drupa 2016

Verken nieuwe bedrijfsmogelijkheden op drupa
Bezoek Xerox op drupa van 31 mei t/m 10 juni 2016 in Düsseldorf, Duitsland

Drupa 2012

Wij kijken ernaar uit u te zien op drupa 2016, 's werelds handelsbeurs voor digitaal printen. Het is een waardevolle bron van individuele hulp en informatie over de nieuwste technologie in de media- en digitale printindustrie.

Als u op zoek bent naar bedrijfsontwikkelingsmogelijkheden en manieren om contact te leggen met de nieuwste digitale printtechnologieën, bezoek Xerox dan op drupa voor demonstraties en de kans om deel te nemen aan leersessies die zijn gefocust op uw specifieke drukkerijbehoeften. Zoals altijd zullen er deskundige specialisten voor u klaarstaan om vragen te beantwoorden.

Ontdek digitale printtechnologieën van Xerox.

De echte printwereld, wat is dat? Het is een omgeving vol grote veranderingen en afleidingen. Daarom bieden we technologie, geautomatiseerde workflows en diensten, zodat u zich kunt concentreren op de dingen die het belangrijkst zijn voor u – en voor uw bedrijf. Zoals:

  • Verras uw klanten met toegevoegde waarde en uitstekende kwaliteit en service.
  • Produceer meer opdrachten met intelligente en efficiënte workflows.
  • Reduceer de kosten met betere kostenbeheersing en meer printautomatisering.
  • Laat uw bedrijf groeien met nieuwe diensten en aanbiedingen.


Met Xerox bent u klaar voor het echte werk.

Dit is uw kans om:

  • Te leren van de succesverhalen van onze klanten en hun ervaring uit de eerste hand
  • Alles te horen over de nieuwste digitale printtechnologieën en -oplossingen
  • Experts in de printindustrie met technologische en workflowexpertise te ontmoeten, en te praten over bedrijfsmogelijkheden en hoe u uw bedrijf kunt laten groeien door te profiteren van de nieuwste digitale printtechnologieën.


Toepassingshubs - Printoplossingen om uw drukkerij te laten groeien

Boeken en handleidingen

Boeken en handleidingen Onderscheid u in een drukke markt door digitale boekpublicaties te bieden. Leer hoe u digitale boeken in kleine oplagen maakt met een end-to-end, geautomatiseerd proces voor het uitgeven van boeken, vanaf de bestelling ervan tot aan de afwerking. Profiteer van toepassingen waarvoor kleine hoeveelheden gespecialiseerde boeken nodig zijn om aan specifieke behoeften te voldoen.

Geautomatiseerde voltooiing van marketingmateriaal

Geautomatiseerde voltooiing van marketingmateriaal Bied waarde via marketingcommunicatie. Krachtig, overtuigend marketingmateriaal verhoogt merkbinding en omzet. Xerox end-to-end oplossingen kunnen u helpen marketingmaterialen te produceren die relevant, altijd up-to-date en toegankelijk zijn. Wij zullen u laten zien hoe u geweldig marketingmateriaal produceert om het aantal klantreacties, de hoeveelheid gegevensvastlegging en uw verkoop te verhogen.

Combinatie van digitaal en offset

Combinatie van digitaal en offset Optimaliseer uw drukkerij. Zie hoe door de juiste toepassing met de juiste technologie tegen de juiste prijs te produceren. Hier zult u leren u hoe u uw marktdekking kunt uitbreiden met een combinatie van digitaal en offset, hoe u digitaal printen verkoopt, en hoe u het rendement op uw investering berekent.

Direct marketing

Direct marketing Meer relevantie leidt tot onvergetelijke resultaten. Ontdek de trends die de directmarketing-industrie transformeren. Kom te weten hoe de geavanceerde combinatie van gegevensverwerking en digitaal printen zal helpen de manier te revolutioneren waarop u direct mail produceert en contact te leggen met klanten via zeer gerichte, relevante mailings die aansluiten bij hun individuele interesses en behoeften.

Publicatie van foto's

Publicatie van foto's Steeds snellere verschuiving naar digitaal. De explosieve opkomst van digitale foto's biedt nieuwe mogelijkheden voor zowel drukkerijen als fotowinkels. Fotoboeken, kalenders en allerlei andere soorten waardetoevoegende producten revolutioneren de fotoafdrukmarkt, en het gebeurt allemaal met digitale kleurenprinters.

Quick Print

Quick Print Een ideale kans om te groeien. Ideeën om uw bedrijf te transformeren van een drukkerij naar een hoogwaardig bedrijf in grafische communicatiediensten. Kom te weten hoe u het stappenplan voor meer verkoop, volume en winst kunt volgen.

TransPromo

TransPromo Steek over naar de werkelijke kracht van cross-selling door variabele gegevens te printen om gepersonaliseerde klantboodschappen aan uw transactiedocumenten toe te voegen. Communicatie met uw klanten via transacties kan een nieuw marketingvoertuig worden, waarmee u uw inkomsten verhoogt en de relatie met uw klant verbetert. Zie hoe vrijwel elk document een marketingmogelijkheid kan worden

Xerox drupa English | Xerox drupa Deutsch | Xerox drupa Italiano | Xerox drupa Español | Xerox drupa Français

Archive: 2016 | 2012


Volg ons op:  

Video: Bekijk met eigen ogen wat Xerox tot ideale zakelijke partner maakt.