Ontdek nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf op de drupa
Bezoek Xerox op de drupa, van 3 t/m 16 mei 2012 te Düsseldorf, Duitsland

Drupa 2012 Graag zien wij u op de drupa 2012, 's werelds grootste beurs voor de print- en mediabranche. Deze beurs is ook een bron voor individuele hulp en ondersteuning voor iedereen werkzaam in de branche.
Bezoek Xerox op de drupa en ontdek uw digitale drukwerkmogelijkheden. Daar kunt u demonstraties bekijken en deelnemen aan trainingssessies gericht op uw specifieke behoefte op het gebied van digitale drukwerkactiviteiten. Zoals u van ons gewend bent, kunt u ook nu weer goed geïnformeerde specialisten ontmoeten die uw vragen graag beantwoorden.

Ervaar Xerox op de drupa

Als het gaat over de realiteit in de grafische industrie, is er sprake van enorme veranderingen en nieuwe uitdagingen, waarbij u flink wordt afgeleid van uw kernactiviteit. Wij leveren technologie, geautomatiseerde workflow en services die u in staat stellen om u te concentreren op de dingen die echt van belang zijn voor u en uw onderneming. Prioriteiten als:

  • Verras uw klanten met een toegevoegde waarde, uitstekende kwaliteit en service.
  • Produceer meer opdrachten dankzij intelligente en efficiënte workflows.
  • Reduceer kosten dankzij een betere kostenbewaking en een grotere mate van printautomatisering.
  • Laat uw onderneming groeien met nieuwe services en mogelijkheden.


Met Xerox bent u klaar voor het echte werk.

Dit is uw kans om:

  • te leren van de succesverhalen van onze klanten, uit eerste hand
  • alles te weten te komen over de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van digitale druktechnologie.
  • Experts met ervaring met de branche, technologie en workflow te ontmoeten. En met hen te spreken over het uitbreiden en ontwikkelen van uw grafimediabedrijf.


Primaire toepassingen - Drukwerkoplossingen om uw grafische bedrijf te laten groeien

Boeken en handleidingen

Boeken en handleidingen Onderscheid u in een drukke markt door digitale boekpublicaties te bieden. Leer hoe u digitale boeken met kleine oplagen maakt met een end-to-end, geautomatiseerd proces voor het uitgeven van boeken, vanaf de bestelling ervan tot aan de afwerking. Profiteer van toepassingen waarvoor gespecialiseerde boeken in kleine oplagen nodig zijn om aan specifieke behoeften te voldoen.

Marketingmateriaal

Marketingmateriaal Lever waarde via marketingcommunicatie. Krachtig, onweerstaanbare marketingmateriaal verhoogt de affiniteit met het merk en de verkoop. Met end-to-end oplossingen van Xerox kunt u marketingmateriaal produceren dat relevant, altijd up-to-date en toegankelijk is. We zullen u laten zien hoe u geweldig marketingmateriaal kunt produceren om de klantrespons te verbeteren en meer gegevens vast te leggen en de winst te verhogen.

Hybride digitale en offset oplossingen

Digitaal & offset gebundeld Optimaliseer uw drukkersbedrijf. Ontdek hoe, door de juiste toepassing te ontwikkelen met de juiste technologie voor de juiste prijs. Hier ziet u hoe u uw marktaandeel kunt uitbreiden met een aanbod van gecombineerde digitale en en offsetafdrukdiensten, hoe u uw diensten voor digitaal afdrukken kunt verkopen, en hoe u de kapitaalopbrengst van uw investering berekent.

Direct Marketing

Direct Marketing Meer relevantie leidt tot onvergetelijke resultaten. Ontdek de trends die voor een transformatie van de industrie van direct marketing zorgen. Ontdek hoe de verfijnde combinatie van gegevensverwerking en digitaal afdrukken een revolutie teweeg brengt in de manier waarop u direct mail produceert en hoe u daarmee banden met uw klanten schept door middel van zeer gerichte, relevante mailings die voldoen aan hun specifieke behoeften en tegemoetkomen aan hun belangen.

Fotoproducties

Publicatie van foto's Versnel de overstap naar digitaal. De explosieve groei van digitaal fotograferen heeft voor nieuwe kansen voor drukkers en fotografische bedrijven gezorgd. Foto-albums, kalenders en allerlei andere producten met toegevoegde waarde zorgen voor een revolutie in de markt voor fotoafdrukken en het gebeurt allemaal met behulp van digitale kleurenprinters.

Quick Print

Snel drukwerk Een gouden kans voor groei. Ideeën om uw drukkersbedrijf om te toveren in een bedrijf dat grafische communicatiediensten van grote waarde verleent. Ontdek hoe u de routebeschrijving volgt naar een hogere omzet, grotere volumes en meer winst.

TransPromo

TransPromo Benut de kracht van cross-selling door gebruik te maken van afdrukken op basis van variabele gegevens, om berichten voor uw klanten met een persoonlijke benadering aan uw transactionele documenten toe te voegen. Transactionele communicatie met uw klanten kan een nieuw marketingmiddel worden, waarmee u uw inkomsten verhoogt en de relatie met uw klant verbetert. Zie hoe vrijwel ieder document een marketingmogelijkheid wordt.

Archive: 2016 | 2012


Volg ons op:  

Video: Bekijk met eigen ogen wat Xerox tot ideale zakelijke partner maakt.