Graphic Arts Printing with Xerox Premier Partners

Graphic Arts Printing Partners

Världens ledande tryckerier finns tillgängliga på bara några klicks avstånd
Xerox Graphic Arts Premier Partners består av världens ledande tryckerier inom digital tryckteknik, med nästan 700 medlemmar i 48 länder på sex kontinenter. Varje Premier Partner är en expert, från något av de mest hypermoderna tryckerierna för digitala trycktjänster i respektive land. För att hitta ett digitalt tryckeri som kan uppfylla dina krav på grafiska lösningar kan du titta i denna webbsida.
Varför använda en Xerox Premier Partner?
 • För att öka leveranserna genom att producera grafiska trycksaker precis när det behövs
 • För att öka avkastningen med mer relevant, personligt anpassad marknadsföring
 • För att reducera kostnader för lagerhållning genom tryck på beställning, efter behov
 • För att förbättra effektiviteten genom att integrera arbetsflödet av utskrifter med hjälp av webben vid beställning och arkivering

Med Premier Partners-nätverket kunde vi på ett bättre sätt hålla kontakt med vårt nätverk av studentdesigners. Vårt behov av att distribuera och trycka affischer på ett miljövänligt sätt uppfylldes vid publiceringen av 2008 års Adobe Design Achievement Awards vid 3 000 designskolor i 36 länder.
— Claire Erwin, Senior Marketing Manager for Programs, Worldwide Education Marketing, Adobe Systems Incorporated


Användningsområden för digitalt tryck Reaktioner från köpare Optimera din tryckverksamhet
Nästan alla slags jobb som körs på traditionella tryckpressar kan också köras framgångsrikt på dagens digitala tryckpressar. Men fördelarna med digitalt tryck är speciellt anmärkningsvärda vid dessa tillämpningar.
 • Böcker och manualer
  Skilj dig från mängden på marknaden genom att erbjuda högkvalitativa böcker och handböcker. Tryckerier kan på ett billigare sätt köra korta jobb för att uppfylla specifika önskemål i så låga kvantiteter som en enhet. Titlar kan kvarstå i tryck för evigt, självpublicering och fotoböcker går nu lysande och just-in-time handböcker gör produktleveranserna snabbare.
 • Marknadsföringsmaterial
  En lysande möjlighet för större omsättning – ett kraftfullt, övertygande marknadsföringmaterial ökar samhörigheten med varumärket och försäljningen. Vid beställning av marknadsföringsmaterial enligt behov via webben reducerar du lagerhållningen och varje artikel kan alltid hållas uppdaterad, alltid vara aktuell och onödiga kostnader kan elimineras när artiklar i lager passerar bäst-före-datum.
 • Direktreklam
  Ökad relevans leder till oförglömliga resultat. Håll kontakten med dina kunder genom mycket specifika, relevanta utskick som berör individuella intressen och behov. Digitalt tryck med högkvalitativ färg och personlig anpassning ger såväl ökad responsfrekvens som högre avkastning på din marknadsföringsinvestering.
 • Transaktionsdatadokument och marknadsföringsmaterial
  Öka styrkan genom att gå över till korsförsäljning – digitalt tryck har under lång tid levererat fakturor och kontoutdrag på ett säkert och punktligt vis. Nu kan dessa dokument innehålla personligt anpassade meddelanden, producerade med variabeldatatryck som förvandlar varje transaktionsdokument till en försäljningsmöjlighet.