Dokumentsikkerhed med sikre udskrivningsteknologier

Teknologi til specialty imaging: undgåelse af bedrageri

Beskyttelse af følsomme dokumenter fra uautoriseret kopiering er mere og mere årsag til bekymring. Forfalskning af dokumenter som kuponer, billetter og fakturaer kan have alvorlige økonomiske virkninger. Bekæmp denne bekymring med eksklusive specialty imaging-effekter, der er modstandsdygtige overfor bedrageri, til statiske og variable opgaver, der tilføjer et ekstra niveau til sikkerhed og godkendelse. Disse specialty imaging-teksteffekter kan kun udskrives med en FreeFlow digital front end i kombination med FreeFlow-software – enhver anden printserver udskriver dem som normal tekst.
Indlæs brochure - Specialty Imaging 
Indlæs brochure - Løsninger til variabel information 

 • MicroText-mærker: Tekst udskrives i et format, der er mindre end 1 punkt, kan kun læses med en lup eller et forstørrelsesglas. Giver yderligere sikkerhed til fakturaer, kuponer og andre applikationer, der er følsomme overfor bedrageri. Kompatibel med farve, sort/hvid og highlight farveenheder.
  Gratis downloades 
  Se video 

 • Korrelationsmærker: Udskrevet tekst, der kun er synlig, når det overlejres med et "nøgle" overlay. Giver et ekstra godkendelsesniveau til lotterisedler, invitationer og andre dokumenter, der kræver kontrol. Kompatibel med farve, sort/hvid og highlight farveenheder.
  Gratis downloades 
  Se video 

 • Glossmark® tekst: Udskrevet tekst, der kun er synlig under ultraviolet lys. Giver et ekstra beskyttelseslag mod dokumentbedrageri i forbindelse med billetter, kuponer og almindelige adgangsbilletter. Kun kompatibel med farveenheder.
  Gratis downloades 
  Se video 

 • FluorescentMark: Udskrevet tekst, der kun er synlig under ultraviolet lys/usynligt lys. Beskytter følsomme dokumenter, f.eks. koncertbilletter, adgangsbilletter og forretningstilbud. Kun kompatibel med farveenheder. Kræver ingen font, hellere farve i en statisk eller variabel opgave.
  Se video 

 • InfraRed tekst: Udskriver tekst, der kun er synlig i mørke med et infrarødt kamera. Beskytter følsomme dokumenter, f.eks. adgangsbilletter og tilbudskuponer. Kun kompatibel med farveenheder. Kræver ingen font, hellere farve i en variabel opgave.
  Se video 

Specialty Imaging-produkter:
FreeFlow™ Makeready™
FreeFlow Makeready production printing software Beskrivelse:
FreeFlow Makeready-software strømliner dine komplekse arbejdskrævende klargøringsopgaver med robuste, sofistikerede ressourcer i et 'WYSIWYG'-miljø (What you see is what you get).
FreeFlow™ Print Server
FreeFlow Print Server production printing software Beskrivelse:
FreeFlow Print Server er en intuitiv, brugervenlig printserver, der leverer uovertruffen fleksibilitet, avanceret brug af arbejdsgange og nyeste farvestyring inden for Xerox-produktionsprintere
FreeFlow Variable Information Suite
FreeFlow Variable Information Suite production printing software Beskrivelse:
Produktivitet måles ikke kun på, hvor hurtigt en outputenhed kører. Den tid, det tager at oprette, forberede, efterbehandle og distribuere dokumenter er også meget vigtige faktorer, når du skal måle virksomhedens produktivitet. Designværktøjerne i FreeFlow VI Suite kan producere PDF- eller VIPP-filer, således at brugerne kan vælge den produktionsmulighed, der passer bedst til deres behov.
XMPie®
XMPie production printing software Beskrivelse:
XMPies software til variable data og cross-media giver virksomheder og deres udbydere af marketingtjenester mulighed for effektivt at udvikle og håndtere meget tilpassede 1-til-1-marketingkampagner.