Digitalt tryckDigitala tryckpressarFärgXerox iGen 150

Xerox iGen™ 150 Press

I åratal har du tvingats välja mellan kvalitet och lönsamhet. Med den digitala tryckpressen iGen 150 behöver du inte välja längre. iGen 150 har industriledande teknik och arbetsflöde som gör att du kan få enastående kvalitet och superb produktivitet för varje jobb.

Kort översikt

Standard Färgtryck
Nominell hastighet 150 sid/min
Rekommenderad genomsnittlig månadsvolym 200 000 - 3 750 000+ sidor per månad
Digital kontrollenhet Xerox FreeFlow™ Print Server
Xerox EX -utskriftsserver med stöd av Fiery™
Efterbehandling Broschyrenhet, Broschyrhäft, Helomslagsbindning, Häftning, Ringbindning, Skärning
Media
  • Bestruket, obestruket, strukturerat, specialmaterial
  • Återvunnet, perforerat, flikpapper, stordior, många olika etiketter, syntetmaterial, DocuCard®, Never Tear, DuraPaper®, UltraMagnet, DocuMagnet
  • Återvunnet, perforerat, flikpapper, stordior, många olika etiketter, syntetmaterial
  • Jobb med blandade material stöds vid nominell hastighet
  • Ingen torktid före bestrykning
Program Böcker och manualer, Marknadsföringsmaterial, Direktreklam, Publicera foton, Transaktionsdatadokument och marknadsföringsmaterial
Utförliga specifikationer
Nästa steg Visa lokala återförsäljare
Kontakta oss online 

Enastående kvalitet

Enastående bildkvalitet, mer förutsägbar – och snabbare – än någonsin
Ge dina kunder den kvalitet de vill ha med Xerox Confident Colour. Oavsett om din färghantering är enkel eller komplicerad låter vår industriledande färglösning, dig fokusera på att utveckla din verksamhet och bli starkare, snabbare och mer flexibel.
Det är enklare än någonsin att få enastående bilder tack vare den förbättrade bildkvalitetstekniken i iGen 150. Ett nytt 2400 x 2400 bildbehandlingssystem med VCSEL-teknik och linjetätheter på 150, 180, 210 och 250 ger mer information per kvadratcentimeter – det innebär bättre detaljrikedom, tätare, mer enhetliga rosetter och bättre skärpa – så att du kan uppfylla kundernas förväntningar på digital tryckkvalitet. Fler nöjda kunder betyder ökad tillväxt!
Med vårt färghanteringsverktyg behöver du inte längre kalibrera manuellt. Det ger samma enastående färger varje gång så dina kunder vet att de kan komma tillbaka till dig och få samma goda resultat.

Bättre lönsamhet

Nu kan varje timme bli mer lönsam
I dagens affärsvärld är en timme inte bara en tidsenhet – det är också ett mått på produktivitet – och i slutändan framgång.

iGen™ 150 Press kan inte ändra antalet timmar på dagen. Men tänk om den kan ändra hur varje timme används, och göra varje timme mer produktiv – vara ett verktyg för en starkare verksamhet?
  • Starkare tack vare trogna kunder: Imponera dina kunder med kvalitet så har du tagit ett stort steg mot att få en långvarig, trogen kund.
  • Starkare tack vare bättre jobbkapacitet: iGen 150 har en unik blandning av kraftfulla funktioner som gör att den kan producera ett större utbud av jobbtyper – och slå dina kunder med häpnad.
  • Starkare tack vare minskade kostnader: iGen 150 minskar dina driftskostnader på flera olika sätt – skriv ut leveransklart material snabbare än någonsin, med avsevärt mindre tid, justeringar och spill.
  • Starkare genom ständig förbättring: iGen 150 är resultatet av många års studier, innovation och samarbete med våra kunder

Innovativ teknik

Som ett schweiziskt urverk
Schweiziska klockor är kända för att ha den bästa tekniken och för att vara det mest korrekta sättet att mäta tid – en passande metafor för iGen 150. Teknik och design av högsta kvalitet gör iGen 150 till standarden som alla andra digitala trycklösningar måste mäta sig med.
En inbyggd spektralfotometer ger mer korrekta färger snabbare, mer stabil färg över tid, PANTONE-matchning och en produktivitetsnivå som du aldrig tidigare har upplevt.

Automatisk arkutmatning är en ny metod för att kombinera dry ink och bärare. Det ger enhetlig färg från första till sista sidan och från jobb till jobb.

Bildväg: 2-D VCSEL 2400 x 2400 ROS ger mer data per centimeter och nya linjetätheter som ligger nära offsetkvalitet.

660 mm buntningsenhet gör att du kan lägga till efterbehandlingslösningar för att dra nytta av de största skurna arken i branschen, och öka produktiviteten.

Matt dry ink är utformad för att dra nytta av möjligheter inom fotomarknaden genom att ge enhetligt utseende i avvikande färg, mellantoner och skuggor.

Mångdubbla produktiviteten

Få 24 gånger bättre produktivitet

iGen 150 mångdubblar din produktivitet. Med hur mycket? Vi brukar säga 24 gånger. För varje timme, varje dag blir du mer produktiv och får bättre lönsamhet med iGen 150.
Kör fler jobb per skift för at uppfylla kundernas krav.
En ökning av råhastigheten på 25 % av iGen:s bevisade produktivitet gör att du kan producera fler jobb snabbare. Tryck upp till 3 000 4/0 660 mm ark per timme – det motsvarar 150 A4-sidor per minut.

Större arkstorlek för större möjligheter.
iGen 150:s 660 mm arkstorlek ger mer bilder per sida per timme, ökad effektivitet, färre ark och unik kapacitet. Tillsammans med 660 mm buntningsenheten (tillval) kan du köra 660 mm ark i produktionskvantiteter – inga fler flaskhalsar vid efterbehandling.

Xerox IntegratedPLUS efterbehandlingslösning
Nu kan inställning av prepress och efterbehandling automatiseras, oavsett om efterbehandlingsenheten är integrerad i en tryckpress eller fristående. Du får det bästa av båda världar – bekvämligheten med integrering och flexibiliten med fristående enheter, plus oöverträffade arbetsbesparingar.
Kundframgångar
Skipnes Kommunikasjon
Workflow software boosts growth and improves bottom line
Copy General
High-end photo book brings resort to life and impresses investors
Läs mer
Gilmore Doculink / ifolor
Xerox iGen 150 Press – the next game changer

Praktiska Resurser
Videor
Produktbroschyr
Handla på nätet till avtalade priser
Arbetsflödeslösningar
Med arbetsflödeslösningar kan du hålla kontakt med dina kunder och öka produktionen
Se arbetsflödesprogram 
Se efterbehandling och matning 
Affärsutveckling
Verktyg som hjälper dig att utöka din digitala tryckverksamhet och maximera vinsten
ProfitAccelerator™-resurser