Graphic Arts Printing with Xerox Premier Partners

Graphic Arts-Premier Partners

De beste grafimedia bedrijven van de wereld zijn slechts een paar muisklikken verwijderd
De Xerox Graphic Arts Premier Partners zijn 's werelds toonaangevende grafimedia bedrijven op het gebied van digitaal afdrukken, met bijna 700 vertegenwoordigers in 48 landen verdeeld over zes werelddelen. Elke Premier Partner is een expert, een van de meest geavanceerde digitale drukkerijen in het land. Met behulp van deze site kunt u de grafimedia bedrijven vinden die het beste kunnen voorzien in uw grafimedia-drukwerkbehoeften.
Waarom een Xerox Premier Partner?
 • Voor snellere levering, door grafimedia-opdrachten te produceren dichtbij waar ze nodig zijn
 • Voor een hogere ROI door meer relevante, persoonsgerichte marketing
 • Voor lagere magazijnkosten, door printing on demand, wanneer het nodig is
 • Voor meer efficiëntie, door afdrukken te integreren met ret internet voor bestellen en archiveren

Dankzij de Premier Partners waren wij in staat contact te leggen met de gemeenschap van leerlingontwerpers. Zij konden voorzien in onze behoefte aan een milieubewuste manier om posters te distribueren en af te drukken voor de 2008 Adobe Design Achievement Awards voor 3000 ontwerpopleidingen in 36 landen.
— Claire Erwin, Senior Marketing Manager Programma's, Worldwide Education Marketing, Adobe Systems Incorporated


Toepassingen van digitaal afdrukken Verhalen van afnemers Drukwerk optimaliseren
Vrijwel elk soort werk dat op traditionele drukpersen wordt uitgevoerd, kan ook uitstekend op de hedendaagse digitale persen worden gedaan. Maar de voordelen van digitaal afdrukken zijn met name groot in deze toepassingen.
 • Boeken en handleidingen
  Onderscheid uzelf in een overvolle markt door boeken en handleidingen van hoge kwaliteit aan te bieden. Drukkerijen kunnen op economisch verantwoorde wijze kleine oplagen drukken om te voorzien in specifieke behoeften, zelfs als het om maar één exemplaar gaat. Titels kunnen onbeperkt leverbaar blijven, zelf publiceren en fotoboeken doen het goed, en just-in-time handleidingen zorgen dat producten sneller kunnen worden geleverd.
 • Marketingmateriaal
  Een ideale kans om te groeien: krachtig, overtuigend marketingmateriaal verhoogt merkbinding en omzet. Door via internet marketingmateriaal te bestellen wanneer het nodig is, vermindert u de magazijnopslag en zorgt u ervoor dat elk document altijd up-to-date is. Bovendien voorkomt u verspilling in de vorm van verouderd materiaal.
 • Direct mail
  Meer relevantie leidt tot onvergetelijke resultaten. Maak contact met uw klanten door middel van zeer gerichte, relevante mailings die aansluiten bij hun individuele interesses en behoeften. Met behulp van digitaal drukken in kleur van hoge kwaliteit en personalisering, verhoogt u de respons en het rendement van uw investeringen in marketing.
 • Transactie- en promotiedrukwerk
  Stap over naar echte cross-selling: met digitaal drukken worden al heel lang facturen en afschriften op de vereiste tijd en veilige wijze geproduceerd. Dergelijke documenten kunnen nu persoonsgerichte boodschappen bevatten, geproduceerd door het afdrukken van variabele gegevens, waarmee elk transactiedocument een verkoopmogelijkheid wordt.