downloaden 
  Bekijk video 

 • FluorescentMark: Afgedrukte tekst die alleen zichtbaar is onder UV-/zwart licht. Beschermt gevoelige documenten als concertkaartjes, toegangskaartjes en retailpromoties. Alleen compatibel met kleurenapparaten. Geen lettertype nodig, wel kleurenoproepen binnen een statische of variabele opdracht.
  Bekijk video 

 • InfraRed-tekst: Afgedrukte tekst die alleen zichtbaar is in het donker, met een infrarode camera. Beschermt gevoelige documenten als toegangskaartjes en promoties. Alleen compatibel met kleurenapparaten. Geen lettertype nodig, wel kleurenoproepen binnen een variabele opdracht.
  Bekijk video 

Gespecialiseerde beeldvormingsproducten:
FreeFlow™ Makeready™
FreeFlow Makeready production printing software Beschrijving:
Met FreeFlow Makeready-software stroomlijnt u uw complexe, arbeidsintensieve make-ready bewerkingen met robuuste, geavanceerde bronnen in een WYSIWYG-omgeving.
FreeFlow™ Print Server
FreeFlow Print Server production printing software Beschrijving:
FreeFlow-printerserver is een gebruiksvriendelijke printerserver met ongeëvenaarde flexibiliteit, geavanceerde werkstroommogelijkheden en het modernste kleurbeheer voor Xerox-productieprinters.
FreeFlow Variable Information Suite
FreeFlow Variable Information Suite production printing software Beschrijving:
Productiviteit wordt niet gemeten aan de hand van hoe snel een apparaat draait. De tijd die nodig is om documenten te maken, voor te bereiden, af te werken en distribueren is ook een belangrijke factor die bepaalt hoe het productief uw bedrijf is. De ontwerpprogramma’s in de FreeFlow VI Suite kunnen PDF- en VIPP-bestanden uitvoeren, zodat gebruikers de uitvoeroptie kunnen selecteren die het beste aan hun behoeften voldoet.
XMPie®
XMPie production printing software Beschrijving:
Met de variabele gegevens van software voor verschillende media van XMPie kunnen ondernemingen en hun marketing-dienstaanbieders doelmatig op maat gemaakte, informatie-gestuurde één-op-één-marketingcampagnes ontwikkelen en uitvoeren.