Graphic Arts Printing with Xerox Premier Partners

Graafisen alan painatuksen asiantuntijat

Maailman parhaat painoyritykset muutaman napsautuksen päässä
Xerox Graphic Arts Premier Partners on verkosto maailman johtavia painoyrityksiä, jotka ovat erikoistuneet digitaaliseen painatukseen. Mukana on lähes 700 jäsentä 48 maasta ja kuudesta maanosasta. Jokainen Premier Partner on asiantuntija ja kuuluu maansa parhaimmistoon digitaalisen painatuksen alalla. Näiden sivujen kautta löydät painoyritykset, jotka vastaavat parhaiten graafisen alan painatustarpeitasi.
Miksi kannattaa valita Xerox Premier Partner?
 • Nopeampi toimitus tuottamalla graafisen alan painotyöt lähellä käyttöpaikkaa
 • Parempi tuotto sijoitukselle tarkoituksenmukaisemmalla, yksilöidyllä markkinoinnilla
 • Alhaisemmat varastointikulut tarvepainatuksella
 • Parempaa tehoa integroimalla painatus web-pohjaiseen tilaukseen ja arkistointiin

Premier Partners -verkosto antoi meille paremman mahdollisuuden viestittää designopiskelijoiden yhteisölle. Yritykset pystyivät tarjoamaan haluamamme ympäristöystävällisen tavan painaa ja toimittaa julisteita vuoden 2008 Adobe Design Achievement Awards -kisasta noin 3000 design-kouluun 36 eri maassa.
— Claire Erwin, Markkinointiohjelmista Vastaava Markkinointipäällikkö, Worldwide Education Marketing, Adobe Systems Incorporated


Digitaalisen painatuksen käyttöalueet Ostajien lausuntoja Optimoi painatus
Lähes kaikenlaiset perinteisillä painokoneilla tuotettavat työt voidaan painattaa laadukkaasti myös nykyisillä digitaalisilla painokoneilla. Digitaalinen painatus tarjoaa erityisen suuria hyötyjä näissä sovelluksissa:
 • Kirjat ja manuaalit
  Erotu joukosta kovan kilpailun markkinoilla tarjoamalla laadukkaita kirjoja ja manuaaleja. Painoyritykset tarjoavat taloudellisen mahdollisuuden tuottaa pieniäkin määriä erityistarpeisiin, ehkä vain yhden kappaleen. Kirjanimikkeiden painoksen ei tarvitse koskaan olla lopussa, omajulkaisujen ja valokuvakirjojen markkinat kukoistavat, ja manuaalien just-in-time–toimitus nopeuttaa tuotteiden toimitusta.
 • Markkinointimateriaali
  Kultainen kasvumahdollisuus – tehokas ja vaikuttava markkinointimateriaali lisää brändin tunnettuutta ja myyntiä. Kun markkinointimateriaalia voidaan tilata tarpeen mukaan web-sovelluksen kautta, voidaan vähentää varastointitarvetta ja vanhentuneen materiaalin hävittämisestä aiheutuvaa jätettä. Samalla materiaali voidaan pitää aina ajan tasalla.
 • Suoramainonta
  Merkityksellisempi viestintä tuottaa unohtumattomia tuloksia. Pidä yhteyttä asiakkaisiisi kohdistetulla ja tarkoituksenmukaisella suoramarkkinoinnilla, joka vastaa kunkin asiakkaan yksilöllisiä kiinnotuksen kohteita ja tarpeita. Laadukas digitaalinen väripainatus ja yksilöinti parantavat vastausprosentteja ja tuottavat markkinointisatsauksille nopeammin tuottoa.
 • Transpromo
  Hanki todellista lisämyyntitehoa – digitaalista painatusta on jo pitkään käytetty laskujen ja tiliotteiden toimittamiseen turvallisesti ja varmati ajallaan. Nyt näihin asiakirjoihin voidaan lisätä yksilöityjä viestejä muuttuvan tiedon painatuksella. Siten transaktionaalisilla asiakirjoilla luodaan uusia myyntimahdollisuuksia.