Asiakirjojen suojaus turvatulostustekniikalla

Erikoiskuvankäsittely: väärennyksenestotekniikka

Asiakirjojen luvaton kopiointi on kasvava huolenaihe. Väärennetyt kopiot sellaisista asiakirjoista kuin lipukkeet, laskut ja pääsyliput voivat aiheuttaa vakaviakin taloudellisia menetyksiä. Taistele tätä vaaraa vastaan väärennyksenestoon tarkoitetuilla erikoismerkinnöillä, jotka antavat asiakirjoille lisäsuojan. Nämä erikoismerkinnät voidaan painaa asiakirjoihin digitaalisilla FreeFlow-edustapalvelimilla yhdessä FreeFlow-ohjelmiston kanssa - muut tulostuspalvelimet tulostavat ne normaalina tekstinä.
Lataa esite - Erikoiskuvankäsittely 
Lataa esite - Muuttuvan Tiedon Tulostus 

 • Mikroteksti: Teksti painetaan alle yhden pisteen fontilla, joka on luettavissa vain suurennuslasilla. Antaa lisäsuojan laskuille, lipukkeille ja muulle väärennysalttiille materiaalille. Käytettävissä väri-, mustavalko- ja lisävärilaitteiden yhteydessä.
  Lataa maksutta 
  Katso video 

 • Vastaavuusmerkintä: Painettu teksti, joka näkyy vain tietyn peitearkin avulla. Antaa lisäsuojan arpakupongeille, kutsuille ja muille tunnistusta vaativille asiakirjoille. Käytettävissä väri-, mustavalko- ja lisävärilaitteiden yhteydessä.
  Lataa maksutta 
  Katso video 

 • Glossmark®-teksti: Painettu teksti, joka näkyy vain tietystä kulmasta suunnatun valon avulla. Antaa lisäsuojan väärennyksiä vastaan esimerkiksi pääsylipuille ja kupongeille. Käytettävissä vain värilaitteiden yhteydessä.
  Lataa maksutta 
  Katso video 

 • Fluoresoiva teksti: Painettu teksti, joka näkyy vain UV-valossa tai mustassa valossa. Suojaa esimerkiksi konserttilippuja, sisäänpääsylippuja ja kaupan etuseteleitä. Käytettävissä vain värilaitteiden yhteydessä. Fonttia ei tarvita.
  Katso video 

 • Infrapunateksti: Painettu teksti, joka näkyy vain pimeässä infrapunakameran avulla. Suojaa esimerkiksi sisäänpääsylippuja ja erikoistarjousseteleitä. Käytettävissä vain värilaitteiden yhteydessä. Fonttia ei tarvita.
  Katso video 

Erikoismerkintätuotteet:
FreeFlow™ Makeready™
FreeFlow Makeready production printing software Kuvaus:
FreeFlow Makeready -ohjelmisto yksinkertaistaa ja tehostaa painotöiden monimutkaista ja usein työlästä valmistusta WYSIWYG-ympäristön tehokkaiden ja kehittyneiden resurssien avulla.
FreeFlow™-tulostuspalvelin
FreeFlow-tulostuspalvelin production printing software Kuvaus:
FreeFlow-tulostuspalvelin on intuitiivinen, helppokäyttöinen palvelin, joka tuo Xeroxin tuontantotulostimille ennennäkemätöntä joustavuutta, työnkulun toimivuutta ja alan parasta värienhallintaa.
FreeFlow Variable Information Suite
FreeFlow Variable Information Suite production printing software Kuvaus:
Tuottavuutta ei mitata pelkästään painolaitteen nopeudella. Aika, joka kuluu asiakirjojen luomiseen, valmistelemiseen, viimeistelemiseen ja jakelemiseen, on myös merkittävä tekijä yrityksen tuottavuutta laskettaessa. FreeFlow VI Suite -ohjelmiston suunnittelutyökaluilla voidaan tuottaa PDF- tai VIPP-tiedostoja, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan tiedostomuodon.
XMPie®
XMPie production printing software Kuvaus:
XMPien eli muuttuvan tiedon ja monikanavaviestinnän ohjelmiston avulla yritykset ja markkinointipalvelujen tarjoajat voivat kehittää ja toteuttaa tehokkaasti kohdennettuja, tietoaineistoon perustuvia markkinointikampanjoita.