Graphic Arts Printing with Xerox Premier Partners

Utskriftspartnere for grafisk kunst

Verdens beste trykkerivirksomheter er bare noen få klikk unna
Xerox Premier Partners for grafisk kunst er verdens ledende trykkerivirksomheter innen digital utskrift, med nesten 700 medlemmer i 48 land på 6 kontinenter. Hver Premier Partner er en ekspert, blant de mest avanserte innen digital utskrift i sitt land. Dette nettstedet hjelper deg å få kontakt med trykkerivirksomhetene som best kan dekke dine behov for utskrift av grafisk kunst.
Hvorfor bruke en Xerox Premier Partner?
 • For å øke leveringen ved å produsere utskriftsjobbene med grafisk kunst nær behovspunktet
 • For å fremme avkastning på investeringene med mer relevant, personlig markedsføring
 • For å redusere lagerkostnader ved utskrift på forespørsel, etter behov
 • For å øke effektiviteten ved å integrere utskrift med Internett for ordreinngang og arkivering

Med Premier Partners-miljøet var det enklere å komme i forbindelse med studentdesigner-verdenen, som kunne dekke behovet for en miljøvennlig måte å distribuere og skrive ut plakater på, for å reklamere for 2008 Adobe Design Achievement Awards ved 3000 designskoler i 36 land.
— Claire Erwin, Senior Markedsføringssjef For Programmer, Worldwide Education Marketing, Adobe Systems Incorporated


Bruksområder for digital utskrift Attester fra kunder Få det meste ut av utskriften
Omtrent alle typer arbeid som kjøres på vanlige trykkpresser, kan like godt kjøres på dagens digitale trykkpresser. Men fordelene ved digital utskrift er spesielt overbevisende på disse områdene:
 • Bøker og håndbøker
  Skill deg ut fra mengden med bøker og håndbøker av høy kvalitet. Trykkerivirksomheter kan uten store kostnader skrive ut små opplag for spesifikke behov, helt ned til ett eksemplar. Bøker kan trykkes i det uendelige, det vrimler av egenpubliseringer og fotobøker, og just-in-time-håndbøker fremskynder produktlevering.
 • Brosjyremateriell
  En gyllen vekstmulighet – effektiv og overbevisende salgsmateriell øker merkelojalitet og kjøp. Lagrene reduseres ved bestilling av markedsføringsmateriale fra Internett etter behov, hver del er alltid aktuell, og man unngår å kaste materiale som er gått ut på dato.
 • Direkte markedsføring
  Økt relevanse fører til uforglemmelige resultater. Kom i kontakt med kundene via spissede, relevante utsendelser som er rettet inn mot deres individuelle interesser og behov. Digital utskrift med farger av høy kvalitet og personalisering øker svarprosenten og fremmer avkastningen på investeringene i PR.
 • Transaksjonspromo
  Gå over til virkelig effektivt kryssalg – digital utskrift har lenge levert regninger og kontoutskrifter på den sikre og presise måten som var nødvendig. Nå kan disse dokumentene omfatte personlige meldinger, produsert med utskrift av variable data, som omformer hvert transaksjonsdokument til en salgsmulighet.