Graphic Arts Printing with Xerox Premier Partners

Graphic Arts Printing Partners

Verdens førende printvirksomheder er kun få klik væk
Xerox Graphic Arts Premier Partners består af verdens førende printvirksomheder inden for digital udskrivning med næsten 700 medlemmer i 48 lande fordelt på seks kontinenter. Hver Premier Partner er ekspert og blandt de mest førende inden for digital udskrivning i sit land. Dette websted hjælper dig med at skabe forbindelse til de printvirksomheder, der bedst imødekommer dine krav til grafisk print.
Hvorfor bruge en Xerox Premier Partner?
 • For at gøre leveringen hurtigere ved at producere grafiske printjob tæt på, hvor der er brug for dem
 • For at booste investeringsafkastet med mere relevant, individuelt tilpasset marketing
 • For at reducere omkostninger til lager ved at udskrive "on demand"
 • For at forbedre effektiviteten ved at integrere print med Internettet til bestilling og arkivering

Premier Partners satte os i stand til at få et bedre forhold til vores miljø med designstuderende, da de imødekom vores krav om en miljøvenlig måde at distribuere og udskrive plakater, der skulle offentliggøre 2008 Adobe Design Achievement Awards på 3.000 designskoler i 36 lande.
— Claire Erwin, Senior Marketing Manager for Programmer, Worldwide Education Marketing, Adobe Systems Incorporated


Brug af digital udskrivning Udtalelser fra købere Optimer dit print
Næsten enhver form for arbejde, der kører på traditionelle presser, kan også blive kørt med succes på en af nutidens digitale presser. Men de digitale udskrivningsfordele er især overbevisende i disse applikationer.
 • Bøger og vejledninger
  Skil dig ud fra mængden på et overfyldt marked ved at tilbyde bøger og vejledninger i høj kvalitet. Printvirksomheder kan med økonomisk fordel bruge korte kørsler for at imødekomme specifikke behov, helt ned til mængder på kun ét eksemplar. Titler kan altid udskrives, egen udgivelse og fotobøger blomstrer i øjeblikket og just-in-time vejledninger fremskynder levering af produktet.
 • Marketingmateriale
  En gylden mulighed for vækst – effektive, overbevisende marketingmaterialer øger loyalitet over for mærket og salg. Bestilling af marketingmaterialer alt efter behov på Internettet reducerer lageret, hvilket sikrer, at hver del altid er aktuelt og fjerner spild, der skabes ved at opbevare forældede dele.
 • Direct Mail
  Øget relevans fører til uforglemmelige resultater. Skab forbindelse til dine kunder ved hjælp af meget målrettet, relevant mailing, der er stilet mod deres individuelle interesser og behov. Digital udskrivning med farve i høj kvalitet og individuel tilpasning forbedrer svarprocenter og sætter skub i afkastet på din marketinginvestering.
 • Salgsfremmende transaktioner
  Skift over til styrken ved ægte krydssalg – digital udskrivning har længe leveret regninger og opgørelser på den nødvendige sikre måde i rette tid. Nu kan disse dokumenter inkludere personlige meddelelser, fremstillet med udskrivning af variable data, som forvandler hvert transaktionsdokument til en salgsmulighed.